Ez a 4 csillagjegy gyűjti be a legtöbb előítéletet

nlc | 2019. Január 31.
Ezek a csillagjegyek gyakran kapnak hideget és meleget. Ők azok, akikről számtalan előítélet kering a köztudatban. Nos, milyenek is ők valójában? Ebből a különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Előfordult már veled, hogy a csillagjegyedet úgy jellemezték, ami egyáltalán nem illett rád? Ilyenkor vagy jót nevetsz az egészen, vagy bosszankodsz. Tény, hogy valamennyi csillagjegyre rá lehet sütni a sztereotípiákat, miszerint az egyik akaratos, a másik lusta, a harmadik önző, ám ez így, önmagában aligha fedi a valóságot, hiszen még az egy jegyben születettek között is bőven akadnak kisebb-nagyobb eltérések.

A következő csillagjegyekre sütik rá a legtöbb előítéletet, pedig a valóságban sokkal pozitívabb személyiségek, mint amilyennek a horoszkópok leírják őket. Ezúttal tehát ledöntjük az előítéleteket.

Az Ikrek jóval érzelmesebb, mint sokan gondolják

Az Ikrek jegyre időnként rásütik a hazug, csaló, manipulátor jelzőket, és sokak szerint ő az, akivel még randizni sem érdemes, mert könnyedén csapdába csalja a többieket. Valójában ő nagyon jól látja, milyen gondolatok, érzések cikáznak a másik ember fejében. Uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönhetően nemcsak a kommunikációhoz ért kiválóan, hanem az emberi természethez is. Amikor vele vagy, meg sem kellett szólalnod, ő pontosan ráérez arra, ami épp a fejedben jár. Képes megfogalmazni, amit magad sem tudnál pontosabban. Tény és való, rendkívül szórakoztató típus, így könnyedén az ujja köré csavar. Valójában nagyon gyorsan bele lehet szeretni.

Ezekről a csillagjegyekről kering a legtöbb előítélet (iStockphoto)

Az Oroszlán nagylelkű és adakozó

A legtöbben elintézik az Oroszlánt azzal, hogy állandóan a középpontba akar kerülni, el van telve magától, ám ezek az ítéletek jócskán sántítanak. Ő ugyanis nem tehet róla, hogy bárhova is megy, a figyelem középpontjába kerül. Az ebből fakadó önimádat pedig szinte hozzánőtt, mondhatni, veleszületett sajátosság. Ő még a legrosszabb napján sem veszíti el az önbizalmát, sikeres napjait pedig nem rejti véka alá, mondván, az élet túl rövid, hogy ne élvezzük maradéktalanul. Az Oroszán uralkodó bolygója a Nap, és Nap nélkül hogyan is növekedne bármi is? Éppen ezért az ő napját is bearanyozza, amikor nagylelkűen segíthet, támogathat másokat.

A Skorpió pozitívabb és bizakodóbb, mint amilyennek tűnik

Amikor a Skorpió jegyre gondolsz, talán olyan szavakat társítasz hozzá, mint borongós, rémisztő vagy a tabu. Előfordulhat, hogy nem is emberként tekintesz rá, hanem szexi vámpírként jelenik meg előtted, aki kitépi a szívedet, valóssággal kiszívja a véredet. Tény, a Skorpió a legkomorabb csillagjegy, ám ha jókedvről, szórakozásról van szó, ő sem hiányozhat. Gondolj csak bele, ahhoz, hogy megérthesd a valódi boldogságot, nem a fájdalmakon keresztül vezet az út? A Skorpió ismeri az élet sötét oldalát, de kapcsolatban áll a napfényes oldallal is. A lezárás nála mindig egy szebb és fényesebb új kezdet lehetősége. Van mit tanulni tőle…

A Bak szenvedélyes, és csöppet sem számító vagy szívtelen

Ha a Bak jegyet jellemezni kéne, általában a kegyetlen, zsarnokoskodó, munkamániás kifejezések jutnak legtöbbünk eszébe. Pedig szó sincs erről. A csillagjegy latin elnevezése Capricornus, magyarul kecskeszarvat viselő személyt jelent. Mitológiája szerint a Bak a halálállapotból visszatérő isten jelképe. Ő az, a csillagjegyek között, aki valójában a lehetetlent is képes megvalósítani. Legyen szó üzletről, barátságról, szerelemről, mindenkor mélyreható tervet készít, tanul a hibáiból, szenvedélyesen tesz a céljaiért, semmilyen akadály nem térítheti le az útjától. Ezt a tulajdonságát persze lehet számítónak, könyörtelennek nevezni, ami mégis inkább irigységnek tűnik, mintsem objektív véleménynek.

(via elite daily)

Exit mobile version