Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 11-12.: Most könnyű lesz szerelembe esni

Talán már érzed is, a szerelmi életedben egyre egyértelműbbé válnak a dolgok. Ez a hatás a hétvégén csak fokozódik, és minden szerelmi helyzetben csak fokozódik a tisztánlátásod. Ez azt jelenti, most könnyű szerelmesnek lenni a megfelelő emberbe. Viszont azt is könnyedén felismered, ha még nem a megfelelő társsal vagy együtt, és könnyedén lecserélheted őt egy sokkal jobbra....

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem egyszerre kelt benned végtelen nyugalmat és végtelen feszültséget. Nem tudod eldönteni, mitől vagy olyan magabiztos a kapcsolatodban, amikor többek szerint lenne okod az aggodalomra. A szerelmi életedben most az a legfontosabb, hogy ne mások véleményére, hanem a saját érzéseidre hallgass, mert azok igazak.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópA vonzerőd hatalmas lesz a hétvégén, és sokan szerelmesednek beléd, talán úgy is, hogy észre sem veszed ezt a folyamatot. Ha eddig egyedül voltál, érdemes megnyílnod a lehetőségre, hogy megérkezik a szerelem az életedbe. Ha egy párkapcsolaton belül voltál egyedül, akkor előbb ezzel a kapcsolattal kell valamit kezdened.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópA mély beszélgetések sokkal fontosabbak a hétvégén, mint eddig gondoltad. Szükséged van rá, hogy a szerelmeddel mély, világmegváltó párbeszédeket folytass, mert csak akkor tudsz igazán szerelmes lenni, ha az elméjébe szeretsz bele a másiknak. Könnyen lehet, most valaki éppen az eszével csavarja el a fejedet.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy érzed, neked kell a kezedben tartanod a szerelmi életedet, és neked kell irányítanod a kapcsolatodat. Megértem, hogy ezt gondolod, de ideje lenne egy kicsit engedni ebből az elképzelésből. Ideje lenne kicsit átengedned az irányításból a szerelmednek, és egyszerűen hagyni, ő döntsön a neki fontos kérdésekben.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópMeglepődhetsz a hétvége eseményein. Most nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogy arra számítasz, és ahogy az logikus lenne. Ha azt hiszed, rád már nem találhat az igaz szerelem, akkor nagyon meg fogsz lepődni. Most az egyik pillanatról a másikra megváltozhat minden, amit eddig a kapcsolatokról gondoltál, vagy tudtál.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópÚgy érzed, nem jut rád elég figyelem a szerelmedtől, és az állandó rohanás, a hétköznapok bedarálják a kapcsolatotokat? Ha igen, akkor itt az ideje a közös nyaralásnak. Itt az ideje, hogy együtt, kettesben menjetek el valahova. Ha pedig túl vagytok az idei nyaraláson, akkor is menjetek el egy romantikus hétvégi randira együtt!

hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 11-12.

Valódi szerelmet ígér a csillagjegyeknek ez a hétvége (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópValaki a legszívesebben mindig melletted lenne, a közeledben legyeskedne. Az is lehet, többen vannak, akik folyton ott akarnak lenni körülötted, és könnyen lehet, a hétvégén válogathatsz a jobbnál jobb randilehetőségek között. Ha pedig pontosan tudod, ki életed szerelme, csak hagynod kell, hogy ő lépjen és kényeztessen.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópJobban át kellene gondolnod a szerelmi döntéseidet a hétvégén. Most hirtelen felindulásból döntenél, de az nem lenne jó döntés. Ahelyett, hogy azonnal válaszolsz egy-egy helyzetben, inkább türelmet és időt kellene kérned – magadtól is. A helyzet sokkal jobb, mint amilyennek első ránézésre gondolod.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNe felejtsd el, a szerelemhez két ember kell. Nem biztos, hogy most mindenben a másik fél a hibás. A hétvége jó alkalom arra, hogy felismerd a saját felelősségedet, és a saját döntési lehetőségeidet a szerelmi életedben. Érdemes most a kezedbe venned a szerelmi életed döntéseit ahelyett, hogy másokra várnál.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópSzeretnéd, ha a szerelemben mindenki az érdemei alapján kapna párt magának. Szeretnéd, ha a barátnőid, akik jó emberek, és akik megérdemlik a szerelmet, csodálatos társra lelnének. Az az igazság, a barátnőid helyett nem élheted az ő életüket. Neked az a dolgod, hogy elfogadd a döntéseiket.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelmed több kettesben töltött időre vágyik, amit meg kellene adnod neki. Meg kellene adnod a szerelmednek azt a lehetőséget, hogy végre annyi időt töltsön veled, amennyit csak szeretne. Most minél szorosabbnak érzed a jelenlétét, annál biztosabb lehetsz, hogy gyógyulóban van a kapcsolatotok.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópEddig talán mindig rosszul választottál, ezért itt az ideje, hogy átgondold a választásaidat. Itt az ideje, hogy tudatosítsd magadban, a legjobb választás az, ha az embereket a viselkedésük szerint ítéled meg. A szavak gyakran megtévesztenek, mert túl szépek, vagy túl szegényesek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top