Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy imád kiskanálpózban aludni

Kedvenc alvási pózod rengeteget elárul a személyiségedről, ami persze fordítva is működik. A horoszkópból például következtetheted, a csillagjegyek milyen pózban szeretnek a legjobban aludni. Ez a 3 csillagjegy például imádja, ha ő lehet a kiskanál vagy a kis kifli, akit szerelme éjjelente forrón átölel. Te is köztük vagy? És a párod?

A Rák

alvás csillagjegyek rák horoszkópA Rák szívesen lecseréli kemény páncélját egy szerető társra, aki biztos karokkal öleli át alvás közben. Ő az, aki mindennél jobban vágyik a biztonságra, és hogy megélhesse sebezhetőségét. Ebben a testhelyzetben úgy érzi, biztonsággal megnyílhat a társa előtt, és őszintén kapcsolódhat hozzá.

Az Oroszlán

Ez a 3 csillagjegy imád kiskanálpózban aludniAz Oroszlán az összebújás, az ölelés minden fajtáját szereti, de természetesen azt élvezi a legjobban, amikor ő kerül a középpontba. A kiskanálpózban ráadásul nemcsak a kényeztetést szereti, hanem azt is, hogy egyszerre hallhatja a saját és a párja szívdobogását. Nemcsak kényelmes, de nagyon megnyugtató is számára ez az alváspóz.

A Halak

Ez a 3 csillagjegy imád kiskanálpózban aludniA Halak érzékeny és romantikus természetéből fakadóan él-hal az érintésért. A kiskanálpózban megtalál mindent, ami számára boldogságot és biztonságot jelent, egyszerűen nem tud betelni az érzéssel, ahogyan szerelme melegsége körbeöleli a testét.

kiskanál póz alvás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szívesen alszanak kiskanálpózban (Thinkstockphotos)

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top