Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. július 1-7.: Sorsfeladatodra derül fény a héten

Sorsfeladatodról tudhatsz meg fontos információkat a héten az angyalok segítségével. A különleges horoszkópból most kiderül, milyen feladatokat vállalt a lelked a születést megelőzően...

Kos

Sandalphon arkangyal támogat téged a héten. Az angyal szerint imáid meghallgatásra találnak. A választ is megkapod már ezen a héten. Talán nem olyan formában, és nem úgy érkezik az angyali segítség, ahogyan vártad volna, de hidd el, pontosan azt kapod, amire a jelen helyzetben a legnagyobb szükséged van.

Bika

Uriel arkangyal segít, hogy megkaphasd azokat a válaszokat, amelyekre ezen a héten a leginkább szükséged van. Bármilyen kérdés is foglalkoztasson most, tedd fel, és Uriel arkangyal csodálatos sugallatokkal tudatja a válaszokat. Amikor a héten többször is ugyanazt érzed, vagy ugyanazt a jelent tapasztalod, az arkangyali üzenetet láthatod magad körül.

Ikrek

Raquel arkangyal segít rendbe tenni az érzelmeidet a héten. Talán úgy érzed, minden összekuszálódott most körülötted, vagy nem tudod pontosan, mit is érzel. Könnyen lehet, mások érzéseit, rezgéseit, energiáit vetted át. Raquel arkangyal segít ismét harmóniába kerülni önmagaddal, és a környezeteddel is.

A sorsfeladat felismerésében támogatnak most az angyalok (iStock)

Rák

Azrael arkangyal szerint is született tanácsadó vagy. Remek meglátásokkal, ötletekkel rendelkezel, nem véletlenül kérik a véleményedet olyan sokan. Amikor figyelsz az ösztöneidre, a belső hangodra, te magad is pontosan tudod, sorsfeladatod a tanácsadás. Empátiádnak köszönhetően nagyon könnyen ráérzel, mire van szükségük a többieknek. Azrael arkangyalt mindenkor kérheted, amikor neked van szükséged tanácsokra.

Oroszlán

Rafael arkangyal gyógyít téged a héten. Talán nem érzed magadat betegnek, de az szinte bizonyos, hogy fogytán a valódi erőd. Rafael arkangyal szerint most még fontosabb, hogy friss, oxigéndús levegővel töltsd meg a tüdődet. Ha teheted, menj a természetbe, de legalábbis tudatosan figyelj a légzésedre. Napi 5 perc gyakorlással is sokat teszel az egészségedért.

Szűz

Gábriel arkangyal szerint a belső gyermekedre most különösen fontos odafigyelned. Tápláld, gondozd, és szeretgesd a gyermeki énedet pontosan úgy, mint anya a gyermekét. A lelked szinte felszabadul, és a gondoskodásnak köszönhetően napról napra egyre jobban érzed magadat. Kérd bátran Gábriel arkangyal segítségét, ha nem tudod, mit és hogyan is kellene most tenned.

Kérd az angyalok segítségét, amikor elakadsz a sorsutadon (iStock)

Mérleg

Jeremiel arkangyal rávilágít a héten, hogy az életedben minden úgy a legjobb, ahogy most van. Jeremiel arkangyal szerint, amit most problémaként érzékelsz, valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Talán furcsának tűnhet ez az angyali válasz, de amikor Isten és az angyalok segítségét kéred, előfordulhat, hogy nehézségek formájában lerombolják a régit, hogy aztán valódi újat építhess magadnak.

Skorpió

Ariel arkangyal támogat a héten, hogy kiállhass az elveid mellett. Legyél bátor, és cselekedj a meggyőződésed szerint. Ha bátorságra lenne most szükséged, kérd Ariel arkangyal segítségét, és ő megmutatja neked, mit jelent a valódi merészség és bátorság. Most a tettek mezejére léphetsz.

Nyilas

Jophiel arkangyal szerint érdemes minél több időt az érintetlen természetben töltened. Nemcsak a lelkedet töltöd fel friss és újult energiával, amikor magadba szívod a friss levegőt, hanem könnyebben érzel rá, mikor és hol kell épp lenned, hogy teljesíthesd a küldetésedet. Jophiel arkangyal segít, hogy ezen a héten mindig a legjobb időben és a legjobb helyen lehess.

Csodás angyalok támogatják a héten a csillagjegyeket (iStock)

Bak

Chamuel arkangyal szerint a segítség, amiért fohászkodtál, ezen a héten megérkezik hozzád. Karrieredben, a munkádban fontos változások előtt állsz, amit talán megpróbáltatásokként élsz most meg. Kérd Chamuel arkangyal támogatását, és ő megmutatja neked a lehető legjobb lehetőséget.

Vízöntő

Mihály arkangyal szerint az útmutatást, amit kértél, megkaphatod a héten. Ugyanakkor nagyon fontos tisztában lenned, mit is akarsz igazából most az életedben. Mihály arkangyal segít a megvalósításban, de csak akkor léphet, ha a szívedben is érzed, és magad előtt látod a megvalósult kérésedet, vágyadat.

Halak

Metatron arkangyal szerint életfeladatot nagyon szorosan kapcsolódik a gyerekekhez. Azért születtél a földre, hogy tanítsd és segítsd őket akár szülőként, pedagógusként, vagy segítőként. Ha most még nem tudod pontosan, hogyan is valósíthatnád meg a sorsodat, kérd Metatron arkangyal segítségét, aki iránymutatást ad neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top