Horoszkóp

Melyik pecsétet választod? Ezt üzenik az angyalok

Az angyalok szimbólumokon keresztül üzennek. Hogy megérthesd, mi az, amit angyalod tudatni szeretne veled, válassz egyet a különleges pecsétek közül. A bolygók szimbólumai izgalmas információkat rejtenek. Vajon melyiket választod? Melyiken keresztül üzen az angyalod?

A szimbólumok mindenkor érdekes jelentést rejtenek. Ezúttal az angyalok üzennek a bolygókat szimbolizáló pecséteken keresztül. Hogy megtudhasd, vajon mi minden vár rád a közeli jövőben, vagy éppenséggel mire próbál figyelmeztetni angyalod a sorsutadon, csupán annyit kell tenned, hogy választasz egyet a szimbólumok közül. Mielőtt alaposan szemügyre vennéd a rajzokat, érdemes néhány mély lélegzetet venned, és a megérzésekre figyelve meghozni a döntést. Melyik szimbólumot választottad? Angyalod útmutatását lejjebb görgetve olvashatod el.

angyali útmutatás bolygó pecsétek

Az 1. angyali szimbólum: Jupiter pecsétje

jupiter bolygó pecsét angyali üzenetA Jupiter a gondolkodó ember bolygója. Energiájával a magasabb szintű tanulmányokat, a jogot, az erkölcsöt, a spirituális gondolkodás elsajátítását támogatja. Előfordulnak olyan helyzetek, amikor inkább várnod kell, és semmi esetre sem érdemes fejest ugrani a vízbe anélkül, hogy előbb bele ne léptél volna. Angyalod szerint ez a mostani nem ez az időszak. Most bátorságra és cselekvőkészségre van a legnagyobb szükséged. Már letetted az alapokat, ideje hozzákezdeni az építkezéshez. Fölösleges hosszasan mérlegelni és várni a megfelelő pillanatot. Tedd meg az első lépést minél előbb nemcsak gondolatban, hanem fizikai szinten is.

A 2. angyali szimbólum: Plútó pecsétje

plútó bolygó angyali üzenetA Plútó az erő, a változás bolygója. Energiája az átalakulást, a megújulást, az újjászületést támogatja. Vesszen a régi, és helyébe érkezzen az új. A legjobb, ha máris készen állsz. Valójában hamarosan ünnepelhetsz is, a hála érzését, egy mosolyt, egy cselekedetet, bármit. Angyalod ugyanakkor most még azt kéri tőled, ünneplés helyett öleld magadhoz a pillanatot. Annak örülj, ami ebben a percben történik veled. Talán épp a mosást teregeted vagy épp letetted a tollat, mert határidőre elkészültél a munkahelyi feladatokkal. Teljesen mindegy, mit csinálsz, csak ismerd fel, a legtöbb eseményt természetesnek veszed. Pedig az életedben ajándék minden pillanat. Amikor rádöbbensz erre a különleges adományra, akkor érdemes ünnepelned.

A 3. angyali szimbólum: Uránusz pecsétje

uránusz bolygó pecsét angyali üzenetAz Uránusz a lázadás bolygója, amely új látásmódot vetít eléd. Energiájával felrúghatod az idejétmúlt dolgokat, a szükségtelen hagyományokat, helyette vadonatúj és üde ötletekből meríthetsz. Angyalod üzenete szerint figyelj arra a testrészedre, amelyiket a legkevésbé szereted. Tested igényli a rendszeres mozgást, a törődést. Az érzelmeid, a gondolataid erősen hatnak a testedre, melyek aztán testi tünetekben, elváltozásokban jelentkezhetnek. Az életedet képes vagy magad meggyógyítani, a sikerhez ugyanakkor figyelj a jelekre. Ne hagyd figyelmen kívül, amikor fájdalmat érzel tested valamelyik pontján. A fájdalom fontos üzenetet közvetít, arra világít rá, amivel most a legtöbb feladatod van.

(via awakening people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top