Horoszkóp

Ettől alszanak a legjobban a csillagjegyek

A csillagjegyek alvási ritmusa és mennyisége igencsak eltérő, az viszont kétségtelen, valamennyien igénylik a minél pihentetőbb és frissítőbb alvást. Vajon mit tehetsz annak érdekében, hogy olyan édesen és mélyen aludj, akár a kisbabák? Mivel űzheted el álmatlanságot a leghatékonyabban és a legegyszerűbben? A horoszkópban megtalálod a választ.

A Kos (március 21. – április 20.)

kos csillagjegy aura horoszkópTüzes és fáradhatatlan Kos jegyűként a nyugodt és pihentető alvásodért mozogj mindennap legalább 15 percet. Amint beilleszted a mindennapjaidba ezt a negyedórás edzést vagy sétát, az alvási ritmusod is hamarosan a helyére billen. Persze, ne közvetlenül lefekvés előtt menj el futni, azzal csak még inkább feldobod magad.

A Bika (április 21. – május 20.)

bika csillagjegy aura horoszkópÉrzéki Bika jegyűként az aromaterápia, az illóolajok bámulatos hatást gyakorolnak a lelkedre és persze az alvásodra is. A levendulaolaj használatával könnyedén szabadulhatsz meg az egész napi stressztől, feszültségtől. Használd mindennap az illóolajat aromalámpába vagy a fürdővizedbe csepegtetve.

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek csillagjegy aura horoszkópKíváncsi és élénk Ikrek jegyűként folyton a telefonodat böngészed, az e-maileket ellenőrzöd. Ne lepődj meg, ha nem jön álom a szemedre. Kapcsold ki a mobilt, a számítógépet már kora este, aztán merülj el inkább egy lélekemelő filmben vagy könyvben. Olyan mélyen alszol majd, akárcsak a kisbabák.

A Rák (június 22. – július 22.)

rák csillagjegy aura horoszkópCsaládközpontú és vizes jegyű Rákként nem véletlen, hogy a forró és illatos fürdők csodát tesznek a lelkeddel. Miközben ellazítod a testedet, az izmaidat, lazítsd el az elmét is. Fürdés közben kapcsolj ki minél inkább, hunyd le a szemed és csak élvezd a fürdőzést. Gyújthatsz gyertyát, hallgathatsz lágy dallamokat, és éjszaka úgy alszol, akár a bunda.

alvás csillagjegyek horoszkóp

A horoszkóp szerint ez a módszer segíti a csillagjegyeket a pihentető alváshoz (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán csillagjegy aura horoszkópMagabiztos és határozott Oroszlán jegyűként nem kapcsolsz ki könnyen, éjjel is gyakran járnak a gondolataid, ezért nehezen és későn alszol el, reggel pedig kifacsartan és fáradtan ébredsz. A gyógynövényteák segítenek a feszültséget oldani benned, lazítanak, megnyugtatnak és meghozzák számodra a pihentető alvást. Kipróbálhatod a kamillát, de bármilyen alvást segítő teakeveréket is kortyolgathatsz. Persze, ne közvetlenül lefekvés előtt, mert rohangálhatsz egész éjjel a mellékhelyiségbe. 

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

szűz csillagjegy aura horoszkópIntelligens és kreatív Szűz jegyűként alapból is több alvásra van szükséged, mint általában a többieknek. Az unalmas feladatoktól szinte magadtól is elalszol, a bárányok számolgatása helyett mégis jobb megoldás, ha relaxációs zenét, meditációt hallgatsz. Még le sem jár a zene vagy a szöveg, te már az igazak álmát alszod. Nálad fontos a rendszer, ezrét próbálj figyelni, hogy többnyire ugyanabban az időben bújj ágyba.

A Mérleg (szeptember 24. – október 22.)

mérleg csillagjegy aura horoszkópHarmóniára törekvő Mérleg jegyűként a zene bámulatos hatással van a testedre, lelkedre, az elmédre egyaránt. Persze lefekvés előtt hörgős metál helyett inkább lágyabb dallamokat érdemes hallgatnod. Próbáld ki a klasszikus komolyzenét, a lelket melengető hegedű- vagy csellószólamokat. Olyan gyorsan álomba merülsz, amiről magad sem hinnéd, hogy megtörténhet veled.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy aura horoszkópTitokzatos Skorpió jegyűként különösen fontos, hogy az ágyad a lehető legkényelmesebb legyen, a párnád, a takaró, hálóing vagy pizsama pihe-puha, minél kényelmesebb anyagból készüljön. Ha valamire, az alvásodra mindenképpen érdemes költeni. Ne sajnáld magadtól, próbáld ki mielőbb. A testedet simogató érzéstől bámulatos simulnak ki az idegszálaid, és meglátod, végre te is az igazak álmát alszod.

különleges képesség horoszkóp

Így kapcsold ki az agyad éjszakára a horoszkóp szerint (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy aura horoszkópSzabad és tiszta lelkű Nyilas jegyűként egy forró fürdő, majd a kedvenc köntösöd, hozzá pedig egy pohár finom bor és minden adott, hogy elfelejts a nap közben felgyűlt feszültséget, problémákat. Talán még a kedvenc desszertedet is megengedheted magadnak. Persze, nem közvetlenül lefekvés előtt, aztán már csak egy jó könyv, és senki és semmi nem állhat a legszebb álmok útjába. 

A Bak (december 22. – január 20.)

bak csillagjegy aura horoszkópCéltudatos Bak jegyűként meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy nem tudsz mindent egyetlen napba sűríteni. Felejtsd el a feladatokat, amint kilépsz a munkahelyed ajtaján. Közhely, de a munka valóban megvár. Írj listát a holnapi teendőkről, aztán tedd félre, és próbálj lelazulni, kikapcsolni például a szerelmed, a párod karjaiban. Édes álmok várnak rád…

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

vízöntő csillagjegy aura horoszkópVízöntő jegyűként szemben haladsz a megszokásokkal. Bármennyire is szeretnéd, az alvást mégsem tudod valami másra cserélni. Nem tartozol a legjobb alvók közé, mert folyton járnak a gondolataid, az elmét nehezen tudod lecsendesíteni. Próbálj meditálni mielőtt ágyba bújsz, szabadítsd meg magad a feszültségektől. Ágyban fekve is meditálhatsz, aztán reggel arra ébredsz, hogy jól belealudtál a mélyen rejlő gondolatokba.

A Halak (február 20. – március 20.)

halak csillagjegy aura horoszkópKülönleges intuícióval megáldott Halak jegyűként alvási problémákra a leghatékonyabb orvosság számodra is a teljes lazítás. Bámulatos képzelőerődet használd a pihentető alvásra is. Csak bújj ágyba, helyezkedj el kényelmesen és képzeld el, amint az álmaid szárnyán repülsz. Hamarosan olyan mélyre zuhansz az álmok birodalmában, amiről eddig talán nem is álmodtál.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top