Horoszkóp

Melyik pillangót választod? Különleges titkot árul el rólad

A pillangó az egyik legősibb spirituális szimbólum. Különleges jelentést hordoz, így az sem véletlen, hogy az angyalok is gyakran üzennek pillangókkal. Segítségükkel izgalmas titokra derülhet fény, hiszen ezúttal rólad mesélnek. Vajon mit tudhatsz meg magadról? Válassz egy pillangót és minden kiderül.

A pillangók a lelket szimbolizálják, a lélek átalakulását. Vajon mit rejt és mit üzen a lelked? Válassz egy pillangót és megtudhatod a választ. Könnyen lehet, első pillantásra valószínűtlennek tűnik, mégis ez a különleges személyiségteszt pontosabb képet fest rólad, mint sejtenéd. Érdemes kipróbálni. Felkészültél? Akkor nézd meg alaposan a gyönyörű színes pillangókat és válaszd a legszebbet.

pillangók lélek személyiség teszt

Ezt árulja el rólad az első pillangó

Nagyon tiszta lelkű és pozitív személyiségtípus lehetsz, ha ezt a pillangót választottad. A lelked őszinte  és nagyon meleg, nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan. Előbb gondolsz másokra, mint saját magadra, szívesen gondoskodsz és teszel meg minden tőled telhetőt a szeretteidért. Az univerzum tanácsa számodra mégis az, hogy a többiek mellett figyelj magadra, a saját igényeidre is. Minél többet törődsz ugyanis önmagaddal, annál többet fogsz tudni tenni a többiekért is.

Ezt üzeni a második pillangó

A második pillangó üzenete szerint nagyon kreatív típus lehetsz, a tehetséged nemcsak egyetlen területen tűnik ki. A lelked ugyanakkor sérülékeny, sebezhető, nem véletlenül rejted magadba a valódi érzéseidet. Csak nagyon kevesen ismernek igazán téged. A legnagyobb ellenséged a hitetlenség, mert nem hiszel eléggé önmagadban. Az univerzum tanácsa szerint hidd el és vedd észre különleges értékeidet, bízz magadban, szeresd az embert, aki vagy.

Ezt árulja el a személyiségedről a harmadik pillangó

Nagyon érzékeny típus vagy, ha ezt a harmadik képet választottad. Különleges adottságodnak köszönhetően fel tudod venni a kapcsolatot a szemmel nem látható világgal. Mások valódi szándékait is nagyon könnyen átlátod, nem lehet téged becsapni, hiszen nagyon erősek a megérzéseid. Őszinte típus vagy, ezért nem igazán könnyű veled beszélgetni, mindig megmondod, amit valójában gondolsz. Ne légy dühös, amikor mások nem értik az őszinteségedet, félelem nélkül légy önmagad.

Ezt üzeni a negyedik pillangó

Ha a negyedik pillangót választottad, elmondható rólad, a lelked és vele együtt a hangulatod nagyon változékony. Időnként nagyon érzékenynek tűnsz, máskor meglepően keményen viselkedsz. Könnyen leszel szerelmes, de te is nagyon erős vonzást gyakorolsz a körülötted élőkre. Hajlamos lehetsz apróságok miatt is fölöslegesen aggódni. Az univerzum tanácsa szerint próbálj nem tudomást venni a szomorú eseményekről, lehetőség szerint a pozitív és nyitott emberek társaságát keresd.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top