Ezek a csillagjegyek mindig a rossz férfiba szeretnek bele

nlc | 2019. Február 25.
Nem csak a vakszerencsén múlik, hogy rátalálunk-e Mr. Igazira. Ezek a csillagjegyek többek között azért nyúlnak sorozatosan mellé a párválasztáskor, mert maguk sem tudják pontosan, mit is keresnek a társukban. A horoszkópból kiderül, te is köztük vagy-e.

1. Ikrek

Az Ikrek nő figyelmét leginkább az olyan pasik keltik fel, akik érdekesek és izgalmasak. Ennél pontosabban viszont ő maga sem tudja megfogalmazni, mit várna a párkapcsolattól. Meglehet, a lelke mélyén érzi, hogy nem az igazi társra talált, ami mégsem zavarja őt különösebben, inkább elfogadja, hogy egyetlen kapcsolat sem tart örökké.

2. Szűz

A Szűz nőnek meggyőződése, hogy ő a szerelemben is megfontoltan és helyesen dönt, aztán mégis szinte mindig csalódik. A helyzet az, hogy olyan magas standardokat állított fel magának és a társának, amikhez valójában lehetetlen elérni. Perfekcionizmusát inkább a karrierjében kéne gyakorolnia, és nem a párkapcsolatában, ahol közel sincs akkora irányítása a párja felett.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak rosszul választani a párkapcsolatban (iStockphoto)

3. Mérleg

A Mérleg nő életében a felszínen minden tökéletes – legalábbis szerinte, hiszen ő állandóan rózsaszín szemüvegen át szemléli a világot. Még ha érzi is, hogy a párja nem megfelelő a számára, inkább a szőnyeg alá söpri a problémákat, mint hogy szembenézzen velük. Egészen addig idealizálja a szerelmét, amíg a helyzet tarthatatlanná nem válik. Aztán jön a csalódás és a szakítás.

4. Nyilas

Hogy miért választ a Nyilas nő mindig igazi rossz fiúkat, akikkel reménytelen boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot felépíteni? Mert titokban ő fél a legjobban, hogy feladja a szabadságát, a függetlenségét, és végleg kiköt valaki mellett. Így mindig van kifogása, és nem kell szembenéznie a saját félelmeivel. Azért persze egyszer ő is rátalál arra a férfira, aki leveszi a lábáról.

yourtango

Exit mobile version