Horoszkóp

Rád is vár a szerelem? Válassz egy szimbólumot, és megtudod

Közeledik a tavasz, és a kikelet érkezésével a szíved is egyre nyitottabbá válik a szerelemre. Vajon milyen szerencse vagy milyen szerelem vár rád? Új párkapcsolatra számíthatsz, vagy a meglévőben történik váratlan fordulat? Válassz egyet a cigány kártya szimbólumai közül, és máris megismerheted a különleges jóslatot. Ez az, amit ma nem érdemes kihagyni.

A cigány kártya az egyik legkedveltebb, legnépszerűbb jóskártya. A szimbólumai egyszerűek, mégis gyönyörűek, és önmagukért beszélnek. Vajon mit üzennek, mit jósolnak ezúttal a kártya szimbólumai? Nézd meg alaposan mindegyiket, majd válaszd a neked leginkább tetszőt, és máris kiderül, milyen szerelemre, szerencsére számíthatsz az előtted álló időszakban.

cigánykártya szimbólumok jóslás

A cigány kártya 1. szimbóluma: a rózsa

cigánykártya szerelem szimbólumok rózsaFigyelmes típus vagy, a szerelemben különösen, ha a rózsa szimbólumot választottad. A jóslat szerint a szerelmi életedben mindenképpen szerencsés fordulatra számíthatsz. Olyan társra lelhetsz, aki hozzád hasonlóan mélyen érez, és akivel különleges szerelmet élhettek meg együtt, azt már nem is említve, hogy a hálószobában is tökéletesen egymásra találtok.

A 2. szimbólum: a jegygyűrű

cigánykártya jóslás szimbólumok jegygyűrűHa a jegygyűrűt választottad, elmondható rólad, teli vagy energiával, fiatalos lendülettel. Te vagy, aki sosem öregszik meg, hiszen a szívedben és a lelkedben is örökké fiatal maradsz. Igazi kincsre találhat benned a párod, hiszen úgy tudsz szeretni, hogy közben nem birtoklod őt, és a féltékenység sem jellemző rád. A gyűrű az összetartozás jelképe, így ha keresed a párod, hamarosan rátalálhatsz, ha pedig kapcsolatban élsz, az összetartozás érzése egyre inkább elmélyül közöttetek.

A cigány kártya 3. szimbóluma: a telihold

cigánykártya szimbólumok telihold jóslatAmikor szerelmes vagy, teljes szívedből szeretsz. Mindent odaadsz a párodnak, rád nem jellemző, hogy amolyan tessék-lássék módjára éreznél a kapcsolatban. A valódi szerelmet valóban megéled. Ha a teliholdat választottad, bízhatsz benne, hogy hamarosan újra megtapasztalhatod a legcsodásabb érzéseket. Olyan társra találhatsz, aki méltó a bizalmadra, akivel forró és izgalmas pillanatokat élhetsz meg a hálószobában is.

A 4. szimbólum: a gyertya

cigánykártya szimbólum szerelem jóslat gyertyaElszánt, kitartó és nagyon hűséges típus vagy, ha a gyertyaszimbólumot választottad. Amikor igazán szerelmes vagy, átadod a tested, a lelked, a szíved a szerelmednek. Nemcsak a szíved forró, bámulatosan szenvedélyesen éled meg az érzéseket. Olyan társra lelhetsz hamarosan, akiben hasonló tűz lobog, akivel korábban talán sosem tapasztalt érzéseket és mélységet élhetsz meg. Arra mindenképpen vigyázz, a lángok nehogy túlzottan megperzseljenek.

Az 5. szimbólum: a vízesés

cigánykártya szerelem jóslat vízesés szimbólumNagyon komolyan veszed a szerelmet, a párkapcsolatot, ha a vízesés szimbólumot választottad. Számodra a szerelem sosem játék, ezért az sem véletlen, hogy messze elkerülöd azokat az embereket, akik veled ellentétben könnyedén és lazán kezelik a kapcsolatokat. A szerelmed mindig tiszta, őszinte és gyönyörű. Ha még keresed a párod, már nem kell sokáig várnod, hogy megtaláld azt a partnert, aki képes viszonozni az érzéseidet.

A cigány kártya 6. szimbóluma: a harang

szerelem jóslat szimbólumokA szerelem számodra mágikus, titokzatos és bámulatos érzés és tapasztalat, amennyiben a harangot választottad. Nagyon szenvedélyes típus vagy, mégis rendkívül gyengéd, figyelmes és érzelmes szeretőnek tartanak téged. Legalábbis azok, akik erről az oldaladról ismerhetnek. Nagyon szerencsés lehet, akibe testestül-lelkestül beleszeretsz. És te is nagyon szerencsés lehetsz, hiszen hamarosan megtapasztalhatod a mindent elsöprő, igaz szerelmet.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top