Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Erre az üzenetre van most a leginkább szükséged

Ezek a különleges szimbólumok gyógyítanak. Nemcsak testileg és lelkileg teszik, az életedet is meggyógyítják. Vajon hogyan lehetsz ismét felhőtlenül boldog, hogyan valósíthatod meg a céljaidat? Válassz egy szimbólumot, és az üzenet alapján máris megtudhatod.

Mindenki megbetegszik az élete során, aztán szerencsére szinte minden esetben sikeresen meggyógyul. A maga erejéből vagy külső segítséggel, például orvosságokkal, a test képes a betegséget legyőzni. Az ezotéria, a spirituális gondolkodás szerint a gyógyulást különböző szimbólumok energiájával is el lehet érni. Az alábbi négy szimbólum éppen erre szolgál, és pontosan abban segít, hogy meggyógyíthasd az életedet.

Nézd meg figyelmesen a szimbólumokat, majd válassz egyet. Olvasd el a neked szóló üzenetet, amely hasznos tanácsokkal, segítséggel lát el téged. Gyógyítsd meg magad az életedet.

gyógyító szimbólumokAz 1. szimbólum: a spirális nap

nap szimbólum gyógyításHa ezt a szimbólumot választottad, a gyógyuláshoz mindenképpen fontos, hogy a lehető legtöbb időt töltsd szabadban, fényben és napsütésben. A Nap a természeti népek egyik legfontosabb szimbóluma. Belőle merítettek energiát, és a gyógyításhoz is szívesen alkalmazták. Használd te is ezt a kifogyhatatlan erőt. Hunyd le a szemed, és képzelj magad elé egy buborékot. Ez jelképezi a párkapcsolatodban – vagy bármilyen más kapcsolatban – tátongó űrt, távolságot. Gondolatban engedd a buborékot leérni a földre. Zsinórral rögzítsd, és képzeld el, ahogyan áramlik a föld energiája a buborék belsejébe, és ahogyan gyógyítja a kapcsolatodat. Most engedd szélnek a párkapcsolatodhoz fűződő olyan negatív érzéseket, gondolatokat, mint a szorongás, a félelem, az ingerültség, az unalom, a megszokottság, de a túlzott ragaszkodást is. Lásd boldognak és elégedettnek önmagadat és a társadat a buborékban. Lásd, amint a nap fénye beragyogja az életedet. Ha keresed a párod, akkor képzelj oda valakit, nem baj, ha az arcát nem látod. Csak érezd a lelkedben a békét, a harmóniát, az örömet. Majd engedd el a képet, és végül nyisd ki a szemed. Hamarosan a fizikai világban is tapasztalhatod a gyógyító változást. 

A 2. szimbólum: Cho Ku Rei

cho ku rei reiki szimbólum gyógyítás energiaA Reiki gyógyító szimbólumával valójában bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Ha ezt a különleges spirituális szimbólumot választottad, mindenképpen használd a Reikiben lévő kimeríthetetlen energiát és erőt. Az energia áramlik és ott van veled, csak rá kell gondolnod. Olyan erővel hat az életedre, mintha egy 50 wattos izzót 500 wattra cserélnél. Szó szerint meggyógyítja az életedet, bármelyik részét, ahol problémákkal, elakadásokkal nézel szembe. A testi betegségek kezelésére is rendkívül hatékony ez a nagyon különleges univerzális energia. Ahhoz, hogy megérezhesd, egyszerűen hunyd le a szemed, és képzeld magad elé a szimbólumot. Ne gondolj semmire, csak figyelj befelé és lazíts. A finom energia áramlását hamarosan az egész testedben érezheted. Képzeletben helyezd a reikiszimbólumot az életedben meglévő problémára is. Hagyd, hogy az ürességet átjárja és feltöltse a finom rezgés. Amikor végeztél, csak végy néhány mély levegőt és nyisd ki a szemed. A rövid meditációt bármikor megismételheted. A változást, a gyógyulást hamarosan érezni, érzékelni fogod a fizikai valóságban is.

A 3. szimbólum: Sei He Ki

sei he ki reiki szimbólum gyógyításEz a szimbólum szintén a Reiki energiát közvetíti, ugyanakkor másként és másképpen érdemes használni, mint az előzőt. Érzelmileg és mentálisan tisztít, erősít, gyógyít és oltalmaz téged. A szív problémáinak gyógyítására kiválóan alkalmas. Vélhetően összetörték a szíved, csalódás ért, ha ezt a szimbólumot választottad. A gyógyuláshoz hunyd le a szemed, és képzeletben helyezd a homlokodra, majd a szívedre a reikiszimbólumot. Segít megszabadulni a negatív gondolatokból, a szorongástól, a fájdalomtól, az aggódástól, de a bánatot okozó múltbéli eseményeket is feledteti veled. Könnyebbnek, vidámabbnak érzed majd magad, hiszen oldja az érzelmi blokkokat, így lassan a szívedet is újra képes leszel megnyitni a szerelemnek, a szeretet érzésének. A rövid meditációt ismételd esténként elalvás előtt, alvásod is nyugodtabb és pihentetőbb lesz általa.

A 4. szimbólum: Hórusz szeme

spirituális szimbólumok hórusz szemeHórusz szeme az ősi Egyiptom egyik legismertebb mágikus szimbóluma. Spirituális védelmet ad, fejleszti a látnoki képességet, segíti a bölcsességet, a jólétet. Önmagában csupán emiatt is érdemes minél többször használni ezt a különleges szimbólumot. Hórusz szeme valójában a harmadik szem csakra jelképe. A szimbólum üzenete szerint lehetőséged adódik, hogy megnyisd a harmadik szem csakrát, ugyanakkor ehhez még gyakorlásra, tanulásra van szükséged. Aki még nem használt kalapácsot, jó eséllyel üt az ujjára, hiszen nem tudja, hogy vigyáznia kell, a csakra aktiválása hasonlóan működik. Rendszeres gyakorlással érheted el a célod – legyen az valójában bármi egyéb. A kitartás, a szorgalom meghozza a jutalmát. Meditáció közben képzeld el, és érezd magadban a lelki egyensúlyt és békét, hiszen a belső harmónia elengedhetetlen a csakra aktiválásához. A jóga is nagyon sokat segíthet, hogy „életre kelhessen” a hatodik érzéked. A lehetőség adott, a siker csak rajtad múlik. Ne lepődj meg, amikor előre megérzel, „előre látsz” olyan történéseket, amelyek később be is következnek. Ez Hórusz szeme, ez a harmadik szem csakrád.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top