Horoszkóp

5 jel, ami arra utal, hogy spirituális adottságaid vannak

És még csak nem is tudsz róla.

Ahhoz, hogy spirituális útmutatást kaphass, először is nyitottnak kell lenned rá. Minél befogadóbb vagy, annál világosabb jeleket fogsz kapni. Bár mindenki képes megnyitni magát és erősíteni az intuícióját, vannak, akikben eleve van egy spirituális adottság, amely csak felfedezésre vár.

Íme öt jel, amelyek arra utalnak, hogy spirituális adottságaid vannak:

1. Sokszor vannak látomásaid, amelyek aztán valóra válnak

Ez lehet egy kép, ami egyszer csak beugrik, vagy egy megérzés, amikor beszélgetsz valakivel, esetleg egy visszatérő álom is. Ha gyakran történik veled ilyesmi, az világosan mutatja, hogy adottságod van: képes vagy a dolgok mögé nézve megpillantani a lényeget.

2. Empata vagy

Empatának lenni egyszerre átok és áldás, hiszen az ilyen emberek sajátjukként képesek átélni a környezetükben lévő emberek érzelmeit. Ezt az adottságot néha nagyon nehéz kezelni, és esetenként igen megterhelő lehet. Ha azonban megtanulod kordában tartani a képességedet, áldásos lehet.

Fotó: Pexels

3. Erősek a megérzéseid

A legtöbb ember tele van kétellyel a döntéseit illetően, és folyamatosan azon tépelődik, jó irányba vezetik-e az ösztöneik. Az erős intuíció azt is jelenti, hogy magabiztosan hagyatkozol rá, erős a hited, és ez hihetetlen önbizalmat adhat.

4. Rémálmaid vannak

Majdnem mindenkinek vannak rémálmai, a spirituális adottságokkal rendelkezőké viszont sokkal gyakrabban jelennek meg, és élénkebbek is. Ha zihálva vagy izzadtan ébredsz, elképzelhető, hogy ilyen különleges adottsággal rendelkezel.

5. Magadtól felébredsz a „spirituális órában”

Ha azt veszed észre, hogy hajnali 3 és 4 óra között magadtól fel szoktál ébredni, ez lehet, hogy nemcsak azt jelenti, hogy ki kell menned a mosdóba. Ezt az időszakot gyakran nevezik spirituális órának vagy a kapcsolat órájának, amikor a szellemi világ lényei szívesen üzennek nekünk. Ha legközelebb felébredsz hajnalban, próbáld meg kitárni az elmédet, figyelj a jelekre.

Forrás: Gostica

Kiemelt kép: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top