Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legmerészebb az ágyban

Ezek a csillagjegyek nagyon értik, mit és hogyan tegyenek az ágyban. Ők a legmerészebbek, a legmagabiztosabbak. Van is mire büszkének lenniük, mert a szexben különösen kreatívak, szenvedélyesek, aktívak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Kos a legmagabiztosabb az ágyban

kos szerető szex csillagjegy horoszkópA Kos kihívások, kaland nélkül talán élni sem tudna. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik. Nem olvas a gondolatokban, a szavak és tettek erejében hisz. Lehengerlő és magabiztos, tudja, mit és hogyan akar, viszont nem igazán türelmes típus. Annál inkább kedveli az újdonságokat, kifejezetten merész, nála tabuk sem léteznek. A vágya könnyen fellobban, a gondolat, hogy mások is megláthatják szeretkezés közben, még inkább felperzseli benne a szenvedélyt.

Az Oroszlán tudja, mit akar

oroszlán szerető szex csillagjegy horoszkópAz Oroszlán csöppet sem szégyenlős típus, az egyenesség híve. Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Hajlamos azt gondolni, ő a legjobb, a legnagyszerűbb szerető, szerelme jobbat nem is találhatna nála. A túlzott magabiztossága időnként visszaüthet, kellő türelemmel, odaadással sokkal többet érhet el, mint a nagy akarással és a nagyszerűsége bizonygatásával. Valójában semmi szüksége nincs a bizonyításra, amikor átadja magát a szenvedélynek, valóban ő a legnagyszerűbb szerető.

A Skorpió a legszenvedélyesebb

skorpió szerető szex csillagjegy horoszkópA Skorpió nem tartozik a tüzes csillagjegyek közé, mégis talán mindenkinél szenvedélyesebb csillagjegy. Nagyon érzékeny típus, szinte belelát a párja lelkébe. Neki nem fontos elmondani, mit és hogyan tegyen, hiszen belülről érzi, mi a legjobb a szerelmének. Imádja a szexet, és szinte mindenkor hajlandó az izgalmas hancúrozásra. Hajlamos ugyanakkor a szeretkezést is túlzottan szigorúan venni, semmi sem keseríti el jobban, mintha úgy érzi, párja nem élvezi az együttlétet. Számára a szex nemcsak szeretkezést és testi örömöket jelent, hanem igazán mély, szavakkal meg sem magyarázható tapasztalatot, lelki átalakulást. Szinte újjászületik a szeretkezésben, ezért is olyan nagyszerű az ágyban.

A Nyilas a legizgalmasabb szerető

nyilas szerető szex csillagjegy horoszkópA Nyilas szintén tüzes jegy, mint az Oroszlán és a Kos, nem véletlenül tartozik ő is a legmerészebb, legnagyszerűbb és legszenvedélyesebb szeretők közé. Imádja az izgalmakat, a kalandot, a változatosságot, no és persze a szexet. Független és szabad típus, a szeretkezésben is pontosan ilyen. Könnyed és kommunikatív, neki sem jelent problémát kimondani, amit gondol. Nagyon optimista és nyitott, ahogyan a szexben is az. Nincsenek nála korlátokat és szabályok, a pillanatnak él. Kedves és lenyűgöző, figyelmes és nagyvonalú az ágyban. Vele még a szex is valódi szórakozás.

szex szerelem csillagjegy horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legmerészebbek az ágyban (Tinkstockphotos)

 

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top