Horoszkóp

Tenyeredből kiolvashatod, milyen szerelem vár rád

Tenyeredben a sorsod. Ahogyan a szerelmi életed is. A tenyeredben futó vonalakból pontosan kiolvashatod, mennyire vagy szerencsés a szerelemben, mennyire tartós párkapcsolatod lehet az életed során. Nos, mi mindent árul el rólad a szívvonalad? Jönnek az izgalmas részletek.

Évszázadok óta kedvelt és bevált módszer a jövőbe pillantásra a tenyérjóslás. Sok mindent elárulnak ugyanis a tenyérvonalak – sőt, egyes vélemények szerint a kezünk egyáltalán nem hazudik –, így fellebbentik a fátylat szerelmi életedről is. Házasságkötések, válások, boldog avagy boldogtalan párkapcsolatok… A kisujj alatt, a tenyér szélénél kezdődő és a felső részt átszelő, rendszerint a mutató- és középső ujj alatt véget érő szívvonal – amelyet a szerelem vonalának is neveznek – számos kérdésre adhat választ. Vess egy pillantást a tenyeredre, s kiderül, hogyan fejezed ki az érzéseidet, hogyan viszonyulsz a szerelemhez. Vajon mit árul el a tenyeredben kirajzolódó szívvonal? Íme a részletek.

Vajon mit árulnak el rólad a tenyeredben látható vonalak? (Fotó: iStock)

Ha a szívvonal túlzottan is rövid

Ha a szívvonal rövid, vagy hossza legfeljebb csak a középső ujjadig húzódik, az bizony arról árulkodik, hogy önző, szívtelen, szűk látókörű ember lehetsz. Nem nagyon gondolsz a tetteid következményeire, ami különösen igaz a párkapcsolatodra. A szerelmi életed nem mondható zökkenőmentesnek, nem véletlen, hogy a legtöbbször egyedül maradsz.

A túl rövid szívvonal érzéketlen szívet takar (Fotó: iStock)

Ezt jelzi a tenyeredben a hosszú szívvonal

Ha a szívvonal végigér a tenyereden, akkor olyan személyiségtípus lehetsz, aki nem szereti a mellébeszélést. Romantikus, alkalmazkodó, hűséges ember vagy. Másfelől a szerelem egyúttal a gyengeséged is, a szakítást nagyon nehezen hevered ki. Számodra különösen fontos a párkapcsolat.

A hosszú szívvonal megbízhatós, romantikus lélekre utal (Fotó: iStock)

Ha a szívvonal a Jupiter-dombon végződik

A Jupiter az asztrológiában a szerencse, a siker bolygója. Tenyered apró dombocskához egy-egy bolygó kapcsolódik. A Jupiter-domb a mutatóujjad alatt található. Ha a szívvonal itt ér véget a tenyeredben, boldog párkapcsolattal, pompás álmokkal, nagyszerű kilátásokkal áldott meg a sors. Szóval igencsak szerencsés vagy a szerelemben.

Szerencsés a szerelemben, akinek a Jupiter-dombig húzódik a szerelemvonala (Fotó: iStock)

Ha a szívvonal a Jupiter és a Szaturnusz domb között végződik

A Szaturnusz-domb a középső ujjad alatt található. Ha a mutató és a középső ujjad közé halad a szívvonalad, igaz, tiszta szerelemmel áldott meg a sors. Nem az a típus vagy, aki egyik párkapcsolatból a másikba rohan, erre nincs is időd, hiszen a meglévő párodnak szenteled minden idődet. Te is a szerencsések közé tartozol, de teszel is érte.

Igaz szerelem vár, ha a Szaturnusz- és a Jupiter-domb közé tart a szívvonalad (Fotó: iStock)

Ha a szívvonal elágazik a végén

Ha a szívvonal elágazik a mutatóujjad közelében, s az elágazás lefelé görbül, akkor az a tenyérjóslás szerint azt jelzi, hogy a szerelemért hajlandó vagy mindent feláldozni. Beleértve természetesen önmagadat is. Minden megteszel a szerelmedért, a boldogságodért.

Áldozatokat hoz, akinek elágazik a szívvonala (Fotó: iStock)

Ha a szívvonal háromágú „szigonyban” végződik

Ha a szívvonalnak egy háromágú elágazás vet véget, akkor az a tenyérjóslás szerint azt mutatja, hogy a párkapcsolatban nagyon fontos számodra a béke és a harmónia. Ám sajnos a szerelmi életed az átlagosnál komplikáltabbnak ígérkezik, és nem igazán találod a nyugalmat, amire vágysz.

Kevés az esély a békére, a harmóniára (Fotó: iStock)

Ha túl sok az elágazás a szívvonal végén

Ha a szívvonal vége leginkább egy deltatorkolatra emlékeztet, akkor az bizony arra utal, hogy te szinte állandóan szerelmes vagy. Viszont nem reménytelen az életed, hiszen előbb-utóbb az igaz szerelmet is megtalálod…

Előbb-utóbb az igaz szerelem is rád talál (Fotó: iStock)

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top