Horoszkóp

Neked van V a tenyeredben? Különleges szerencsét jelent

Vajon a tenyeredben kirajzolódik a rejtélyes „V” forma? Amennyiben megtaláltad, most azt is megtudhatod, milyen különleges szerencsét jelent. Mit árul el a tenyérjóslásban ez a különleges vonal? Íme a részletek. Nos, neked is van „V” a tenyeredben?

Ha megnézed a tenyeredet, több vonalat is láthatsz benne. A tenyérjóslás szerint mindnek önálló jelentése van. A személyiségedről, a sorsodról, a szerelmi életedről, a szerencsédről mesélnek. A tenyeredben rejlik valójában az egész életed. Az is megeshet, kirajzolódik egy különleges és rejtélyes „V”, amely az egyik legfőbb vonalból, a szívvonalból indul ki.

tenyérjóslás szívvonal V betű

A szívvonal az egyik legfontosabb vonal a tenyérjóslás szerint

Ezt jelenti a szívvonal

A szívvonal a személyiségedről árulkodik. A tenyérjósok ebből a vonalból következtetnek az érzelmeidre és a párkapcsolatokra is. Különös módon akadnak olyan emberek, akinek a szívvonal nem jelenik meg a tenyerében. Nagyon kemények érzelmileg, sokan szívtelennek gondolják őket. A szeretet alig vagy szinte egyáltalán nem képesek kimutatni, és megértést, sajnálatot sem igazán éreznek a többiek iránt.

A szívvonal ugyanakkor nemcsak a jelenlegi és a jövőben lehetőségeket, kapcsolatokat jelzi, az elmúlt, régi párkapcsolatokról is nagyon sokat mesél.

szívvonal tenyérjóslás V betű

A rejtélyes „V”-t a szívvonalnál találod

A szívvonalból indul ki a „V”. Megtalálod?

Nos, ha megtaláltad tenyered rejtélyes „V”-formáját, a következő nagyon fontos információkat tudhatod meg magadról, a személyiségedről. A „V” valójában azt jelzi, arra figyelmeztet, hogy akadnak még befejezetlen, lezáratlan ügyeid az életedben. Jelezheti azt is, hogy a személyes fejlődésed irányában haladsz. Ami pedig a leginkább biztató, hogy különleges szerencsét tartogat a sors a számodra. Azok közé tartozol, akik az életükben szerencsés fordulatokra, gazdag és bőséges életre számíthatnak. 

A tenyérjóslásban a „V” sokak szerint valódi áldást jelent. Az égiektől megkaptad az áldást az egész életedre. Nagyszerű barát lehetsz, aki valódi támogatást nyújt a többieknek. Nemcsak áldást, óriási szerencsét is jelez tehát az életedben ez a különleges forma. Leginkább a 35. születésnapodat követően fordulhat az életed egészen más irányba, mint addig. Lehet, nem azonnal érzékeled a pozitív változásokat, de szépen lassan, ahogyan haladsz életed útján és a sorsod szerinte teszed a dolgod, egyre inkább tapasztalhatod a szerencsés és áldott jelzéseket.

Nos, megtaláltad a „V”-t a tenyeredben?

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top