Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. május 7-13.: A karmát oldják a héten az angyalok

A karma lehet gyakran a boldogság akadálya. Amíg fel nem ismered, és meg nem oldod a karmát az életedben, nem igazán találod a helyedet a világban. A horoszkóp szerint az angyalok a karmaoldásban támogatnak, és segítenek ezen a héten.

Kos

kos angyalhoroszkópŐrangyalod segítségével most jobb kedvre derülhetsz. Ez az angyali hangulatjavítás különösen jól jön neked, hiszen többen várják tőled, hogy segíts nekik is jobb kedvűvé válni. Az angyalok mindig felvidítanak, és mindenkor segítenek, amikor szükségét érzed.

Bika

bika angyalhoroszkópMetatron arkangyal pontosan tudja, milyen nehézségeket élsz meg mostanában. Ha szükséged van segítségre, kérd Metatron arkangyalt, álljon melletted, és támogasson téged a megoldás felé vezető úton. Ő az az angyal, aki pontosan tudja a módját, hol és hogyan találod meg a számodra lehető legjobb megoldást.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópMihály arkangyal védelmez téged egész héten. Amikor csak szükséged van az angyali védelemre, szólítsd Mihály arkangyalt, és kérd meg, álljon melletted, bátorítson, erősítsen, védelmezzen. Ne felejtsd el, az angyalok egyszerre több helyen is jelen lehetnek, így mindig segítenek mindenkinek.

heti angyalhoroszkóp 2019. május 7-13.

Ezt az angyalt érdemes kérniük a csillagjegyeknek a héten (iStock)

Rák

rák angyalhoroszkópAriel arkangyal számára semmi sem túl nagy, vagy túl kicsi kérés. Semmi sem bizonyul lehetetlennek, ha Ariel arkangyal segítségét kéred. Ez azért jó hír, mert a hétre csupa olyasmit tervezel, ami egyébként lehetetlennek tűnhet. Már most fogalmazd meg, és mondd el Ariel arkangyalnak, mit szeretnél a lelkedben igazán.

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópRafael arkangyal megváltoztatja, amit a világról gondolsz. Ez azért fontos, mert a megváltozott gondolataid megváltozott valóságot teremthetnek körülötted. Ezek az új és pozitív gondolatok segítenek, hogy valóban elérd azt a célt, amiről eddig csak álmodtál.

Szűz

szűz angyalhoroszkópRaguel arkangyal pontosan tudja, hogyan védheted meg az igazadat. Útmutatásait követve nemcsak azt bizonyíthatod, hogy neked van igazad, de könnyedén megkaphatod, amit megérdemelsz. Ha már nem akarsz tovább küzdeni, kérd Raguel arkangyal segítségét.

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópAzrael arkangyal segít lezárni egy olyan helyzetet, amelyre nincsen szükséged, de nem tudod, hogyan léphetnél ki belőle. Azrael arkangyal ismer olyan módot, amely minden érintettnek a lehető legjobb lesz. A héten figyelj az angyaloktól érkező jelekre, az intuíciódra mert Azrael arkangyal ezek sgítségével vezet téged.

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópRaziel arkangyal a karma angyala, aki tudja, hogyan változtathatod meg a sorsodat. Az első lépés, hogy felismerd, a sorsodat te irányítod, és nem külső erők kezében van. Amikor ezt már valóban tudod és hiszed, sokkal könnyebb lesz együtt dolgoznod az angyalokkal a változásokon.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópSandalfon arkangyal olyan folyamatot fordít vissza a héten, amely kedvezőtlen lenne most a számodra. Kérd meg Sandalfon arkangyalt, mutassa meg, hogyan lehet ezt a folyamatot az ellenkezőjére fordítani, és hogyan változtathatsz azoknak az eseményeknek a menetén, amelyek eddig megváltoztathatatlannak tűntek.

eti angyalhoroszkóp 2019. május 7-13.

Segítenek a karmát feloldani az angyalok (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópZadkiel arkangyal emlékeztet azokra az időkre, amikor még minden rendben volt, és biztos voltál magadban. Azzal, hogy felidézed az emlékeidet, könnyedén megtalálhatod a megoldást egy mostani problémára is. Zadkiel arkangyal pontosan tudja, mit kell tenned a héten.

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópHaniel arkangyal meggyógyítja a félelmedet, hogy nem tudsz helytállni egy helyzetben. Haniel arkangyal megmutatja neked, a helytállás nemcsak az erő használatát jelenti, és nem igaz, hogy csak harcolva nyerhetsz csatát. Az angyalok most az okos megoldásokban támogatnak téged.

Halak

halak angyalhoroszkópUriel arkangyal megmutatja, hogyan szerezheted vissza, amit elvettek tőled. Persze könnyen lehet, első lépésben azt kell megértened, ami a tiéd, nem vehetik el tőled. Ami a tiéd, mindig visszatér hozzád, és mindig veled marad. Bármi történjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top