Melyik kártyát választod? Felfedi a sötét oldaladat

Kari Szilvia | 2017. December 18.
Melyiket választod a különleges jóskártyák közül? És milyen választ kapsz majd? Ezek a kártyák a sötét oldaladra világítanak rá, melyről talán nem is tudsz pontosan. Vajon mit üzennek, mivel szembesítenek a lapok? Máris kiderül. Izgalmas és sejtelmes jóslásra invitálunk.

Mindenkinek van sötét oldala, hiszen az éppúgy hozzátartozik a személyiséghez, mint a pozitív, kedvelt és vonzó tulajdonságok. Te ismered a sötét oldaladat? Van benned olyasmit, amit nem szeretsz, amit szégyellsz, vagy amitől szívesen megszabadulnál? Vagy mi lehet az a tulajdonság, amit másokban gyűlölsz? Ez éppúgy mesél rólad, mint a saját nem kedvelt tulajdonságaid.

Válassz egyet a különleges jóskártyák közül, és megismerheted, megértheted a sötét oldaladat. Ez a részed is a tiéd, nem érdemes elnyomni, elfojtani, ne gyűlöld, inkább értsd meg magad. Nos, melyik kártyát választod, és vajon mit árul el rólad? A döntéshez adj magadnak néhány percet. Nézd meg alaposan mindhárom kártyát, és válaszd azt, amelyik valamiért erősen vonz téged, vagy épp ellenkezőleg, kifejezetten taszít.

Ha az 1. kártyát választottad

A kártya üzenete szerint hajlamos vagy másokat hibáztatni a balsorsért, mindazért, ami veled történt vagy éppen történik. Biztosan benned is ott rejlik a fény, és talán a szüleidet már nem hibáztatod az életedért, de mégis előfordul, hogy áldozatnak érzed magad. Talán azt gondolod, nincs szerencséd a szerelemben, vagy nem érted, miért nem értékelnek megfelelően, pedig nagyon sokat teszel és dolgozol. A legfontosabb, hogy ismered fel, ezzel a hozzáállással csak önmagadat akadályozod. Ne bújj többé az áldozat szerepébe, hanem minél inkább azt erősítsd és érezd belül is, hogy megérdemled a boldogságot, a megbecsülést.

Ha a 2. kártyát választottad

Túlzottan is hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni a dolgokat. Értelmes, intelligens ember vagy, pontosan tudod és érted mindazt, ami veled történik, tudod, ki az, aki hibáztat, vagy mi az, ami meggyógyít, mit tégy meg, és mit ne. A fejedben pontosan tudod a megoldást, a szívedig mégsem jut el az érzés, a sötét oldal pedig éppen itt rejlik. Az érzelmekben, az átérzésben érdemes fejlődnöd. Ne keresd kívül, és ne csodaszerekben keresd a gyógyulás lehetőségét, a szívedben érezd jól magad, a megoldást ott találod. Ha ezt eléred, fényt sugárzol magadból.

Ha a 3. kártyát választottad

Megkülönböztetsz  és rossz érzelmeket, érzéseket. Elutasítod az irigységet, a haragot, a dühöt, a gyűlöletet, mert szerinted a felvilágosult, spirituálisan gondolkodó ember már túllépett ezeken az érzelmeken. Amikor így gondolkozol, máris engedsz a sötét oldalnak. Ugyanis senki sem tökéletes, mindenkinek van jó és kevésbé jó oldala. Mindenki átél pozitívnak és negatívnak mondott érzelmeket, mindenkiben ott rejlik valamennyi. A személyiségtől is függ, mely érzések az erősebbek. Mindenki követ el hibákat, mindenkinek megadatik a lehetőség a javításra, a fejlődésre. A kulcs abban rejlik, hogy törekedj több jót cselekedni, mint rosszat.

(via mystical raven)

Exit mobile version