Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindent megengednek

Ezek a csillagjegyek a legmegengedőbb típusok. Többnyire szerények, és inkább alkalmazkodnak a többiekhez, mintsem irányítanának vagy legfőképpen uralkodnának rajtuk. A hálószobában, a szexben különösen érvényes ez a kijelentés rájuk. A horoszkóp szerint ők a legalázatosabbak valamennyi csillagjegy közül. Vajon te is köztük vagy? Esetleg a párod? Valóban igaz, amit a horoszkóp állít?

A Bika a legsimulékonyabb csillagjegy

engedékeny csillagjegyek bika horoszkóp szexAnnak ellenére, hogy a Bika az élet minden területén meglehetősen makacs és akaratos típus, és nem tágít attól, amit egyszer a fejébe vett, ha szexről van szó, ő lesz a legsimulékonyabb és az egyik legodaadóbb csillagjegy valamennyi közül. Átadja magát az érzékiségnek, a legfinomabb érintéseknek, és csöppet sem akar uralkodni fölötted. Az is igaz, amikor igazán szerelmes, hajlamos a túlzott ragaszkodásra, a birtoklásra, kifejezetten féltékeny, viszont amikor ágyba bújik veled, a legfigyelmesebb szerető válik belőle, és elfejt mindent, amitől addig rettegett.

A Mérleg a legdiplomatikusabb

engedékeny alázatos csillagjegyek mérleg horoszkóp szexA Mérleg legnagyobb problémája mindenképpen a döntésképtelensége. Hajlamos addig húzni, halasztgatni a választást, míg végül lemarad a legjobb lehetőségekről. Nem véletlen nála, hogy inkább átadja a kezdeményezés lehetőségét, ahogyan a döntést is szívesen lepasszolja, amikor csak teheti. Viszont rendkívül diplomatikus, vitás helyzetekben gyorsan meglátja a megoldást. A hálószobában ugyanakkor hihetetlenül szexi az engedékenysége, az, ahogyan párjához alkalmazkodik. Vele nincs mitől aggódnod, az igaz, ő sosem lesz heves, agresszív vagy lehengerlő, inkább a nyugalomra, a meghittségre, az érzékiségre vágyik, és persze ugyanezt adja meg neked is.

A Vízöntő az ágyban engedékeny

engedékeny csillagjegyek vízöntő alázat horoszkóp szexA Vízöntő nagyon nem szereti, ha megmondják neki, mit tehet, és mit nem. Alapvetően a saját feje után megy, nem szereti a szabályokat, erősen ragaszkodik a függetlenségéhez. A hálószobában ugyanakkor egészen másként viselkedik, mint általában. Átadja az ellenőrzést, az irányítást, mondhatni szó szerint kivetkőzik önmagából. Némi túlzással azt tehetsz vele, amit csak akarsz, mert mindenestül odaadja magát neked. Élvezni szeretné az együttlét minden pillanatát, ezért még a dominanciáról is könnyedén lemond.

A Szűz a legodaadóbb a hálószobában

engedékeny csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz alapvetően szereti kézben tartani mind a saját, mind pedig a környezete dolgait, és sokkal határozottabban képviseli az álláspontját az élet számos területén, mint azt sokan feltételezik róla. Nem tudatosan uralkodik a többieken, mint például az Oroszlán. Inkább csak megtalálja őt a domináns szerep, mert ő látja át a leggyorsabban, mi a teendő az adott helyzetben. Pontosan emiatt adja át a kezdeményezést neked az ágyban, nem szeretne sem irányítani, sem uralkodni fölötted. Úgy akar minden pillanatot megélni veled, hogy közben kikapcsolja a gondolatait, és ösztöneire figyelve éli át a testi örömöket.

engedékeny csillagjegy szex horoszkóp

Ezek a csillagjegyek átadják az irányítást és a kezdeményezést (Thinkstockphotos)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top