Horoszkóp

Ilyen anyósok a csillagjegyek

Hogy jössz ki az anyósoddal? Jól jönne némi tanács, hogyan találd meg vele a hangot? Vagy éppenséggel te milyen anyósa vagy gyermeked párjának? Milyen anyós lehet majd belőled egykoron? És te vajon milyennek gondolod magad? Könnyen ki lehet veled jönni, vagy inkább a rettegett boszorka rejlik benned? A horoszkóp valamennyi csillagjegyet leleplezi.

A Kos anyós (március 20. – április 19.)

kos anyós horoszkópA Kos anyós még épp csak közelít a lakásod felé, te máris katonának érzed magad, aki felettese parancsait teljesíti. Mint a hurrikán, úgy repül be az ajtón,  és nem különösebben foglalkoztatja a privát szférád, de az sem, hogy éppen mit csinálsz. Persze valójában a magánéletetek sokkal jobban érdekli, mint sejtenéd. Azon se lepődj meg, ha hozza a saját ételét, hiszen szent meggyőződése, hogy drága gyermeke éhezik a te főztödön. Semmiképpen se hagyd, hogy rátok telepedjen, már az elején érdemes vele megegyezni, mikor jöhet, és mennyire szólhat bele az életetekbe. Jobb a békesség, a Kos anyóssal pedig jobb dűlőre jutni.

A Bika anyós (április 19. – május 20.)

bika anyós horoszkópA Bika anyós rémesen büszke az ő „egyetlenére”, függetlenül attól, mennyi gyermeket nevelt föl. Ne lepődj meg, ha emlékeztet az ígéretére, ami azt jelenti, lesz valami, amit ő nagyon nem szeret. A Bika anyós rendkívül anyagias típus, az is biztos, hogy ért a pénzhez, az pedig még biztosabbnak tűnik, hogy kéretlen pénzügyi tanácsokkal is ellát majd. Követelőző típus, a rend és a tisztaság a mániája. Szereti a luxust, ezért ha ajándékkal lepnéd meg őt, az olyan figyelemre méltó tárgy legyen, aminek nem az árát nézi. Szereti ugyan a szép dolgokat, de az értékes csillantja fel a szemét igazán. Légy óvatos, mennyi időt töltenek majd nála a gyerekek, hajlamos ugyanis „szándékosan elrontani” őket.

Az Ikrek anyós (május 21. – június 20.)

ikrek anyós horoszkópAz Ikrek anyósnál, ha jó benyomásokat szerzel, az olyan, mintha a főnyereményt ütötted volna meg. Ugyan nem könnyű őt megérteni és követni sem, mert gondol valamire, aztán egészen mást mond,végül egy harmadik dolgot tesz. Ugyanakkor a gyerekeket nyugodt szívvel rábízhatod, nagyon szívesen foglalkozik, beszélget, játszik velük, vigyáz rájuk, programokat szervez nekik. Nem véletlenül imádják az unokái annyira. A magánéletetekbe ugyan szeret belekotyogni, de az is biztos, ha gyermeke téged választott, akkor elfogad és nagyon fog szeretni. Igazságos természet, bár az is igaz, a hangulata meglehetősen változékony.

A Rák anyós (június 21. – július 22.)

rák anyók horoszkópA Rák anyós vérbeli Rák. Nem rámenős, nem akadékoskodó, viszont bosszantóan érzelgős típus. A legapróbb dolgokon is elérzékenyül, és máris hullatja a krokodilkönnyeket. A hangulata változékonyabb, mint az időjárás, hol imádni valóan kedves, hol meg magába fordulva szomorkodik. Ugyanakkor bámulatos az intuíciója, szóval őt meg se próbáld becsapni, mert pontosan tudni fogja, hogy nem mondasz igazat. A hétvégi látogatásokat, ebédeket nem úszhatod meg, ahogyan azt sem, hogy ne dicsérd a főztjét. A tökéletes, a fantasztikus és a hihetetlenül finom jelzők a legkevesebb, amit elvár tőled. Egyéb esetben azonnal feketelistára kerülsz nála. A család mindennél többet jelent neki, a gyerekeihez pedig tíz körömmel ragaszkodik. Jobb, ha elfogadod őt, és inkább a barátod lesz, mintsem az ellenséged.

Az Oroszlán anyós (július 23. – augusztus 22.)

oroszlan anyós horoszkópAz Oroszlán anyóssal finoman szólva sem mondható el, hogy megütötted volna a jackpotot. Ő ugyanis valódi vetélytársat lát benned, aki elrabolta tőle szeretett gyermekét. Ő a tökély, te pedig… nos, jobban teszed, ha nem vársz tőle dicséretet. A legjobb, ha már a kapcsolat elején a sarkadra állsz. Az Oroszlán anyós ugyanis a zodiákus egyik legdörzsöltebb csillagjegye, és az is biztos, piszkosabb eszközökkel játszik, mint te. Az uralma, az ellenőrzése alatt tart téged, követi minden lépésedet, tudni akarja, mit és hogyan csinálsz. Ne lepődj meg, ha bemutatót tart háztartási ismeretekből, gyereknevelésből. Az is vitathatatlan, rendkívüli pedagógiai érzékkel rendelkezik, az unokáit nagyon szereti, és kiválóan bánik velük.

