Horoszkóp

Vajon mit üzen most a kelta állathoroszkóp?

A kelta állathoroszkóp nagyon más, mint a nyugati horoszkóp. Mégis nagyon találó üzeneteket továbbít mindenkinek. Vajon mire hívja fel most a figyelmet? Mit jelez a közeli jövőre? Ismerd meg az izgalmas részleteket!

A kelták még erősen hittek az állatok szellemében és erejében. Különleges horoszkópjukban 13 különböző jegyet határoztak meg, hiszen ők a hold járása szerint alkották meg a 13 holdhónapból álló rendszert. Hogy megtudhasd, mit mond rólad a kelta horoszkóp, keresd meg a születési időpontodhoz kapcsolódó állatot, majd olvasd el a horoszkópodat. Így azt is megtudhatod, a kelták szerint melyik állat szelleme lakik benned.

A természethez igen közel álló kelták nemcsak az állatokat tisztelték különleges módon, a fákat is legalább ennyire megbecsülték. Állathoroszkópjuk mellett talán még ismertebb a kelta fahoroszkóp.

A kelta állathoroszkóp holdhónapjai

  1. Szarvasbika – december 24. – január 20.
  2. Oroszlán – január 21. – február 17.
  3. Kígyó – február 18. – március 17.
  4. Róka – március 18. – április 14.
  5. Tehén – április 15. – május 12.
  6. Tengeri csikó – május 13. – június 9.
  7. Ökörszem – június 10. – július 7.
  8. Ló – július 8. – augusztus 4.
  9. Lazac – augusztus 5. – szeptember 1.
  10. Hattyú – szeptember 2. – szeptember 29.
  11. Pillangó – szeptember 30. – október 27.
  12. Farkas – október 28. – november 24.
  13. Sólyom – november 25. – december 23.

Kelta állathoroszkóp: a Szarvasbika

Új kihívásokat, lehetőségeket keresel az életedben. Ne felejtsd, a sors mindenkinek a kifejezetten rá szabott feladatot kínálja fel. Próbáld megérteni, valójában nem lényeges, hogy a szerelem talál rád, vagy valami egészen más újdonság. A kitűzött céljaidat elérheted és megvalósíthatod.

Céltudatos ember vagy, ha a szarvasbika szelleme él benned (iStock)

Kelta állathoroszkóp: az Oroszlán

A tettek és a kötelezettségek kerülnek előtérbe, ha a kelta horoszkóp szerint az oroszlán hónapjában születtél. Mindez természetesen érintheti a munkát, de épp így a párkapcsolatot is. Érdemes kimondani a párodnak, hogy mennyire szereted, és fontos a számodra. Az sem árt, ha mindemellett odafigyelsz a testi és a lelki egészségedre is.

Figyelj az egészségedre és a párodra – javasolja a kelta horoszkóp (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Kígyó

Adódhatnak konfliktusok, félreértések a családoddal és a barátaiddal is. Mint bármikor máskor, most is megtalálod a módját, hogyan kerüld el az érzelmi csapdát. Legyél mindenképpen óvatos, tartsd a határaidat. Munkádba sok energiát fektetsz, aminek meg is lesz az eredménye. Fontos, hogy a negatív gondolatokat felismerd és pozitívakra cseréld.

Vedd észre, amikor negatívan gondolkozol – tanácsolja a kelta horoszkóp (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Róka

Hihetetlen történetet mesél neked valaki. Legyél óvatos és meggondolt, nem biztos, hogy minden igaz, amit mondanak mások. Vedd észre, a kevesebb mindig sokkal több. A döntéseidet alaposan fontold meg, inkább kétszer is gondold át, mintsem olyasmit vállalj, ami számos buktatót rejt. A megérzéseid sosem csapnak be, érdemes figyelned rájuk.

A megérzéseid sosem csapnak be – mondja a kelta horoszkóp (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Tehén

Próbáld kerülni a stresszt, téged ugyanis nagyon megviselhet a feszültség, az aggodalmaskodás. Akkor érzed igazán jól magad, amikor egyensúlyban van az életed, amikor nyugalom, béke, harmónia vesz körül. Munkádban, karrieredben biztosra mehetsz, nagyon sikeres időszak vár rád.

