Horoszkóp

Új lehetőségek várnak a Nyilasra augusztusban a rúnák szerint

A rúnajóslás igazán összetett és mélyreható üzenetekkel segítheti a boldogulást. Ezúttal arra derül fény, milyen fordulatok várnak a Nyilasokra augusztusban. Milyen döntéseket érdemes meghozniuk a boldogság és a siker érdekében? A rúnák megadják a választ.

A Nyilas sokszor érzi úgy, hogy akkor viheti a legtöbbre, ha magányos farkasként éli az életét. Vannak azonban olyan időszakok, amikor érdemes szövetségre lépni másokkal – a rúnák szerint augusztusban is ez lehet az egyik legjobb döntés. Erre a hónapra a Perthro rúna ad iránymutatást a Nyilasnak, amelyet a döntés és a sors rúnájának is neveznek. A hozzá tartozó szerencseszám a 14, színe pedig a fekete.

runa runajoslas Nyilas horoszkop elorejelzes

Ha emberére talál, a Nyilast nem érheti baj augusztusban – Thinkstockphotos

A rúna üzenete a Nyilas csillagjegynek

Nyilas jegyűként, ha máskor nem is, augusztusban jól teszed, ha végre leszámolsz azzal a tévhittel, amely szerint csak akkor érheted el a célodat, ha kizárólag magadra számítasz. A csapatmunka ereje semmihez sem fogható, ami ebben a hónapban különösen a hasznodra válhat. Nagyon jó emberismerő vagy, könnyen kötsz kapcsolatokat, így azt is tudni fogod, kiben bízhatsz meg, kivel érdemes összefognod.

A Perthro rúna másik fontos üzenete számodra, hogy azok a dolgok, amelyek első ránézésre borúsnak tűnnek, nem biztos, hogy azok is. Lehet, olyan új lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyekre álmodban sem mertél volna gondolni. Erre gondolj a legfontosabb döntések előtt, és ennek megfelelően mondd ki a végső szót. Most különösen fontos, hogy rá merd bízni magad a többiekre, mert a kezdetben zűrösnek tűnő helyzetből gyorsan kiutat mutatnak a barátok és a közeli családtagok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top