Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. szeptember 23–29. – Harmóniát, szerelmet hoz a hét

Ez a hét a harmóniáról, a szépségről, a szerelemről szól. S hogy kinek melyiket jelzik a bolygók? A horoszkópból ezt is megtudhatod. Annyi bizonyos, nagyszerű hétre, számos új lehetőségre számíthat most mindenki.

Szeptember utolsó hetében is érdekes lehetőségeket jeleznek a bolygók. Hétfőn a Nap a Mérleg jegyébe lép csatlakozva a Merkúr és a Vénusz bolygókhoz. Annyi bizonyos, ezen a héten a csillagjegyek sokkal fogékonyabbak lesznek a szépség, a harmónia, az egyensúly és a béke iránt. Lesznek, akiket megérint a szerelem, másoknak új munkalehetőséget hozhat ez az időszak. Szombaton pedig újhold, ami még izgalmasabb híreket tartogat…

Mi mindent jósolnak a bolygók erre az újabb hétre? A heti horoszkópból minden lényeges részletre felkészülhetsz.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként egyértelműen, illetve nagyrészt a szerelemről, a párkapcsolatról szól a heted. Ennek két kiemelt napja lesz: hétfő és szombat. Azzal indul a hét, hogy a Nap belép a Mérlegbe, amely egy hónapon belül izgalmas találkozást ígér. A szombati újhold új ismeretséget szimbolizál, amelyek persze nem köteleznek téged semmire. Szóval, ha van párod, nem kötelező lecserélned… De nemcsak szerelemre alkalmas ez a hét, hanem bármilyen jellegű kapcsolatépítésére egyaránt. Legyél nyitott, ne zárj ki senkit! Nem fogod megbánni….

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként új munkatársat, beosztottat vagy munkaeszközt kaphatsz ezen a héten. Mindegyik jól jön, hiszen velük megtalálod azt a harmóniát, amit az utóbbi időben hiányoltál. De ez nem történik meg egyik pillanatról a másikra. Türelmesnek és derűlátónak kell lenned, hogy kézzelfoghatóvá váljanak a kedvező folyamatok. Hihetetlenül fogsz örülni annak, hogy csütörtökön és pénteken szuper fényszögek lesznek az égen. Mindezt ki kell pihenned a hétvégén. A szombati újhold a kikapcsolódás új formáját hozza neked…

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként mesésen kezdődik számodra szeptember utolsó hete. Hétfőn a Mérlegbe lépő Nap végre valódi fellélegzést hoz neked szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Most már jóval könnyebb hónap jön, ami persze nem jelenti, hogy ne lennének kihívások. Rögtön az első – ami nem új – a kiadásaid megregulázása. Közeleg az év vége, az ünnepek, jó lenne előre takarékoskodni. A hét tartogat még egy remek hírt: szombaton este újhold lesz, ami újításra késztet téged is. Engedd el a fantáziádat, és vágj bele bármi újba! Élvezni fogod.

Harmóniát, szerelmet, szépséget hoz a hét (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként már a hétfő ellentmondásosnak látszik, mert lesz az égen kedvező és kedvezőtlen fényszög is. Tőled függ, melyiknek adsz teret, de ez a szabadság felelősséggel is jár. A hét folytatása a családi és/vagy ingatlanügyeidről fog szólni. Egy szerdai feszült fényszög szerint nem értetek egyet a pároddal, ami egyfajta állóháborút eredményezhet. Ennek semmi értelme, szóval vess véget neki minél előbb! A szombat esti újhold új fordulatot szimbolizál éppen azokban a témákban, amelyek gondot okoztak neked egész héten.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként a szerda lesz a kedvenc napod, hiszen ekkor optimistán látod a jelent és a jövőt. Pontosan ez a hangulat segít, hogy döntéseket hozz, mert kreatívan állsz hozzá. Közben a hangsúly egyre inkább átkerül a kommunikációra. Szóval egyre inkább felismered, hogy nemcsak az fontos, mit, hanem az is, hogyan kommunikálsz. Be kell látnod, ebben van mit fejlődnöd. Elmehetnél tanulni is valamit. A szombat esti újhold új úti célt hoz. Az utazás inspirálóan hat rád. Nem muszáj most indulnod, de elkezdheted tervezgetni a következőt.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként el kell fogadnod, véget ér a Szűz hava: hétfőn délelőtt a Nap kilép a Szűzből. De ne szomorkodj, nincs világvége. Csütörtökön és pénteken kitűnő fényszögek kitűnő hangulatot jeleznek. Helyreáll a lelki békéd, és végre megint mindent derűsen látsz. Egy csapda van csak a héten: a pénz. Az égi konstellációk szerint ezt most túldimenzionálod, vagyis hajlamos vagy túlbecsülni, avagy alulértékelni. A szombati újhold ebben segíthet, ha hagyod. Próbálj meg új szemmel ránézni, új stratégiát kidolgozni, új könyvet olvasni a témáról.

