Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Fény derülhet a zűrzavaros viszonyokra

Most az a legfontosabb, hogy rendet teremts magad körül és a gondolataidban is. A hétvégén érdemes tisztáznod a bonyolult vagy zavaros szerelmi ügyeket, és érdemes dűlőre jutnod azokkal az emberekkel, akik körülötted legyeskednek, és akikben nem vagy biztos, milyen is a viszonyotok. Ha több vasat tartasz a tűzben, most könnyen megégetheted magad, és könnyen kiderülhet mindenki számára, hogy több szerelmi szálat mozgatsz egyszerre.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy érzed, nem érted a szerelem szabályait. Úgy érzed, eltévedtél a saját érzelmeid útvesztőjében, és nagyon örülnél, ha valaki végre megmutatná a kifelé vezető utat. Ne felejtsd el, itt, ebben az érzelmi útvesztőben a szívednél van a vezérfonal, és egyedül a szíved találhatja meg a vészkijáratot.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópEgyik pillanatról a másikra szinte meghűl az ereidben a vér. Úgy érzed, nem voltál felkészülve arra, ami történik körülötted, veled és benned. Most nem kell kiszámítanod a szerelmi jövődet évekre előre. Elég, ha annyit tudsz, mi a következő lépés, amit megteszel.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy érezheted, egyedül maradtál, de ez nincs teljesen így. Ha most lett vége egy kapcsolatodnak vagy, ha már régóta nincs párkapcsolatod, akkor sem vagy egyedül. Rengetegen vesznek körül téged. A hétvégén figyelj jobban a körülötted lévőkre, a szerelmedre és a hozzád legközelebb állókra!

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópNéha túl elvontnak tűnnek azok a tanácsok, amelyeket a barátnőid adnak. Könnyen lehet, nem is tudsz azokkal a tanácsokkal mit kezdeni. Könnyen lehet, neked csak annyit kell megértened azokból a tanácsokból, hogy milyen sokan szurkolnak neked, nektek és a boldog szerelmes kapcsolatodnak.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópLátnod kellene előre, melyik szavadnak, melyik tettednek mi a következménye. Olyan jól ismered a szerelmedet, hogy pontosan tudod, mire és hogyan fog reagálni. Érdemes most előre végiggondolnod a szavaid és a tetteid hatását, mert ezzel sokkal okosabban, átgondoltabban és értelmesebben cselekedhetsz.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem mindenki számára mást jelent, és nem is az a cél, hogy úgy éld meg a szerelmet, mint a barátnőid, vagy olyan legyen a kapcsolatod, mint az övék. A hétvégén ideje kialakítani a saját képedet a szerelemről, és ideje megfogalmaznod magadnak, neked milyen a tökéletes társ és szerelem.

hétvégi szerelmi horoszkóp július 14-15.

Ezen a hétvégén érdemes szembenézned az érzéseiddel (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem időnként elmúlik, vagy legalábbis csökken az intenzitása. Az igazán jó kapcsolatok arról ismertek, hogy ezeket a kevésbé lángoló időszakokat is könnyedén túlélik. Talán éppen azzal, hogy tudatosan, egymás mellett teszitek le a voksot, és tudatosan dolgoztok a kapcsolaton.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópOlyan sok mindent akarsz tanulni, és olyan sok mindent akarsz csinálni a hétvégén, hogy talán el is felejtkezel a legfontosabbról. Most az a legfontosabb, hogy a szerelmed is kapjon tőled elég időt. Szánj időt a romantikára, az erotikára és a szabad csevegésre is. Nem bánod meg.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópSokkal ügyesebben szervezel, mint amennyire hajlandó vagy elismerni. Most érdemes megszervezned egy romantikus estét vagy az egész hétvégét. És talán a barátnőid is hálásak lesznek, ha ők is csatlakozhatnak az általad szervezett utazáshoz, kiránduláshoz, nyaraláshoz.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem megérkezik az életedbe, és bárhogy is akarod elfordítani a figyelmedet, nem tudod nem észrevenni. Most megismerkedhetsz a következő pároddal, vagy azzal az emberrel, aki felkavarja a szerelmi életedet. Tartsd észben, nem kell hagynod, hogy bárki elterelje a figyelmedet a jelenlegi párodról.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópMi lehetne fontosabb a szerelemnél? Soroljam? Úgy tűnik, ezen a hétvégén a romantika, az erotika és a szerelem sem szerepel a fontossági listádon. Sokkal inkább a barátaid és a családod lesznek fontosak. No meg a világmegváltó tervek, amelyekkel szeretnéd megváltoztatni az életedet és persze a világot is.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópSokkal nyíltabban kellene beszélned az érzelmeidről és a szexualitásról, legalább a pároddal és a barátnőiddel. Most szükséged van, hogy nyíltan megbeszéld az összes örömödet és bánatodat, amelyek a szerelem, a párkapcsolatok és a szex témájában jelentkeznek az életedben. Hidd el, van most épp elég megbeszélni valód.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top