A Szűz anyós (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz anyós horoszkópA Szűz anyós inkább egyszerűnek és realistának mondható, mintsem tolakodónak. Tény és való, maximalista típus, ezért hozzá a kulcs mindenképpen a rend, a fegyelem és a tisztaság. Ha nem az elvárásai szerint ragyog az otthonod, mint egy nyomozó, úgy járja körbe a lakást, és gyűjti hanyagságod bizonyítékait. Viszont remek tanácsokkal lát el, legyen az a magánéleti vagy a pénzügyekkel kapcsolatos. Nem erőlteti magát rád, akkor segít, ha kéred. Mély és tartós kapcsolatot alakíthatsz ki vele. Ha elnyered a bizalmát, amit mindenképpen érdemes, egyenrangú társra, nagyszerű barátnőre találhatsz a személyében.

A Mérleg anyós (szeptember 23. – október 22.)

mérleg anyós horoszkópA Mérleg anyós a jobbkezed lesz, miután összeismerkedtetek. Ott lesz veled, és támogat mindenkor és mindenben – ha szükséged van rá, ha nincs. Viszont amint mérgesedik közöttetek a helyzet, pillangóként röppen el, a vitákat, a veszekedéseket ugyanis gyűlöli. Vele képtelenség megbeszélni a problémákat, mert nem tudja kezelni a konfliktusokat. Meg sem akarja hallani, hogy valamit rosszul csinál. Sosem mutatja, ha rossz a kedve, mindig mosolyog, mindenkor úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne veled és másokkal is. Néha előfordul, hogy az őrületbe kerget. Azon sem érdemes felhúznod magad, hogy folyton méregdrága ajándékokkal halmozza el az unokákat.

A Skorpió anyós (október 23. – november 21.)

skorpió anyós horoszkópA Skorpió anyós igencsak feladja a leckét. Mondhatni vérbeli boszorka és zsarnok, aki úgy manipulál, hogy észre sem veszed. Minden lehetőséget megragad, hogy félbeszakítson, és nem fél megmutatni, hogy ki nem állhat. Nála nincs középút, vagy elnyered a kegyét, vagy a gyűlöletét ismered meg. Meglágyíthatod a szívét, ha egyenes és őszinte vagy vele, tiszteletet és szeretet mutatsz. Ezt a gesztust mindenképpen értékelni fogja benned. Ha már azonnal a kapcsolat elején pozitívan és nyitottan közelítesz felé – mondjon és tegyen bármit –, elnyered a támogatását, és azt is megmutatja, mennyire érzékeny és kedves nő a lelke mélyén.

A Nyilas anyós (november 22. – december 21.)

nyilas anyós horoszkópA Nyilas anyós nem igazán zavar bele az életetekbe. Alapvetően sem szereti a kötelezettségeket és a felelősségvállalást, de most, hogy már gyermeke is új otthonra talált, ismét élheti függetlenül és szabadon az életét. Utazgathat, jöhet-mehet, amire egész életében erős késztetést és vágyat érzett. Optimista és vidám természet, valójában megpihenhetsz mellette, vagy éppenséggel a titkos tanokat, mint az asztrológia, kutathatjátok együtt. Ő biztosan nem lesz az ellenséged, sőt egyenesen lenyűgözöd, ha magaddal viszed egy ezoterikus tanfolyamra.

A Bak anyós (december 22. – január 19.)

bak anyós horoszkópA Bak anyósnál jobban senki sem ragaszkodik a hagyományokhoz. A családi ünnepek nála kötelezőek, ő pedig már napokkal előtte készül, takarít, süt-főz, hogy minden tökéletes legyen. Hajlamos a mártír szerepében tetszelegni, hiszen ő folyton-folyvást dolgozik mindenkiért. Vitathatatlanul isteni süteményekkel vár, de ő az, aki megsértődik, ha nem szedsz legalább kétszer a levesből. Azon se lepődj meg, ha mindig talál feladatot neked, nem bírja a lustaságot, szóval jobb, ha magad kínálod fel a segítséget. Így lophatod be magad a legegyszerűbben és a leggyorsabban a szívébe. A költekezést nem szíveli, meggyőződése, hogy szóród a fia pénzét. Nos, kéretlen pénzügyi tanácsokat ő is szívesen osztogat.

A Vízöntő anyós (január 20. – február 18.)

vízöntő anyós horoszkópA Vízöntő anyós célja valóban egyetlen, mégpedig jobbá tenni a világot. Ő biztosan nem furakodik kettőtök közé, mert pontosan tudja, mennyire fontos érték a szabadság. Egyébként is jobban lefoglalják az önkéntesen vállalt feladatok, mint hogy veled és a pároddal foglalkozzon. Az is igaz, ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, ezért ha úgy érzi, nem érsz fel a szintjére, hajlamos lehet semmibe venni. Ellenkező esetben ugyanakkor bámulatos gyorsasággal fogad a kegyeibe. Rendkívül önzetlen típus, ha kéred a segítségét, minden mást félretéve siet hozzád. Az is biztos, hogy az unokákat is függetlenségre, önállóságra tanítja majd.

A Halak anyós (február 19. – március 20.)

halak anyós horoszkópA Halak anyós nagyon ragaszkodik a gyermekéhez. Őt nem lesz könnyű az otthonotokból hazatessékelni. És nem gonosz szándékból marad, hanem mert segíteni akar – ha kell, ha nem. Fontos része akar lenni az életeteknek. A kulcs mindenképpen az, hogy már a kapcsolat elejétől fogva némi távolságot tarts tőle, de mindenkor emlékeztesd, mennyire fontosnak és értékesnek tartod őt. Boldoggá teszed vele. Hajlamos ő is az érzelmi manipulációra, szóval csak óvatosan fogadd az ilyen irányú megjegyzéseket. Tény és való, az unokákért rajong, és bármit megtenne értük. Bízd rá néha a gyerekeket, legalább szakíthattok magatoknak is némi szabadidőt.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top