Horoszkóp

4 határozott jellel figyelmeztetnek az angyalok

Az angyalok nemcsak segíteni akarnak, nemcsak a sorsutad felé szeretnének terelgetni, hanem nagyon erős figyelmeztető üzeneteket is küldenek, amikor épp arra van a legnagyobb szükséged. Milyen jelekből tudhatod, hogy éppen valami fontos veszélyre hívnák fel a figyelmedet? Íme a legjellemzőbbek. Tapasztaltad már valamelyiket?

Amikor kéred az angyalok segítségét, ők leginkább szimbólumokkal vagy számokkal üzennek, de elhullatott madártollal is szívesen jelzik, vették az üzenetet. A leggyakrabban apró jelekkel, finom célzásokkal jelzik, melletted állnak és segítenek téged. Ugyanakkor határozottabb és sokkal erősebb jelekkel figyelmeztetnek a veszélyekre vagy arra, hogy vedd észre, ami éppen körülötted zajlik.

Amikor zaklatott időszakot élsz, az angyali üzeneteket kevésbé veszed észre, ilyenkor érdemes egy kicsit lassítani, megállni és befelé is figyelni. Az angyalok kitartóak, és addig küldik a jeleket, amíg észre nem veszed a figyelmeztetéseket.

1. jel, hogy angyalod figyelmeztetni próbál

Az angyalok nagyon szokatlan, az emberitől merőben eltérő hangon megszólalhatnak a füledben. Talán olyasmit is hallasz, hogy térj le az útról, amelyen haladsz. Az esetek többségében mindez olyan gyorsan és váratlanul történik, hogy felülbírálod, és folytatod az eredeti útvonalat. Aztán amikor baleset ér, mert beléd rohan egy másik autó, akkor döbbensz rá, valami vagy inkább valaki figyelmeztetni próbált téged. Angyalod különleges hangját hallhattad.

angyal üzenet veszély jelek

Erős jelekkel próbálnak a veszélyre figyelmeztetni az angyalok (Getty)

2. figyelmeztető jel az angyaloktól

Az angyalok szívesen üzennek az álmokkal. Nem véletlenül, hiszen ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy kapcsolatba lépjenek veled, és te megérthesd a mondanivalójukat. Álom közben a lelked nyitott, az ego ugyanakkor veled együtt mélyen alszik, így nem kontrollál és nem bírálja felül a sugallatokat. Amikor zaklató álomra ébredsz, furcsa és szokatlan előérzeted támad, biztos lehetsz benne, ez egy újabb erős jel, hogy az angyalok veszélyre figyelmeztetnek téged.

3. jel, hogy angyalok veszélyre figyelmeztetnek

Amikor minden ok nélkül kellemetlen nyomást érzel a gyomrodban, lehetőség szerint ne a fájdalomcsillapítóért nyúlj. Inkább gondolkodj el azon, vajon mit jelezhet ez a furcsa és szokatlan nyomás. A köldök területén helyezkedik el a napfonat vagy köldökcsakra, amely a test energetikai rendszerének középpontja. Az angyalok ezen a ponton keresztül is kapcsolatba léphetnek veled. Érezhetsz émelygést, lüktetést, nyugtalanságot, idegességet a gyomrodban, ne hagyd figyelmen kívül az érzeteket, fontos üzenetre hívják fel a figyelmedet.

4. jel, amellyel az angyalok figyelmeztetni próbálnak

Este még egészségesen bújtál ágyba, reggel pedig erőtlennek, gyengének érzed magad. Ne akarj dolgozni aznap, ha teheted mindenképpen maradj otthon és pihenj, ez a jelzés ugyanis szintén az angyalok figyelmeztetése, ahogyan az is, amikor már emberek révén üzennek. Előfordulhat, hogyfelhív egy ismerősöd és arról panaszkodik, hogy áll a dugóban, nem halad előre. Ő is egy jelzés, hogy ezen a reggelen a te utad egészen másfelé vezet. Bármilyen rohanásban is légy, mindenkor figyelj a jelekre, vedd fel a telefont, ne dönts úgy, majd később visszacsengetsz a hívófélnek, olvasd el az sms-t, az e-mailt, mert fontos üzenetet küldhettek.

angyal üzenet veszély jelek

Az angyalok segítenek, hogy megelőzhesd a bajt. Érdemes ezekre a jelekre figyelni (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top