Heti holdhoroszkóp 2019. augusztus 21-27. – Megnyitod magadat az újnak?

Székelyhidi Ágnes | 2019. Augusztus 21.
Meg tudod magadat nyitni az újdonságnak? El tudod engedni az életedből mindazt, amire már nincs szükséged? Lehet ez bármilyen tárgy, szokás, munka, de barát és szerelem is. A horoszkóp szerint a Hold az elengedésben támogat a héten, és abban is, hogy befogadhasd az újat...

A hosszú hétvége után már a fogyó Hold segít a leltározásban, a selejtezésben. Hamarosan búcsúzik a nyár is, ezért itt az ideje, hogy te is elbúcsúzz pár feleslegessé vált holmitól. Ne dobd ki mindet, ami még használható, érdemes elajándékoznod, vagy jótékonysági szervezetnek felajánlani. Ez a nagylelkűség a szívedet is melegséggel tölti el. Ráadásul megnyitod a kaput az újdonság energiáinak is.

SZERDA – augusztus 21.: Kora reggel a Bikába lépő Hold józanságot és türelmet hoz magával. Ez a legjobbkor jön, hogy a hosszú hétvége után koncentrálni tudj a munkádra. Emellett aktuális a szépítkezés is, ma tanácsos például gyantáztatnod. Meglátod, a hatása nagyon tartós lesz. Mehetsz körmöshöz, kozmetikushoz is. Utóbbinál a bőrtisztításnak lesz látványos eredménye.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 22: A Bika Hold ma nem kedvez a fogászati beavatkozásoknak, különösen az alsó állkapocs területe érzékeny. Azonban ma is aktuális a szőrtelenítés, az arc-, és bőrtisztítás, de a köröm ápolása is. A Bika Hold a lakásszépítésben, átrendezésben ad ihletet neked. Selejtezésbe is érdemes ma belekezdeni.

PÉNTEK – augusztus 23.: Ma egy alapos nagytakarítás a leglátványosabb házimunka. A Bika Hold továbbra is támogat az otthonod szépítgetésében. Délután, amint az Ikrek jelébe lép a Hold, iktass be hosszabb szellőztetést is. Ez felfrissíti a levegőt és persze mindenkit, aki a lakásban, az irodában tartózkodik. Szellemi táplálékra leszel éhes, ezért a mozi, a koncert, a kiállítások remek programnak ígérkeznek.

Meg tudod nyitni magadat az újdonságnak? (iStock)

SZOMBAT – augusztus 24.: A rövid munkahét utáni első hétvégén bőven lesz energiád és kedved is a kulturális programokhoz. Ma is mehetsz színházba, moziba, koncertre, kiállításra. De az olvasás, az előadáson, tanfolyamon való részvétel is jót tesz a lelkednek. És ne felejts el ma is szellőztetni. Az ágyneműket is kiteheted, ha nem esik az eső.

VASÁRNAP – augusztus 25.:  Mivel csak este vált jegyet a Hold még ma is érdemes a színházat, mozit, koncertet, kiállítást választani programként, de az olvasás is remek kikapcsolódás lehet, ahogyan a különféle előadások és tanfolyamok is. Szellőztesd ki ne csak a lakást, a fejedet és a tüdődet is! Egy nagy séta a természetben jó alkalom, hogy átgondold a mögötted álló nyarat és az előtted álló őszt…

HÉTFŐ – augusztus 26.: Augusztus utolsó hete a Rák Hold szerint kissé nosztalgikus hangulatban indul. A vizes Rák Hold szentimentális gondolatokat és könnyeket is eredményezhet. Emellett a mai nap alkalmas mosásra, öntözésre, szaunázásra, a tested teljes átmosására kívül és belül is. Mindez hétfőn, a Hold napján hatványozottan érvényes.

KEDD – augusztus 27.: Még ma is egész nap a Rákban jár a Hold. Így ma is érdemes alaposan megöntözni a növényeket, de a ruhák is sokkal tisztábbak és színesebbek, mint máskor, és a szauna hatása is áldásos. Ez utóbbi a méregtelenítésben fokozottan hatékony, mert még fogy a Hold. Ezt a régiek jól tudták és használták is az életükben. Neked nem kell mást tenned, mint hasznosítani az ősi tudást, elődeink tapasztalatait, a jól bevált módszereket és hagyományokat.

Erre figyelmeztet a fogyó Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a fogyó Hold a héten (nlc)

Exit mobile version