Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legtitokzatosabb

Soha nem ismerheted ki őket teljesen.

Találkoztál már olyan emberrel, aki még azelőtt kezd el a magánélete részleteivel szórakoztatni, hogy a keresztneved tudná? Az alábbi 4 csillagjegy szülöttei jellemzően nem ilyenek. Rejtélyes, szótlan emberek, akik nagyon megválogatják, hogy kivel milyen információt osztanak meg magukról.

1. Skorpió

A Skorpió uralkodó bolygója a titokzatos Plútó, így nem csoda, hogy a jegy szülöttei is szívesen tartják meg maguknak a stratégiai információkat. Nincs olyan, hogy a Skorpió ne gondolná át, mit mond el, és mit nem. A lelke mélyén a Skorpió egy nyomozó, aki imád egy lépéssel mindenki előtt járni, ugyanakkor retteg attól, hogy a titkai elárulásával kiszolgáltatja magát valakinek, aki visszaél a bizalmával.

2. Bak

Ha ismersz legalább egy Bakot, akkor tudod, mennyire kiismerhetetlenek tudnak lenni. Mintha le kellene róluk hántani a kőkemény felszínt, hogy hozzáférj a valódi énjükhöz. Uralkodó bolygója a határok ura, a Szaturnusz, és bizony a Bak elég világosan kijelöli saját határvonalait. Olyan embernek szeretne tűnni, aki rátermett és összeszedett, amibe a sérülékenység vagy a közszemlére tett érzelmek nem férnek bele.

Fotó: Pexels.

3. Vízöntő

A Vízöntő azért nagyon rejtélyes, mert valójában nem tűnik annak. Csacsogó, elragadó személyiség – de észrevetted, hogy időről időre eltűnik, és senki nem tudja, hogy hová? A Vízöntő rendkívül különleges és független egyéniség, aki nem szívesen beszél az érzelmeiről, még akkor sem, ha sokan szívesen meghallgatnák.

4. Halak

A Halaknak lételeme a titokzatosság. Van egy saját álomviláguk, amiről senki más nem tud. Megpróbálhatod kifaggatni őket, de nem fogsz sikerrel járni. Könnyen lehet, hogy akkor is éppen a saját labirintusába temetkezik, amikor hozzá beszélsz.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top