Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: amikor mindenki lelassul

Április első hétvégéjén a föld dominancia miatt mindenki lelassul. Szokatlan, hogy 10 bolygóból 5 föld jegyekben jár. Ez arra jó, hogy mindenki összeszedettebb és higgadtabb legyen.

KOS: Ambícióid topon lesznek hétvégén. A pihenés mellett szánj egy kis időt stratégia kigondolására! Kosként kihívás leülni és tervet készíteni. Intenzív mozgás után erre jobb esélyeid lesznek.

BIKA: Tied ez a hétvége. Minden bolygó neked kedvez: a Bak bolygók (Hold, Mars, Szaturnusz, Plútó) támogató fényszöget vetnek a Bikában járó Vénuszra. Szóval most bármit siker koronázhat.

IKREK: Sokba kerülhetnek a barátok és a szórakozás. A bolygók a kiadásaid megnövekedését jelzik. Legyél észnél, ne költekezz túl! Még jó, hogy a Bak jegyben járó bolygók fegyelmet hoznak neked.

RÁK: A szerelem lesz a főszereplő. Ha van párod, akkor ő akar dominálni. Jobb, ha hagyod. Ha nincs párod, akkor több jelentkező is akad. Ám a belőlük eredő szigor nem biztos, hogy vonzani fog.

OROSZLÁN: A rövid munkahét kellően lefárasztott. Jöhet a lazítás, lustálkodás. Közben az egészségedre is gondolj! A húsvéti dőzsölés után kalóriaszegényebb ételeket kéne preferálnod. De ésszel diétázz!

SZŰZ: Rajongani fogsz a hétvégéért. Nemcsak azért, mert a hét sokat kivett belőled, hanem azért is, mert 10-ből 5 bolygó föld jegyekben jár, ami neked testhez álló. Tehát minden a kezedre játszik.

MÉRLEG: „Otthon, édes otthon.” Ez legyen a hétvégéd jelszava! Fogyó Holdkor hatékony a takarítás. De emellett jusson időd magadra és szórakozásra is. Ha nincs kedved kimozdulni, hívhatsz vendégeket magadhoz.

SKORPIÓ: Tuti, hogy mehetnéked lesz hétvégén. Ne fogd vissza magad: kirándulj, utazz! Ha most nem jön össze, akkor elkezdheted megtervezni a nyári utazást. Igazán élvezetes keresgélni, szervezkedni.

NYILAS: A pénz nem boldogít, mondják. Ne legyél álszent! Valld be, hogy fontos, hogy legyen elég pénzed! Szokatlanul anyagias lehetsz hétvégén. Nem baj, ha számolgatod a bevételt, csak ne vidd túlzásba!

BAK: Mintha születésnapod lenne: ajándéknak fogod érezni a hétvégét. Nagyszerű konstellációk kezedre játszanak. Akkor is, ha szombaton a Merkúr „locsogása”, vasárnap a Nap „önzése” okoz kisebb bosszúságot.

VÍZÖNTŐ: Ha nem akarsz lebetegedni, akkor töltődj hétvégén! Igaz, hogy most fogyó Holdnál gyorsan haladhatsz a takarítással, csak ne felejts el pihenni is! Az ágyban a betegeskedésnél van jobb program…

HALAK: Hét ágra süt a Nap, nyílnak a virágok, itt a tavasz. Menj ki a természetbe! Ha van kerted, foglalkozz vele, de ne terheld túl magad! Ha nincs kerted, sétálj, és töltődj fel napsütéssel, D-vitaminnal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top