Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek 100 évig élnek

Ezek a csillagjegyek ismerhetik a hosszú élet titkát. Statisztikák bizonyítják, közöttük találhatók a legtöbben, akik már a 100. születésnapjukat is betöltötték. Nos, te is köztük vagy? Ebből az igazán lélekmelengető horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Szerencsére manapság egyre többen ünnepelhetik meg a 100. születésnapjukat. Vajon a horoszkóp a személyiségvonásokon túl felfedi azt is, milyen hosszú élet vár a csillagjegyekre? Ez a három csillagjegy a kutatások és a statisztikák szerint is igen hosszú életet élhet.

A több mint 100 éves életkort megélt emberek szinte biztosan ismerik a hosszú élet titkát. Több tanulmány is igazolta, a Rák jegyében született emberek élnek a leghosszabb életet, őket követik a Kosok és a Szűz jegyűek.

A Rák hosszú életének titka a gondoskodás

Ezek a csillagjegyek 100 évig élnekTalán nem véletlenül él meg a Rák gyakran matuzsálemi kort, hiszen róla köztudott, mennyire egészséges életmódot követ, szereti az életét, és próbál minél többet tenni önmagáért a hosszú élet reményében. Nagyon gondoskodó típus, úgy érzi, a gyerekei, a szerettei érdekében nem hagyhatja el magát. Végtelenül ragaszkodik a családjához, sokszor értük él, belőlük táplálkozik, a róluk való törődés jelenti számára a valódi boldogságot.

A Szűz hosszú életének titka az egészséges életmód

hosszú élet titka horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz a tisztaság, a rend híve. Hosszú életének titka az egészséges életmódra való törekvésében rejlik. Tudatosan figyel önmagára, szinte biztosan követ valamilyen egészségmegőrző diétát, rendszeresen és szívesen mozog, nem mellesleg a természet nagy kedvelője, ha tehetné, minden idejét a szabadban, a friss levegőn töltené. Valójában nem is tudna másként élni, ő így érzi jól magát. Törekszik a minél kevesebb stresszre, a nyugalomra, ami pontosan a hosszú élet egyik legfontosabb feltétele.

A Kos kiadja magából a feszültséget

Ezek a csillagjegyek 100 évig élnekA Kos nagyon intenzíven éli az életét, a titka pedig pontosan ebben rejlik. A másik két jegyhez képest ő szinte két végén égeti a gyertyát, de ezt valójában pozitívan teszi. Sosem szorong, könnyedén kiadja magából a feszültséget, a stresszt. Nagyon sokat mozog, a sportból adrenalint, és persze nagyon sok örömet, energiát merít. Szó szerint éli az életét, jól érzi magát a világában. Ő is figyel az egészségére, és mivel megteheti, a legjobbat adja magának.

hosszú élet titka horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek jó eséllyel betöltik a 100. születésnapjukat (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top