Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. október 1-7. – Sikert hoznak az angyalok a héten

Az angyalok üzenete szerint ezen a héten nem marad el a siker, a jutalom. Vajon melyik arkangyal támogat téged? Kihez érdemes a kéréseiddel fordulnod, nem mellesleg ki, az, aki megörvendeztet a pozitív üzenettel? A horoszkópból választ kaphatsz a kérdésekre.

Minden héten más és más arkangyal támogatja a csillagjegyeket. Az angyalok segítenek, csupán kérni kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén –, ha nem fordulsz hozzájuk a kéréseiddel. Október első hetében különleges üzeneteket tolmácsolnak mindenkinek. Ugye élsz a vissza nem térő lehetőségekkel?

Kos

Uriel arkangyal támogatja a héten az ambícióidat. Valójában bármilyen tervet valóra válthatsz, amit hosszabb ideje a lelkedben dédelgetsz. Kérd máris Uriel angyal segítségét, és vele könnyedén megvalósíthatod a céljaidat. Most végre valóban a kezedbe veheted az irányítást.

Bika

Gábriel arkangyal támogat a bőség elérésében. Az angyali üzenet szerint itt az ideje a cselekvésnek, vedd a sorsodat a kezedbe, hiszen nagyszerű időszak előtt állsz. Kreativitásodat, és mindent, amit a céljaid valóra váltásáért teszel, jutalom követi. A luxus, a bőség jutalma. Ugye, pontosan erre vágytál?

Ikrek

Sandalfon arkangyal támogat téged ezen a héten. Talán hosszabb ideje keresed, kutatod az élet valódi értelmét. Jó helyen tapogatózol, de érdemes megfontolnod egy másik megközelítést is. Minél több bölcs baráttal, tanítóval veszed körül magad, annál előbb ismered fel az összefüggéseket. Amit pedig megértesz, hasznosítani is tudsz…

Rák

Metatron arkangyal nagyszerű lehetőségeket jelez számodra már a akár ezen a héten. Kitartásod, erőfeszítéseid meghozza a jutalmát, végre előreléphetsz a karrieredben, a munkádban, vagy ami most igazán aktuális az életedben. Nem mellesleg a sikeredet a többiek is elismerik…. Megérdemled.

Oroszlán

Mihály arkangyal szerint nagyon sokat tettél az elmúlt időben, ezért a jutalmad nem marad el. Most lehetőséged nyílik, hogy feljebb léphess a spirituális fejlődésed lépcsőfokán. Ez pedig nagy szó, van miért büszkének lenni magadra. Mihály arkangyal üzenete értelmében, hamarosan új szinten kezdhetsz új életet is. 

Szűz

Jeremiel arkangyal üzenete szerint nagyot fordul az életed. Nem véletlenül történnek veled a pozitív események, sokat tettél a változásért, sokat imádkoztál az angyali segítségért. A kérésed meghallgatásra talált, és végre a valódi boldogság útjára léphetsz. Most mindenképpen érdemes figyelned a jeleket.

Sikert hoznak az angyalok a héten (iStock)

Mérleg

Raziel arkangyal segít, hogy olyan életet teremthess most magadnak, amilyenre mindig is vágytál. Nagyszerű lehetőségek előtt állsz, valójában semmi más feladatod nincs, csak élni a kínálkozó alkalmakkal. Raziel arkangyal szerint most bármit megteremthetsz magadnak. Ő pedig támogat a céljaidban. 

Skorpió

Chamuel arkangyal szerint nagyon fontos felismerést tehetsz a héten. Ez az élmény valósággal felszabadít téged, most megtapasztalhatod, mit is jelent a szabadság, a valódi változás. Chamuel támogat, hogy tegyél magadért a halogatás helyett. Most élhetsz a változás adta lehetőséggel. Ne hagyd ki.

Nyilas

Haniel arkangyal támogat téged ezen a héten. Haniel arkangyal szerint ne lepődj meg, ha ezen a héten erős látomásaid lesznek, vagy intenzíven álmodsz. Érdemes minél többet meditálnod, mert így közvetítik neked az információkat az angyalok. Kéréseid meghallgatásra találtak, most te vagy soron, hogy megfogadd az angyali javaslatot. 

Bak

Zadkiel arkangyal üzenete értelmében siker lesz a jutalmad. Nagyon okos és megfontolt lépéseket tettél, kompromisszumokat hoztál az elmúlt időszakban. Önkontrollodnak, a türelmednek köszönhetően most már beérnek a gyümölcsök. Ha kell, bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is. A megbocsátás a lelkedet is meggyógyítja. 

Vízöntő

Raquel arkangyal segít téged ezen minden olyan helyzetben, ahol úgy érzed, meg kell védened az igazságodat. Kérd Raquel arkangyal támogatását, és egyrészről a valódi igazságot is megláthatod, másrészt támogat, hogy most a te javadra szülessenek meg az ítéletek. Ne add fel a célodat.

Halak

Azrael arkangyal arra kér téged a héten, hogy engedd el végre a múltat. Amikor nem előre tekintesz, csak akadályozod magadat a boldogságban. Már pedig sokkal boldogabb és sikeresebb jövő áll előtted, mint amit a múltban tapasztaltál. Engedd a szívedbe a szeretetet és Istent. Azrael arkangyal segít neked.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top