Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 7. – Tiszta lappal indul a hétvége

Bármi is történt az elmúlt napokban, szombaton úgy érezheted, tiszta lappal indulhatsz újra. S hogy mindent jegyezz fel erre a fehér lapra? A napi horoszkópból választ kapsz a kérdésre.

Kos

Remélhetően megfogadtad a horoszkóp tegnapi javaslatát, és mindenkivel nagyon türelmesen bántál. Ez esetben igazán boldog és harmonikus szombatra számíthatsz minden tekintetben. Rád is fér a nyugalom, a pihenés, meglehetősen sok minden történt veled ezen a héten.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton úgy érzed, mindenért téged okol a családod, vagy mindenben rád támaszkodnak, s percnyi nyugtod sincs tőlük. Ha jól belegondolsz, picit túlagyalod ezt a témát. Azért érzed csak, hogy mindenki téged piszkál, mert semmi másra nem vágysz jobban, mint a lazításra. Beszéld meg velük…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Rázós héten vagy túl, nagyon sok minden történt veled, amitől kimerültnek érzed magad. Szombaton nem is kellene semmi mást tenned, mint csak pihenni és pihenni. Olvasgass egész nap, engedd meg, hogy csak azt teszed, amire igazán vágyik a lelked. Hidd el, a házimunka is ráér, amikor lesz hozzá kedved és erőd.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nyugalmas napnak ígérkezik a szombat. Nem is bánod, hogy végre otthon lehetsz. Találd ki, mit csinálnál szíved szerint, s ne csak a többiek kéréséhez alkalmazkodj. Lehetsz ma határozott, és kiállhatsz a saját igényeid mellett. Miért is ne tehetnék ma a többiek azt, amit te szeretnél?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon kimerítette a lelkedet az elmúlt hét. Nem is vágysz másra szombaton, csak a pihenésre. Törölj magadból minden problémát, s kezdj tiszta lapot az életedben! Mi lenne az első, amit ráírsz? Bőven ráérsz ezen holnap is gondolkodni. Ma inkább csak erőt és nyugalmat gyűjts magadnak.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Először talán nem is érted, mitől érzed magad hihetetlenül magabiztosnak és nyugodtnak. Számodra különleges lehetőségeket rejt a szombat, mert azt teheted, amit a szíved mélyén szeretnél. Javasolj közös programot a családnak, a barátoknak, meglátod, nagyon szívesen csatlakoznak hozzád.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Tisztalappal indul a hétvége. Mivel töltöd a szombatot? (fotó: Getty)

Tisztalappal indul a hétvége. Mivel töltöd a szombatot? (fotó: Getty)

Mérleg

Talán még kicsit benned van a tegnapi feszültség. Engedd el, hiszen a szombat egészen másnak ígérkezik: nyugodtnak, harmonikusnak, boldognak. Csak ez lebegjen egész nap a szemed előtt. Éld meg a valódi örömeket a pároddal, a környezetedben élőkkel. Megérdemled, és imádni is fogod.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A szerelem lángja belobban szombaton. Ha párkapcsolatban élsz, a pároddal nagyon érzelmes napotok lehet. Ha pedig még keresed a leendő szerelmedet, ma valójában bármi megtörténhet. Ha épp friss a kapcsolatod, akkor meg főleg… Szóval, érdemes megnyitni a szívedet, a lelkedet az érzéseknek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A szombat a te napod. Visszatér az optimizmusod, a lelkesedésed, végre ismét azt érzed, van miért élned. Ha kedved tartja kirándulhatsz egész nap, de közben ötletelgethetsz, tervezgethetsz is magadban. Estére összeáll a teljes kép, hogy merre is haladj tovább a sorsod útján. Izgalmasnak tűnik…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szombaton nem kellene semmihez sem ragaszkodnod. Inkább fogadd el a párod kérését, javaslatát, s csatlakozz hozzá, bármilyen programot is javasol. Lehet, hogy eleinte semmi kedved nincs hozzá, de aztán rájössz, milyen jó ötlet volt közösen tölteni az egész napot. Most ez a legfontosabb.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ugye, nem bántottad meg a párodat tegnap? Ha követted a horoszkóp javaslatát, s kerülted a feszültséget, szombaton nagyon meleg hangulatú és békés napra számíthatsz. Rájöhetsz arra is, milyen fontos a párod, és mennyire szeret téged. Ez a felismerés még inkább elmélyíti az érzéseket benned, köztetek.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A tavaszi hangulat nagyon jó érzéseket ébreszt benned. Jól is tennéd, ha minél több időt töltenél szombaton a szabadban. Töltsd meg a tüdődet friss levegővel. Persze, jó lenne, ha ezt nem a belváros kellős közepén, hanem erdőben, parkban tennéd.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top