Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. június 25-július 1.: Meghallgatásra találnak a kérések

Ezen a héten az imák, a kérések meghallgatásra találnak. Bármit is kérnél most az angyaloktól, bármire is lenne most szükséged, érdemes pontosan megfogalmaznod, és persze el is mondani az angyaloknak. A horoszkóp szerint ezek az angyalok támogatnak a héten.

Kos

A következő napok az életcélod megvalósításáról szólnak. Ha nem tudod pontosan, mit és hogyan is kellene most tenned, kérd Chamuel arkangyal segítségét. Chamuel arkangyal valódi célt mutat neked, és égi jelekkel irányít a megvalósítás felé.

Bika

Gábriel arkangyal a kommunikáció angyala is. Ezen a héten támogat téged a megfelelő beszédben. Kérd Gábriel arkangyal segítségét, és pontosan tudni fogod, mit és hogyan mondj másoknak, hogy ne értsék félre a szándékaidat. Bármit is kell szavakba öntened, most sokkal könnyebben boldogulsz.

Ikrek

Rafael arkangyal szeretetteljes gyógyító energiákkal emeli le a válladról a gondokat és a terheket. Add át neki minden aggodalmadat és félelmeidet, és Rafael arkangyal meggyógyítja a lelkedet, a testedet. Túlzottan sok fölösleges terhet vettél magadra, melyek megoldása valójában nem a te feladatod lenne.

Meghallgatják a kéréseket az angyalok… (iStock)

Rák

Sandalphon arkangyal üzenete szerint az imáid meghallgatásra találtak, a kérésed pedig előbb valósul meg, mint sejtenéd. Sandalphon arkangyal minden kérésedet továbbítja Isten felé, így ha még nyomja bármi is a lelkedet, van bármilyen fontos kérésed, azt ezen a héten fogalmazd meg, és mondd el segítő angyalodnak.

Oroszlán

Jeremiel arkangyal támogat téged a héten. Segít, hogy túlléphess végre a nehézségeken, és megoldhasd a feladatokat. Jeremiel arkangyal minden kapcsolati problémát orvosol, szóval, ha bárkivel összetűzésed lenne, segít elrendezni a vitát.

Szűz

Haniel arkangyal segít összhangban élni a természettel. Neked különösen fontos, hogy időről időre a természetben tölthesd az időt, friss levegővel szívd teli a tüdődet, hiszen így kerülhetsz igazán harmóniába. Haniel arkangyal támogatja tested természetes folyamatait is. Kérd a segítségét, érdemes.

Az angyalok minden imát teljesítenek (iStock)

Mérleg

Raziel arkangyal segít ezen a héten megérteni a körülötted és veled zajló eseményeket. Vélhetően nem érted pontosan, mi történik most körülötted, a lelkedben, ezért zavartnak érzed magadat. Raziel arkangyal megmutatja neked a lehető legjobb megoldást.

Skorpió

Ezen a héten Zadkiel arkangyal siet a segítségedre, és támogat, hogy a többiek szempontjából is megláthasd az eseményeket. Ezek a felismerések azért is fontosak, mert rájössz, mások nem akarnak neked rosszat, sőt kifejezetten támogatnak és melletted állnak.

Nyilas

Mihály arkangyal emlékeztet a héten, hogy ki is vagy valójában. Megmutatja szeretetteljes lelkedet és a valódi céljaidat is. Ezen a héten megtudhatod a földi rendeltetésedet, az életfeladatodat, sőt sok más eddig elrejtett információra is rábukkanhatsz Mihály arkangyal segítségével.

Kérd bátran az angyali segítséget ezen a héten is (iStock)

Bak

Jophiel arkangyal segít rendet rakni a fejedben, és a fizikai környezetedben is. Ő ugyanis könnyedén átlátja a helyzeteket, és meg tudja mutatni, mi az, amit érdemes most már elengedned magadból, és mi az, amivel célszerű foglalkoznod. Az otthonod takarításában is a segítségedre siet, érdemes kérned a segítségét.

Vízöntő

Raguel arkangyal segít rendet rakni az érzelmeidben. Az érzelmek megélése, kimutatása számodra csöppet sem könnyű feladat, ezen a héten mégis érdemes picit magadba mélyülve, befelé figyelve a lelked hangjára figyelni. Milyen érzések öntenek el? Raquel arkangyal segít választ találni.

Halak

Metatron arkangyal segít a koncentrációt igénylő feladatokban, de az önfegyelem is jóval könnyebben megy a héten a támogatása mellett. Metatron arkangyal segítségével jóval hatékonyabb lehetsz a héten, gyorsabban és eredményesebben végzel a feladatokkal is. Ez pedig kifejezetten jól jön neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top