Horoszkóp

Tenyeredben benne van, hányszor kötsz házasságot

Vajon egy, kettő vagy még több házasságot kötsz életedben? Talán sosem mondod ki a boldogító igent? Tenyeredből pontosan kiolvasható, összekötöd-e véglegesen az életedet a szerelmeddel.

Mit rejt a tenyered szívügyekben? Vajon mennyi nagy szerelmet élsz át az életedben? Hányszor mondod ki a boldogító igent? Egyáltalán férjhez mész, illetve megnősülsz? A tenyeredben látható vonalakból nagyon sok minden kiolvasható, így a házasságvonalból – amely a kisujj és a szívvonal között található –, azok számából is több izgalmas információt tudhatsz meg. Íme öt érdekesség, amit a tenyered felfed a témában.

Ha a házasságvonal megtörik a tenyeredben

Amennyiben a tenyeredben húzódó házasságvonal nem folyamatos, hanem kisebb megszakítások szabdalják, a tenyérjósok szerint bizony komoly az esély, hogy válással ér véget a kapcsolatod. A szaggatott vonalak száma egyúttal arra is utalhat, hány alkalommal mész férjhez, nősülsz meg az életed során.

tenyérjóslás házasság párkapcsolat

Válásra utal a tenyérjósok szerint a szaggatott vonal (iStock)

Két párhuzamos vonal húzódik a házasságvonal helyén

Ha két párhuzamos és közel azonos hosszúságú házasságvonal húzódik a tenyeredben, s közel hasonló távolságra találhatók a kisujjtól és a szívvonaltól, a tenyérjóslás értelmében valószínűsíthetően legalább kétszer házasodsz az életedben, így könnyen megesik, hogy a házasságkötést különélés követi.

tenyérjóslás házasság párkapcsolat

Két házasságot jeleznek ezek a vonalak a tenyeredben (iStock)

Egy rövidebb és egy hosszabb párhuzamos vonal látható a tenyeredben

Ha egy rövid és vele párhuzamosan elhelyezkedő, hosszabb házasságvonal található a tenyereden, ez bizony a szerelmi háromszög jele, amely a házasságon kívüli kapcsolat kialakulásának esélyére utal. S minél hosszabb a rövidebb vonal, annál tartósabb ez a titkos viszony a harmadik féllel.

tenyérjóslás házasság párkapcsolat

Szerelmi háromszögbe keveredhetsz (iStock)

Ha a házasságvonal a szívvonal irányába görbül

Amennyiben a házasságvonalad a szívvonal felé hajlik, a tenyérjósok szerint sajnos ez a jel boldogtalan házasságot sejtet. Ha a házasságvonal keresztezi a szívvonalat, vagy megközelíti a sorsvonalat, még keserűbb kapcsolattal kell számolnod.

tenyérjóslás házasság párkapcsolat

Boldogtalan házasságot jelez a lefelé görbülő vonal (iStock)

Ha legalább négy házasságvonal látható a tenyeredben

Ha legalább négy házasságvonalat tudsz megszámolni a kisujjad és a szívvonal között, a tenyérjóslás szerint az bizony meglehetősen szeszélyes természetre utal. Persze jelzi azt is, hogy kifejezetten népszerű lehetsz az ellenkező nem körében. Másfelől viszont, ha a tenyereden nem látható legalább egy szokatlanul erős és határozott házasságvonal, esélyed van rá, hogy a házasságkötést követően válsz igazán népszerűvé. Ha nem látsz a tenyeredben ilyen vonalakat, vélhetően sosem fogadsz örök hűséget.

tenyérjóslás házasság párkapcsolat

Sok vonal, sok kapcsolat (iStock)

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top