Fontos a nyugalom az életedben (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Tengeri csikó

Talán nagy terveket forgatsz a fejedben, és talán nagyobb fába is vágtad a fejszédet. De a sikerért érdemes kockázatot vállalni, és persze meg is kell dolgozni érte. A kemény munka meghozza a gyümölcsét, az életednek új szakasza kezdődik el. Szánj időt magadra és a pihenésre is, ez most különösen fontos lehet.

A kelta állathoroszkóp szerint fontos a pihenés is (iStock)

Kelta állathoroszkóp: az Ökörszem

Kihívások elé állít téged az élet. Könnyen lehet, hamarosan visszaülsz az iskolapadba, vagy új munkát, új pozíciót vállalsz, esetleg új karriert indítasz el. A kelta horoszkóp szerint nagyon fontos, hogy figyelj az egészségedre, és igyál minél több szénsavmentes ásványvizet. Testednek a tiszta és minőségi víz ugyanis létszükséglet.

Figyelj tudatosan az egészségedre (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Ló

A kelta horoszkóp legfontosabb üzenete, hogy eldöntsd és rájöjj, melyik a legmegfelelőbb út a számodra. Ehhez hagyd áramlani az univerzális energiát, vagyis bízz a megérzéseidben. Ha még keresed a párodat, új szerelemre találhatsz; ha párban élsz, a kapcsolatod nagyot változhat, egyre inkább elmélyülnek az érzelmeitek.

A szerelem most a legfontosabb (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Lazac

Született bölcs lakozik benned, ezért te pontosan tudod, hogy minden téged foglalkoztató kérdésre előbb-utóbb megkapod a választ. A kelta horoszkóp szerint a baráti kapcsolataid, a párkapcsolat és természetesen a hűség, a kitartás nagyon fontos értéket képviselnek az életedben. Szívesen segítesz másoknak, de csak akkor tedd, amikor kérik tőled.

A kelta horoszkóp szerint született bölcs vagy (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Hattyú

A pénzügyekre érdemes nagyobb figyelmet fordítanod. Mindenképpen gondold át, mire költesz, ne légy sosem könnyelmű, és ne is költs többet, mint amennyit keresel. Kiváló befektetési lehetőséget kaphatsz, amellyel érdemes élni, a jövőd anyagi lehetőségeit alapozhatod meg. Persze azért szakértő tanácsát is jó, ha meghallgatod, mielőtt döntesz.

Kedvezően alakulnak a pénzügyek (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Pillangó

Különleges gyógyító képességgel rendelkezel, amelyet érdemes minél gyakrabban használnod. Ha szeretnéd, hamarosan lehetőséged nyílik az átalakulásra, szinte olyan drámai módon, ahogyan a bebábozódott hernyóból káprázatosan szép pillangó bújik elő. Érdemes élned a lehetőséggel.

Különleges változás vár rád a kelta horoszkóp szerint (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Farkas

A hosszú és kemény munka végre meghozza a jutalmát. Hamarosan learathatod a babérokat, följebb léphetsz a szakmai ranglétrán, a karriered fontos állomásához érkezel. Figyelj rá, a siker ne szédítsen meg, maradj meg olyannak, amilyen eddig is voltál: kiegyensúlyozott, figyelmes, megbízható és olyan ember, aki egyedül is remekül végzi a feladatait.

A karrieredben léphetsz nagyot előre (iStock)

Kelta állathoroszkóp: a Sólyom

Nincs miért tovább halogatni. Mit szeretnél elérni, milyen céljaid vannak? Fókuszálj arra, amit az elmúlt években nagyon is alaposan megtanultál. Használd a tudásodat, hiszen ezért szerezted, nem igaz? A kelta horoszkóp szerint a vágyaidat előbb válthatod valóra, mint sejtenéd. Csak meg kéne tenned az első lépést…

Használd végre a tudásodat (iStock)

(thrive)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top