Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. szeptember 18-24. – Próbára tesz a fogyó Hold

Ezen a héten fogy a Hold, ami azt is jelenti, hogy jobb időszakot nem találhatnál az elengedésre, a méregtelenítésre. Viszont komoly próbára is tesz téged, már rögtön szerdán is. A java meg csak ezután jön... A horoszkóp javaslatait most is érdemes megfogadni.

A hűvösebb idő beálltával ne lepődj meg, ha egyre több szénhidrátot kívánsz, mert tudattalanul azt gondolod, ettől kevésbé fogsz fázni. Holott a fogyó Hold most inkább azt javasolja, hogy méregtelenítsd a szervezetedet. Igyál forró salaktalanító, detoxikáló teákat, és egyél minél több zöld salátát. Bámulatosan könnyűnek és fittebbnek fogod érezni magadat. Tényleg megéri legalább egy ilyen napot tartani a héten.

SZERDA – szeptember 18.: A Bika Hold kihozza ma belőled a valódi gourmand-t. Hiába fogy a Hold, mégsem lesz most kedved diétázni, méregteleníteni. Azért érdemes vigyázni az édességekkel. Ha teheted, inkább a természetes cukrokat részesítsd előnyben: gyümölcscukor, szőlőcukor, sőt a méz is jobb, mint a finomított cukor.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 19.: Csak éjjel vált jegyet a Hold, ezért mára éppúgy érvényes a cukortilalom, mint tegnap. Viszont a fogyó Hold kedvez a szőrtelenítésnek. Jól teszed, ha ma gyantáztatsz. Azt fogod tapasztalni, hogy sokkal tartósabb lesz a hatása. Arcradír, testradír is aktuális a mai napon.

PÉNTEK – szeptember 20.: Az Ikrekben járó Hold javaslata péntekre: szellőztess, sétálj, szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! És hasznosítsd a fogyó Hold erejét selejtezésre, méregtelenítésre. De most valóban csak azt tedd, ami jól esik. Csak így tud érvényesülni az Ikrek könnyedsége, derűje, jó humora is.

Próbára tesz ez a mostani fogyó Hold (iStock)

SZOMBAT – szeptember 21.: Ma az Ikrek Holdat bizony nehéz fényszögekkel „leckéztetik” nagy bolygók. Jobban jársz, ha nem erőltetsz magadra semmi olyat, amit nem muszáj megtenned. A könnyedség legyen napirenden, és ennek jegyében válassz kulturális programot, vidám társaságot is A hétvége most pontosan erről szól…

VASÁRNAP – szeptember 22.: Reggel a Hold átlép a Rákba, és szentimentálisabb hangulatot hoz magával. A családod, a szüleid és különösen az édesanyád különösen fontossá válik. Ne feledd, hogy nemcsak anyák napján vihetsz neki virágot. Persze bármi mással is kedveskedhetsz neki, már azzal is, ha meglátogatod, vagy felhívod őt telefonon.

HÉTFŐ – szeptember 23.: Hétfő a Hold napja, amikor a legjobb és leghatékonyabb mosni. Ráadásul ma a Rákban jár, és még fogy is, vagyis háromszorosan teszi hatékonnyá a mosást. Hihetetlen gyorsan és hatékonyan tisztulnak a ruhák, ágyneműk, plédek, függönyök, vagyis tanácsos nagymosást beütemezned mára.

KEDD – szeptember 24.: A Hold hatással van a hangulatodra, a közérzetedre és az egészségi állapotodra is. Ma ugyanakkor nagy változást mutat az Oroszlánba lépve. Az eddigi finom, nosztalgikus, szentimentális hangulatot felváltja az öntudatosság, a büszkeség, az ambíció. Ez pedig megterhelő lehet a szívedre. Szóval „ne rángasd az oroszlán bajuszát”

Erre figyelmeztet a héten a fogyó Hold

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top