Kedvező lehetőségeket ígér a szombati újhold (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként egész évben ezt vártad: hétfőn délelőtt a Nap belép a Mérlegbe, és elkezdődik a te hónapod, jön a születésnapod. Csodás módon feldob a tudat. Nemcsak azért, mert sokan fel fognak köszönteni, hanem azért is, mert a születésnapod remek alkalom, hogy megállj egy pillanatra, és átgondold, merre tart az életed. A születésnapod dátumától függetlenül a szombat esti újhold a legjobb esély arra is, hogy újíts. El ne mulaszd a lehetőséget, mert legközelebb majd 1 év múlva lesz ilyesmire esélyed.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként önsajnálatba csúszhatsz bele, ha egész héten azon keseregsz, te kimaradsz minden jóból. Semmiképp ne tedd, mert csak leblokkolod a kedvező energiákat! Ezzel párhuzamosan a bolygók óvatosságra intenek: nem szabad semmilyen illegális ügybe keveredned. Mindig maradj a törvényes úton! Ez könnyűnek hangzik, de ott, a konkrét szituációban nem lesz ilyen könnyű. Különösen szerdán és pénteken. Minderre jófajta gyógyír lesz a szombat esti újhold. Töltődj fel, keress új módozatokat!

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként nagy nyomás jön le rólad már rögtön hétfőn. A Nap jegyváltása sokkal jobb fénybe helyezi a jövődet. Fellélegezhetsz, jön a megoldás. Természetesen nem egyik napról a másikra, vagyis ne bosszankodj, ha nem azonnal kapsz például új állásajánlatot. A hét második felében elsősorban kitartásból vizsgáztatnak a bolygók. Biztos lehetsz benne, hogy ennek is meglesz a hozadéka. Abban is biztos lehetsz, hogy a hétvégén mocorogni fog benned valami új vágy. A szombati újhold pontosan ebben tud segíteni neked…

Nagyszerű hétre számíthatnak a csillagjegyek (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként fontos változások várhatóak a munkahelyeden. A Mérlegbe lépő Nap szerint mérlegelned kell. Könnyen lehet, hogy több lehetőség közül fogsz választani. Persze nem ma vagy holnap, hanem hamarosan. Jobb is, ha nem most, mert szerdán és pénteken nehéz fényszögek lesznek az égen. Ezek megnehezítik a dolgodat: nem fogod tisztán látni a jövőt. Ellenben szombaton új dimenziók nyílnak meg az újhold szerint. Ez kitűnő lehetőséget ad, hogy átgondold a jövődet, és új terveket szőj. Nézz előre, felfelé!

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként hétfőtől ismét elemedben leszel: a Nap átlép a Mérlegbe, és innentől szó szerint is fellélegzel. Olyan érzésed lesz, mintha sok-sok súly menne le rólad. Ha te hőlégballon lennél, akkor most kidobálod a kosárból a homokzsákokat. Ettől mindent sokkal kedvezőbb fényben fogsz látni. Ez vagy te: nem korlátoznak a körülmények, messzire előre futsz. Ebbe még akár külföld is belefér. De semmi sem kötelező, és egyébként is várd meg a szombati napot. Lesz egy újhold a Mérlegben, ami új megvilágításba helyezi mindazt, amit szeretnél…

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként léleksimogató fényszöggel indul a heted, amitől visszatér a hited. Az a hited, amit az elmúlt időszakban szinte már elveszítettél. Több emberben csalódtál, vagy ha nem csalódtál, akkor értetlenül álltál a viselkedésük előtt. Most végre jóra fordulnak a dolgok. De ne siess, engedd, hogy fokozatosan épüljön vissza az emberekbe vetett bizalmad. Ennek döntő fontosságú lépcsőfoka a szombati újhold, ami új szemléletet hoz neked. Toleránsabban és elfogadóbban ítéled meg azokat, akik közel állnak hozzád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top