Horoszkóp

Válassz egy keresztet. Ehhez kaptál áldást az égiektől

A kereszténység szimbóluma a feszület. Sokan imádkoznak a kereszt előtt, és kérik Isten vagy Szűz Mária segítségét, közbenjárását a problémájuk megoldására. Egy imát ezúttal is érdemes elmondanod magadban, miközben választasz egyet a gyönyörű keresztek közül. Milyen áldásban részesítettek az égiek, mihez kaptál támogatást? Mit jövendölnek a keresztek? Máris kiderül.

A spirituális üzenetre, a támogató, segítő szavakra mindenkinek szüksége lehet függetlenül az adott élethelyzettől. A kereszt nagyon különleges spirituális energiákat közvetít, ezúttal pedig az égiek üzenetét is. Nézd meg valamennyit és a megérzésedre hagyatkozva válassz egyet. Milyen áldásra, jövendölésre számíthatsz?

 

kereszt feszület áldás égiek spirituális üzenet

Az első kereszt áldása

kereszt feszület isteni áldásAz első kereszt áldása szerint pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Isten több nagyszerű dolgot is tervezett a számodra, csak még nem vetted észre azokat az életedben. Haladj továbbra is úton, amelyen elindultál, és hamarosan magad is látni fogod, megtapasztalhatod a földi világban is, ahogyan az életed, mint egy csodás virág kinyílik, és káprázatos színekben pompázik. A céljaidhoz az áldást megkaptad.

A második kereszt áldása

kereszt áldás spirituális üzenet jóslatA második kereszt spirituális üzenete szerint a szívedben még lehet valami, amelynek megvalósulásához időre van szükség. Úgy tűnik, mintha elfelejtetted volna, mintha már nem emlékeznél arra, amit Istentől kértél. Ne add fel a reményt, Isten és az angyalok meghallgattak és támogatnak téged. Az Úr mindenkor hűséges az ígéretéhez. A vágyad a lehető legjobb időben valósul meg.

A harmadik kereszt áldása

kereszt áldás spirituális üzenet IstenA harmadik kereszt áldása szerint a szíved és Isten hangjára hallgatva teszed a dolgaidat, éled az életet, hited erőssé, állhatatossá tesz téged. Talán nem mindenkor érzed ezt az igazságot, mégis hidd el, ez pontosan így történik veled. Isten a védelmeződ, a neve pedig a legerősebb vár, amely támogat és irányít a spirituális utadon. Az áldást megkaptad, hogy elérhess mindent, amit csak szeretnél.

A negyedik kereszt áldása

kereszt spirituális üzenet isteni áldásA negyedik kereszt spirituális üzenete értelmében a család számodra mindennél többet jelent, Isten pedig látja a lelked, a benned lévő szeretetet. Különleges imában kérted a segítségét, a szeretet iránti hűséged és elkötelezettséged Isten szívét is melengeti. Légy figyelmes mostanában, és pontosan megláthatod, Isten miben és hogyan segít téged és a szeretteidet.

Az ötödik kereszt áldása

kereszt spirituális üzenet isteni áldásAz ötödik kereszt áldása értelmében, azok a problémák, amelyektől most még szenvedsz, amelyek szorongást, félelmet keltenek benned, hamarosan megszűnnek, és a múlt homályába vesznek. Ajánld fel Istennek a fájdalmat, a nehézségeket és Ő leveszi a válladról a terheket. Csak kérned kell Őt és a segítségét. Higgy az isteni áldásban és támogatásban. Mondj el egy imát már ma, hogy holnap könnyebb lélekkel ébredhess.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top