Horoszkóp

Heti horoszkóp július 9–15.: Most bármi megtörténhet

Ezen a héten bármi megtörténhet. Sőt, annak az ellenkezője is. Ismét felizzik a szenvedély, felforrósodnak a párkapcsolatok. De megtörténhet, hogy semmilyen terved nem jön össze, és úgy érzed, darabokra hullik a világod. Vajon mit üzennek, mire figyelmeztetnek a csillagok július második hetében? A horoszkópban megtalálod a válaszokat.

KOS

kos heti horoszkópJúlius második hetében bármi megtörténhet, és annak az ellentéte is. Lesz itt minden, segítőkészség, izgalom, megosztottság, szenvedély. A segítőkészséget a föld jegyekben járó bolygóknak köszönheted hétfőn, csütörtökön és szombaton. Izgalmakat jelez a keddi Hold–Mars-fényszög, ezért most valóban izgalmas híreket hallhatsz. Csütörtökön viszont két kellemetlen bolygószembenállás jelez megosztottságot. Szerencsére a pénteki újhold új megoldásra világít rá, amelynek hatására a hétvégéd szenvedélyesnek ígérkezik…

BIKA

bika heti horoszkópHétfőn, csütörtökön és szombaton szuper fényszögek, kedden a Vénusz jegyváltása dobja fel a kedvedet, vagyis ez most igazán szuper hétnek ígérkezik. Akkor is, ha a csütörtöki Hold–Szaturnusz- és Nap–Plútó-szembenállás veszélyes a te szempontodból. Légy óvatos a kommunikációban és a közlekedésben is. Szerencse, hogy ez része egy „sárkánynak”, ami védelmet is szimbolizál. Hétvégén családi programokra vagy az otthonod csinosítására érdemes időt szánnod – javasolja az Oroszlán Hold.

IKREK

ikrek heti horoszkópEzen a héten hol könnyűnek, hol nehéznek érzed magad és az életedet is. A keddi Hold–Mars-fényszögtől „könnyű” leszel, szárnyalni fogsz. Csütörtökön viszont két bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) alaposan leránt a földre, főként az anyagi ügyek okozhatnak nehézséget. Valami többe kerül, mint tervezted, vagy váratlan kiadásod adódik. Most jobb, ha ha vársz péntekig, akkor az újhold új kiutat mutathat. Hétvégén sokkal derűsebben nézel a jövő elé az Oroszlán Hold lelkesítő hatásának köszönhetően.

RÁK

rák heti horoszkópSzámíts rá, hétfőtől fokozatosan uralkodhat el rajtad az aggodalom, ezért a héten nem leszel túlzottan kellemes társaság. Csütörtökön két bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) jelzi az aggodalmak, a feszültség csúcspontját. Még jó, hogy egy „sárkány” alakzat rajzolódik ki az égen, amelynek „teste” számodra védelmet szimbolizál. A péntek hajnali újhold új kapukat nyit meg előtted. Mivel ez az év legjelentősebb újholdja a te szempontodból, nem kéne elszalasztanod. Ezen múlik a hétvégéd hangulata is.

heti horoszkóp július 9-15.

Ezen a héten bármi megtörténhet (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópJobb lenne, ha kitérnél a hétfői vita elől. A Merkúr–Jupiter-fényszög azt mutatja ugyanis, hogy ebben a vitában senki sem fog győzni. Másnap a Vénusz kilép a csillagjegyedből, de nem érdemes elkeseredni, nem ér veszteség. Még aznap a Jupiter négy hónapos hátráló, vagyis retrográd mozgás után, végre elindul ismét előre. Mindez pedig a családi és ingatlanügyekben jelent számodra kedvező fordulatot. A hét második felében az egészségedre kell vigyáznod, kellemetlen bolygószembenállások gyengélkedést jeleznek. Hétvégén visszatér az erőd az Oroszlán Hold szerint.

