Horoszkóp

Melyik tükröt választod? Ezt árulja el a sorsutadról

Melyik mágikus tükörben láthatod meg a sorsoddal kapcsolatos fontos üzenetet? Melyik tükörbe pillantanál be a legszívesebben? Vajon mit villant fel előtted? Izgalmas, egyben nagyon tanulságos választ kaphatsz. Ehhez pedig mindössze annyi a dolgod, hogy válassz egy tükröt. Felkészültél?

Ki ne szeretné előre látni és tudni, a döntése a megfelelő irányba mozdítja el majd az életét, hogy az út, amit választott, az a számára lehető legjobb lehet-e. Ez a kifejezetten szórakoztató teszt most pontosan ebben segít téged. Megmutatja a helyes irányt, és javaslatot, tanácsot ad, merre is lépkedj a sorsutad felé.

Nézd meg a képen a tükröket, majd válassz egyet, amelyikbe a legszívesebben pillantanál bele. Mit súg neked a tükör, milyen fontos információt villant fel előtted? Most is figyelj a belső hangra, a megérzésed szerint válassz egy képet.

tükör sors út feladat teszt

Ezt tudhatod meg a sorsodról, ha az 1. tükröt választottad

tükör teszt sors út feladatA mottód: “Átadom magam az életnek”. Éld meg a pillanatot, ami éppen most történik veled. Ragadd meg a lehetőséget és ne állj ellen a szíved akaratának. Töltsd meg élettel, kíváncsisággal, reménnyel a mindennapokat. Ne csak átevickélsz a túlpartra, vagyis ne úgy élj, hogy majdcsak történik veled valami, hanem légy a valódi önmagad. Hányszor kértél magadtól elnézést, mert valamilyen feladatot nem tudtál megoldani? És vajon hányszor reménykedtél titokban, hogy valami izgalmas esemény történjen végre veled? A lelked mélyén pontosan tudod, mindehhez a te aktív részvételed is szükséges. Ha máris tettél önmagadért, az mindennél nagyszerűbb. Az életed szépen lassan olyanná formálódik, amilyenné alakítani szeretnéd.

Ezt árulja el a sorsodról a 2. tükör

tükör személyiség teszt sors út feladatA mottód: “Becsülöm magam“. Ugyanúgy megérdemled a legjobb dolgokat az életben, mint bárki más. Sorsod szerint neked is jár a szerelem, a figyelmesség, a siker, a megbecsülés. Mindenkinek jut az zuhogó esőből és a legragyogóbb napsütésből is. Itt az alkalom, hogy minden olyan berögzült hitet elengedj, ami akadályoz és csak visszahúz téged, hogy önmagad lehess. Amíg rettegsz az önismerettől, nem becsülöd és nem tiszteled kellően azt az embert, aki vagy. Vedd észre, mindez csupán félelem, semmi több. El tudod engedni, el tudod űzni. A boldogságot felszabadultan érezheted, amíg félsz, boldog sem lehetsz. Mostantól mantrázd minél gyakrabban és persze hidd is el: “Értékes vagyok, másokhoz hasonlóan nekem is jár a szeretet, a siker, a megbecsülés“. Az életedet bámulatosan alakul át, előbb mint gondolnád.

Ezt tudhatod meg a sorsodról a 3. tükörből

tükör teszt sors feladat út üzenetA mottód: “Nem halogatok többé“. Ha ezt a tükröt választottad, hajlamos lehetsz feladni a céljaidat, talán azért, mert félsz döntést hozni vagy egyszerűen csak hanyagságból, lustaságból. Bármi is álljon a háttérben, fel kell ismerned, ezzel a szokással önmagadat akadályozod. Ne érezd magad rosszul a halogatás miatt, inkább alakítsd át a gondolataidat: “készen állok, hogy bármit megvalósítsak az életemben”. A szíved szerint nem tologatnád a feladatokat, mert nagyon is szeretnéd, ha azok mielőbb bekövetkeznének. A sors várakozik ugyan, de nem túl hosszan. Lemaradhatsz a legjobb lehetőségekről, ha nem döntesz időben. Tégy félre minden korábbi tervet, állj a startvonalra, és kezdj bele valami újba, amit következetesen végigviszel. A siker érzése magával lendít a következő feladat beteljesítéséhez. Az életed pedig olyan szinten alakul át, ahogyan azt feltételezni sem merted volna.

Ezt árulja el a sorsodról a 4. tükör

tükör teszt sors út feladat üzenetA mottód: “Jár nekem a szerelem”. Sorsod szerint készen állsz a szeretetre, hogy befogadd a legcsodásabb érzést, ha ezt a tükröt választottad. A legfontosabb most mégis az, hogy felismerd a benned rejlő félelmeket, amelyek okán nem tudod a szíved kellően megnyitni a szeretetnek. Ami volt, megtörtént, a múlt elmúlt, levontad a tanulságokat, a régi hibákat sem követed el ismét. Az univerzum, az angyalok minden gondolatodat érzékelik még akkor is, ha úgy hiszed, csak a saját hangodat hallod a fejedben. Ne felejtsd el, amit gondolsz, azt valósítod meg a fizikai világban is. Amikor eluralnak a félelmek, nem a sorsod szerint cselekszel. Képzeld el, hogy biztonságban vagy valakinek a karjai között, aki nagyon fontos a számodra. Nyisd meg a szíved, és megvalósulnak a legszebb álmaid.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top