Horoszkóp

December 21-e az év legrosszabb napja – 350 éve történt utoljára ilyesmi

December 21-én, vagyis csütörtökön az év legrosszabb napjára számíthatsz. A téli napforduló nemcsak az év legsötétebb napja, de az asztrológusok szerint a bolygóállások is meglehetősen bonyolultak ma. Hogy mi várható, és mire figyelj a leginkább? Íme, a részletek. Ami pedig örömre adhat okot, lesznek még idén csodás és szerencsés napok.

Az asztrológusok szerint utoljára 350 évvel ezelőtt álltak a bolygók az égen a maihoz hasonlóan. December 21-e a téli napforduló napja is 2017-ben, az éjszaka, a sötétség csütörtökön a leghosszabb. A Nap csillagjegyet vált, a Nyilasból a Bakban halad tovább, közben a Merkúr is hátráló, retrográd mozgást végez, idén már nem először. A  mai bolygóállások az év legrosszabb napját vetítik előre.

Erre számíthatsz az év legrosszabb napján

Neil Spencer asztrológus készítette el a mai nap horoszkópját, amely szerint 1664-ben álltak a bolygók utoljára ilyen módon együtt. A mai nap különösen problémás lehet, bármihez is fogj, úgy tűnik, sokkal nehezebben, körülményesebben tudod végezni, intézni, mint máskor. Ha megteheted, ma ne hozz semmilyen jövőt megalapozó döntést, a fontosabb ügyeket is inkább halaszd későbbre. A legjobb az lenne, ha ki se mozdulnál a biztonságot nyújtó lakásból. A csillagok állása szerint számtalan balesetre lehet ma számítani.

téli napforduló

350 éve álltak utoljára ugyanígy a bolygók, mint a téli napfordulón

Több energiára, több türelemre lesz december 21-én szükséged. Figyelj ma elsősorban önmagadra, a saját igényeidre, a lelked üzenetére. A meditáció, a lazítás, a pihenés különösen hasznos a téli napfordulón. A mai nap mellett december 30-a is feszültségekkel teli napot ígér.

Jönnek még szerencsés napok

A rossz mellett jó hírt is megosztott az asztrológus. Szerinte idén decemberben több olyan napra is ébredhetsz, amikor sokkal kedvezőbbek a bolygóállások. Ilyen napok lesznek idén még december 23-a, december 26-a, december 29-e és december 31. A szilveszteri bulit máris érdemes szervezni. Úgy tűnik ugyanis, ha a mai téli napfordulót szerencsésen túléled, még kedvező fordulat is várhat rád idén.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top