Horoszkóp

Melyik nő a legvonzóbb? Döntésed izgalmas részleteket árul el rólad

Vajon melyik nő a legvonzóbb? A döntés nem is annyira egyszerű, mert csak hátulról láthatod őket. Ez a különleges személyiségteszt a fantáziádat is kutatja. És persze a választásodról is érdekes információkat hoz a felszínre. Nos, nálad ki a győztes?

A személyiségjegyek valójában nem állandóak, hiszen az élettapasztalatoknak köszönhetően sokat változol az életed során. Ennek ellenére az alapvető tulajdonságaid mégis nagyon sokat elárulhatnak rólad. Például a járásod lehet egyedi, csak rád jellemző, de az is sokat elárul a személyiségedről, hogyan nyomod ki a fogkrémet a tubusból. Választásaid, döntésed szintén nagyon tisztán mutatják meg a személyiségtípusodat.

Ez a különleges személyiségteszt is utóbbit vizsgálja, ugyanakkor a fantáziádra is szükséged lesz most. