Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp szeptember 1–2.: Mit kell megtanulnod a szerelem iskolájában?

A párkapcsolatokat felfoghatod a szerelem iskolájának is, amelyben ha jól tanulsz és teljesítesz, egyre több boldog pillanat lesz a jutalmad. A hétfői iskolakezdés megfelelő apropó ahhoz, hogy magadba nézz, és megvizsgáld, mit érdemes már ezen a hétvégén megtanulnod a szerelem iskolájában a boldogságért... A horoszkóp segít a válaszban.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópSzeretnél segíteni a párodnak, de úgy tűnik, most olyan érzelmi helyzetet él meg, amelyben nem tudod, mit mondhatnál. A jelenléted, az odafigyelésed, a megnyugtató érintésed bőven elég lesz, hogy érezze a támogatásodat és a segítségedet. Csak légy most vele, ennyi bőven elég a sikerhez.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópOlyan híreket kapsz a szerelmedről vagy az exedről, amelyek igazságtartalma ellenőrizhetetlen. Pedig fontos lenne, hogy most ne hagyd magad mások által manipulálni, és csak annak higgy, amit a saját szemeddel is látsz.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópFordítsd meg a nézőpontodat, és tedd fel magadnak a kérdést, mi van akkor, ha egész végig te tévedtél? Talán mások jobban értenek a szerelemhez. Talán a szerelmedtől kellene megtanulnod, ő hogyan szereti kifejezni a szeretetét. Talán van mit tanulnod még a szerelem iskolájában.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópAbban kapod a legtöbb segítséget a párodtól, amiben nem is számítottál volna segítségre. A szerelmed most a szeretetét és az odafigyelését kommunikálja feléd ezzel a segítséggel. Érdemes megköszönnöd és viszonoznod a gesztust.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópA szerelem az alapállapotod, de mostanában nem lángolnak úgy az érzelmeid, ahogyan szeretnéd. Lehet, éppen ideje lenne változtatnod. Lehet, itt az ideje, hogy felfedezd, milyen szerelemre vágysz így a születésnapod után néhány héttel.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópEzen a hétvégén talán nem te vagy a legfontosabb a szerelmednek. Talán elvonja a figyelmét egy esemény, te pedig mellőzöttnek érzed magad. A jövő héten érdemes lenne majd átbeszélnetek, legközelebb hogyan előzitek meg a hasonló helyzeteket.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2018. szeptember 1-2.

Mit tanulhatnak a csillagjegyek a szerelem iskolájában? (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópAz az érzésed, a szerelmed mindig kedvesnek és vidámnak akar látni. Igazad van, de ez nem jelenti azt, hogy elég lenne megjátszanod magadat. Ha valami nyomja a lelkedet, azt nyugodtan beszéld meg a pároddal, és avasd be őt a bizalmadba!

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópVégre sikerül rendeznetek egy nézeteltérést, és végre lesz arra lehetőségetek, hogy a család bővítését is átbeszéljétek. Most mindketten arra vágytok, hogy nagyobb családban, nagyobb nyüzsgésben éljetek. Minél többen vannak körülöttetek, annál szeretettebbnek érzitek magatokat.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópMegérné átgondolnod a párkapcsolatodat. Könnyen lehet, az elmúlt hetekben egyikőtök sem tudta hozni azt, amire vágynál. A hétvégén érdemes átbeszélnetek, melyikőtök mire számít és mire vágyik ebben a kapcsolatban. Most érdemes a félreértéseket is tisztázni közöttetek.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópKönnyedén megajándékozhatod a szerelmedet egy boldog hétvégével. Pontosan tudod, ő mire vágyik, és azt is tudod, hogyan adhatod ezt meg neki. Itt az ideje, hogy megajándékozd a szerelmedet, hiszen ez az ajándék számodra is nagyon hasznos lesz.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópAmikor azt látod, a szerelmed még mindig nem tartotta be egy ígéretét, igencsak zabos leszel. Pedig a kérdés az, te vajon betartod-e az ígéreteidet. Azokat is, amelyeket magadnak teszel. Ha nem tartod be a magadnak adott szavadat, hogy várhatod el mindezt tőle?

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópElegánsan rá kellene hagynod a szerelmedre, amit mond, és hagynod kellene, hogy neki legyen igaza. Azzal, ha ellentmondasz neki, úgysem tudod meggyőzni őt. Ez csak feszültséghez vezetne, azt pedig most jobb lenne elkerülnötök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top