Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. június 4-10.: A kapcsolatokat gyógyítják a héten az angyalok

Ezen a héten a kapcsolatokat gyógyítják nagyon intenzíven az angyalok. Ha bárkivel is konfliktusba kerültél, talán haragban álltok egymással egy ideje, esetleg sokat veszekszel a pároddal, kérd angyalod segítségét már ma. A horoszkópból megtudhatod, melyik arkangyal támogat ezen a héten.

Kos

kos angyalhoroszkópZadkiel arkangyal szívesen emlékeztet téged a heti teendőidre, és arra, hogy mi mindent terveztél erre a hétre. Most érdemes megkérned Zadkiel arkangyalt, hogy segítsen minél több teendőt elintézni, és minél hatékonyabbá tenni ezt a júniusi hetet.

Bika

bika angyalhoroszkópSámuel arkangyal megtalálja a legjobb megoldást abban a helyzetben, amelyben vagy. Ő az az angyal, aki már akkor tudja, mi lesz a legjobb döntés, amikor te még azt sem vetted észre, hogy döntened kell. Egyszerűen csak kérd Sámuel arkangyalt, hogy mutassa meg, merre érdemes a héten elindulnod.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópZsofiel arkangyal pontosan tudja, hogyan változtathatsz a megváltoztathatatlannak tűnő helyzeteken. Ő a héten abban támogat téged, hogy felismerd, minden ilyen megkövült helyzet egy-egy alkalom, hogy tanulj valamit, esélyt adj a változásnak, és annak, hogy mégis máshogy alakuljanak a dolgok körülötted.

Meggyógyítják a kapcsolatokat a héten az angyalok (iStock)

Rák

rák angyalhoroszkópMetatron arkangyal csodálatos erővel és szabadsággal ruház fel téged. A héten szabadnak érezheted magadat, és felszabadultan változtathatsz az eddigi terveiden. Ha úgy érzed, valami nem alakul jól, idézd az eszedbe, mindenkor szabadságodban áll változtatni az eseményeken.

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópJeremiel arkangyal rámutat a gyengeségeidre a héten. Ezt nem azért teszi, hogy gyengének, tehetetlennek érezd magad, hiszen egyik sem vagy. Ezt azért teszi, hogy megmutassa, hol és miben érdemes fejlődnöd. Ez a hét a fejlődés hete, egy olyan időszak, amikor sokkal nagyobb eredményeket érhetsz el, mint hitted.

Szűz

szűz angyalhoroszkópRaguel arkangyal, a béke angyala segít kibékülni valakivel, aki mostanában sokat bosszantott téged. Persze te is tudod, nem akarattal bosszantott téged, és azt is tudod, azért te is törtél borsot az ő orra alá. Mégis érdemes most a békét választanod, és megkérned Raguel arkangyalt, gyógyítsa meg a kapcsolatotokat.

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópGábriel arkangyal üzenetei néha más emberek hangján szólalnak meg. A héten különösen érdemes lesz figyelned az idősebb barátok szavaira, mert könnyen lehet, hogy tudtukon kívül is égi üzeneteket adnak át neked. Ha úgy érzed, valaki szokatlanul bölcs szavakat használ, érdemes megjegyezned, amit mond.

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópAzrael arkangyal gyengéd szeretettel segít át a nehézségeken a héten. Amikor Azrael arkangyal azon dolgozik veled, hogy lezárd az életed nehéz időszakait, úgy érezheted, folyton ajtók nyílnak meg előtted, és mintha futószalag repítene az egyre jobb és jobb helyzetek felé.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópMihály arkangyal megóv téged, hogy hibát kövess el, ha pedig már elkövetted, könnyedén segít jóvátenni azt. Egyszerűen csak kérd meg Mihály arkangyalt, hogy vegyen körül téged gyógyító védelemmel, és segítsen helyrebillenteni az egyensúlyt az életedben.

Kéred az angyalok segítségét? (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópHaniel arkangyal mindig pontosan érzi, mire van szükséged. Ha figyeled Haniel arkangyal útmutatását, te is felismerheted, mi az, amin érdemes változtatnod, és azt is észreveszed, hogyan lehet mindezt a lehető legegyszerűbben megtenni. Haniel arkangyal megoldásai mindig egyszerűek és szeretetteliek.

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópUriel arkangyal rávilágít arra a tényre, amelyet mindenki el akart titkolni előled. Talán mindenki mismásol, mellébeszél és eltereli most a figyelmedet. Uriel arkangyal azonban tudja, milyen fontos a számodra, hogy tisztán láthass minden pillanatban, ezért segít megérteni a titkokat és felismerni a hazugságokat.

Halak

halak angyalhoroszkópAriel arkangyal megteremti azokat a körülményeket és feltételeket, amelyekre vágysz. Ne felejtsd el, a végső lépést ugyanakkor neked kell megtenned, és neked kell cselekedned akkor is, ha a legszívesebben megvárnád míg az angyalok döntsenek helyetted. Ariel arkangyal segítségével sokkal könnyebb dolgod lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top