Horoszkóp

Melyik a kedvenc táskád? Érdekes titkot rejt a személyiségedről

Kedvenc táskád nagyon sok titkot rejthet, és nem csak azokat a női holmikat, amiket benne tartasz, amiket nap mint nap magaddal hordasz. Rólad, a személyiségedről is számtalan izgalmas információt mesél. Hogy mégis mik azok, amiket azonnal leolvashatsz egy női táskáról? Íme a részletek.

A stílusod, az ízlésed nagyon sok mindent elárul rólad, az egyéniségedről. Kedvenc kézitáskád az öltözéked csupán egyetlen kiegészítője, mégis nagyon sokat mesél a személyiségedről. Mit tudhatsz meg magadról? Válaszd a kedvencedet, és a táska tartalma máris feltárul előtted.

női táska személyiség teszt

Ezt árulja el a személyiségedről a barna táska

női táska személyiség tesztHa ezt a táskát választottad, a kiszámítható és megbízható személyiségtípusba tartozol. Sosem hagynál senkit sem cserben, az ígéreteidet is mindenkor megtartod. Még a vezető típusok is megbíznak benned, hiszen a feladatokat mindenkor pontosan, határidőre készíted el. Remekül tudod az időt beosztani. Nem véletlenül érdemelted ki mások tiszteletét és csodálatát, és az is biztos, olyan barát vagy, akire mindenkor számítani és támaszkodni lehet.

Ezt rejti a sárga színű táska

táska személyiség tesztAmennyiben a sárga táska tetszik a legjobban, a személyiséged erős, határozott és független. Nagyon erősen vágysz a sikerre. Szívesebben dolgozol egyedül, és az sem zavar különösebben, amikor a magánéletedet sem osztod meg mással. Mozgékony típus vagy, nagyon szeretsz utazni. A rázósabb időszakokat is az átlaghoz képest könnyebben és gyorsabban éled túl. A férfiak csodálnak a függetlenségedért, ami jólesik, de azért nem különösebben foglalkoztat téged. Ahogyan most még a házasság gondolata sem.

Ezt árulja el a személyiségedről a zöld táska

női táska személyiség tesztHa a zöld táskát választanád a legszívesebben, valódi vezető bújik meg a lelkedben. Néha talán kicsit ijesztőnek tűnhetsz a többiek szemében. De ez csak a látszat. Belül nagyon is harmonikus vezető vagy, erős személyiséggel. Keményen dolgozol és küzdesz az elismerésért, a megérdemelt pozícióért és azért is, hogy lehetőség szerint minél kevesebb hibát kövess el. Nem különösebben foglalkozol azokkal, akik nem kedvelnek téged, főként, ha a feladatokban nem akadályoznak és nem zavarnak.

Ezt fedi fel rólad a kék táska

kék női táska személyiség tesztHa a kék táska tetszik, és ezt hordanád a legszívesebben, remek ízléssel és stílussal rendelkezel. Nagyon elegáns vagy, pontosan tudod, milyen holmik állnak rajtad igazán jól. Követed a divatot, a szépségtrendeket, mégsem vagy sosem hivalkodó, ismered a mértéket, tudod azt is, a kevesebb mindig sokkal többet mutat. Ha eddig még nem jutott eszedbe, érdemes lenne divatblogot írnod. Gyorsan sikerre viszed.

Ezt árulja el a személyiségedről a szürke táska

szürke táska személyiség tesztNe rémülj meg, semmiképpen sem azt, hogy szürke egyéniség lennél. Sőt, nagyon is társaságkedvelőnek ismernek téged. A kényelmet mindennél többre értékeled. Nemcsak az otthonod kényelmét kedveled, a ruháid, a hajad, a sminked is visszafogott és kellemes viseletet jelent. Nagyon sok embert ismersz, szívesen jársz társaságba, mégis egy csöppnyi erkélyen szívesebben beszélgetsz érdekes témákról, mint hogy a társaság közepén ragyogj.

Ezt fedi fel rólad a piros táska

piros táska személyiség tesztHa a piros táska tetszik a legjobban, akkor igazán nőies típus lehetsz. A nőies megjelenésben, kisugárzásban biztosan nem könnyű lépést tartani veled. Mindenkor elbűvölően nézel ki, mintha csak egy divatlapból léptél volna ki. Szereted a baráti társaságot, szívesen vásárolgatsz, lazítasz, amikor csak teheted. Az a nő vagy, aki megérdemli a dicséretet, sokan nem véletlenül értékelnek téged, hiszen van benned valami magasztos és méltóságteljes.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top