SZŰZ

szűz heti horoszkópHétfőn, csütörtökön és szombaton is lesz számodra kedvező fényszög. Kedden a Vénusz belép a Szűz jegybe, és mivel ez a bolygó a szépség, a szeretet és a Kis szerencse közvetítője is, innentől sokkal szebbnek, szerethetőbbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magad. Csütörtökön kettős bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap– Plútó) miatt sokan elviselhetetlennek tűnnek. A Vénusznak köszönhető kedves stílusoddal te lehetsz a megoldás kulcsa. Szóval hétvégén lesz, mit kipihenned. Az Oroszlán Hold aktív pihenést javasol…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópMég a múlt heti pénzügyi aggodalom kísért hétfőn, keddtől viszont szinte kicserélődsz a levegős jegyekben járó bolygóknak köszönhetően. Szóval érdemes keddre vagy szerdára időzítened a fontosabb ügyeidet. Csütörtökön nézeteltérésekre számíthatsz, legalábbis a kettős bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) dupla esélyt jelez az összezördülésre. A péntek hajnali újhold a munkahelyeden mutat új lehetőségeket, ami lehet új főnök, új feladat, új munka. Hétvégén az Oroszlán Hold derűs hangulatba hoz téged.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópMég július második hetében is hat az a bolygóháromszög, amely védelmet jelent számodra. Ez pedig a csütörtökön különösen jól jön, amikor balesetveszélyt jelez a kettős bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó). A hét legnagyobb durranására mégis kedden számíthatsz, amikor a Skorpióban járó Jupiter március óta tartó hátrálását befejezve végre elindul előre. Ettől te is beindulsz, így a péntek hajnali újhold megújító erejét még intenzívebben érezheted. A hétvégéd többnyire a jövő tervezgetésével telik.

heti horoszkóp július 9-15.

Örömet, de feszültséget is hozhat ez a hét a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópTudj róla, a kedd este most vízválasztónak ígérkezik, ugyanis bolygód, a Jupiter négy hónapos visszahúzó ereje végre megszűnik. Úgy fogsz szaladni előre, mint a világ legjobb atlétái. Persze nem érdemes túlzásba esni, mert a csütörtöki bolygószembenállások (Hold–Szaturnusz és Nap–Plútó) már óvatosságra intenek. Különösen anyagi téren, amire az égre rajzolódó különleges „sárkány” mutat esélyt. A hétvégéd eszményinek ígérkezik az Oroszlán Hold szerint, persze csak abban az esetben, ha nem zárkózol a négy fal közé.

BAK

bak heti horoszkópA hétfő, a csütörtök és a szombat lesznek a legjobb napjaid a héten. Valójában az egész hét biztatónak tűnik, még akkor is, ha a csütörtöki kettős bolygószembenállás bosszantó helyzeteket vetít előre. Szerencsére kedden a Vénusz, a Kis szerencse bolygója a Szűz jegybe lép, és szerencsés fényszöget vet rád. Csütörtökön egy szabályos sárkány (deltoid) áll össze a bolygókból, ami különleges találkozásokat és eseményeket jelent. Pénteken az újhold új ismeretséget ígér, amit hétvégén kell kitalálnod, vajon belefér-e az életedbe.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópValójában csak kedden reggel lesz olyan bolygóállás, ami közvetlenül érint téged, az pedig szerencsére kedvező a számodra. A többi konstelláció most elkerül téged. Ám nem maradsz ki semmiből, mert a környezeted hol lelkes, hol aggódó, hol bizakodó lesz, ezt a hullámzást pedig szinte lehetetlen lesz követni. A legbölcsebb, ha elnéző maradsz velük, és nem folysz olyasmibe, amire nincs hatásod. A hétvége szerelemre a legalkalmasabb. Az Oroszlán Hold garantálja a forró hangulatod körülötted és benned is.

HALAK

halak heti horoszkópEzen a héten több szabályos alakzat áll össze az égbolton. Lesz egy óriási bolygóháromszög (Vénusz–Uránusz–Szaturnusz), ami stabilitást jelent számodra. És lesz egy „sárkány” is, ami csütörtökön különleges fejleményt jelez. Aggodalomra nincs okod, mert a sárkány teste biztató konstellációkat jelez. Szóval bármi feszültséget tapasztalsz, tudd, hamar elmúlik, sőt happy end alakulhat belőle. Mindeközben kedden a Vénusz, a szerelem bolygója belép a szerelem területére, és szerelemre lobbanthat téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top