Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. február 5-11.: Most a boldogság a legjobb döntés

A héten az angyalok a boldogság érzésében támogatnak, és segítenek téged. Ezen a héten ugyanis semmi sem fontosabb, mint hogy a boldogság mellett tedd le a voksodat. Az angyalhoroszkóp szerint dönts a boldogság mellett, és csodás hétben lesz részed.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyÚgy tűnik, mindenki betegeskedik körülötted, és téged is kerülget valamilyen vírus. Itt az ideje, hogy Rafael arkangyal támogatását kérd, aki örömmel segít ápolni a náthás és influenzás családtagokat. De segít abban is, hogy elkerülhesd a fertőzéseket, vagy a lehető leggyorsabban meggyógyulhass, ha közben megbetegedtél volna.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyNagy döntések előtt állsz, de nem tudod pontosan, mit kellene választanod ebben a helyzetben. Haniel arkangyal segít felismerni, megérezni a legjobb döntést és megmutatja azt az irányt, amerre érdemes elindulnod. Haniel arkangyal erős megérzésekkel vezet a héten. Kövesd az intuíciódat.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyŐrangyalod fogja a kezedet és melletted van minden olyan helyzetben, amelyben bátorításra van szükséged. A bátorítás most azért jön igazán jól, mert nem tudod, hogy valóban szabad-e a boldogságot választanod. A héten a boldogság a legjobb döntés, és az, ha ki mersz állni a boldogságod mellett.

heti angyalhoroszkóp 2019. február 5-11.

Dönts a boldogság mellett ezen a héten (iStockphoto)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegySzükséged van arra, hogy valaki levegye válladról a jövő terheit. Azt is mondhatnánk, a jövő képzelt terheit, hiszen nem tudhatod biztosan, hogy ezek az aggodalmak valóra válnak-e valaha. Sandalfon arkangyalnak átadhatod az aggodalmaidat, ő pedig feloldja azokat a béke és a szeretet fényében.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópSzükséged lenne több időre? Szükséged lenne több energiára? Nagy terveid vannak, amelyeket szeretnél végrehajtani, de nem tudod, hogyan fogj hozzájuk? Jeremiel arkangyal megmutatja neked, hogy milyen úton jutottál a jelenlegi helyzetbe, és azt is megmutatja, mit tehetsz ebben a pillanatban.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegySzükséged van arra, hogy valaki megfogja a kezedet, átöleljen, és szeretettel töltsön fel. Szükséged van arra is, hogy sokkal több szeretet legyen az életeben. Ebben Raziel arkangyal lesz a héten a segítségedre. Ő az az angyal, aki segít szeretettel és boldogsággal megtölteni a hétköznapokat.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegySzeretnéd elfelejteni a kudarcokat és szeretnél teljes erőddel a jövőre, a terveidre koncentrálni? A múltad elengedésében és begyógyításában ezen a héten Zadkiel arkangyal siet a segítségedre. Ő az az angyal, aki a múlt sebeit gyógyítja, és szeretetben feloldja az összes félelmedet, amelyek a múltból táplálkoznak.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyMeg kellene bocsátanod valakinek, de most ezzel nem boldogulsz olyan könnyedén. Hívd Raguel arkangyalt és kérd meg, hogy először önmagadnak segítsen megbocsátani, majd ezután elengedheted az összes sérelmedet és neheztelésedet, amelyet mások iránt érzel. Ragule arkangyal segít könnyíteni a szíveden.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyAzrael arkangyal, az újjászületés angyala egész héten melletted áll, ami pedig hatalmas segítség, hiszen ezen a héten sok mindent kell újrakezdened, megújítanod és átalakítanod az életedben. A jövő hétre teljesen úgy érzed majd, hogy újjászülettél, és a környezeted szerint is új ember leszel addigra.

Ez az arkangyal támogat téged ezen a héten (iStockphoto)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegySokkal jobban kellene figyelned a saját érzékenységedre. Talán elhiszed, hogy vastag bőrt növesztettél, és páncélba burkoltad magad, de a lelked mélyén nagyon is érzékeny vagy. Metatron arkangyal segít, hogy ez az érzékenység ne hátrány, hanem előny legyen a számodra. Metatron arkangyal megmutatja, hogyan használd az érzékenységedet a héten.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyMost ki kell állnod magadért, és meg kell védened az elképzeléseidet a környezeted véleményétől. Ugye tudod, hogy az ő fantáziájuk nem olyan szárnyaló, és nem is olyan merészek, mint te? Mihály arkangyal segít, hogy megvédd a kreatív álmaidat és vízióidat a környezeted földhözragadt véleményétől.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyNagyon erős teremtő energiák áramlanak körülötted és benned, de úgy érezheted, hogy ezek az energiák kifolynak a kezeid közül. Ariel arkangyal segít, hogy fel tudd használni ezeket a teremtő energiákat és segít abban is, hogy ügyesen fókuszálj a valóban fontos feladatokra. Ariel arkangyal az álmaid megvalósítását is támogatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top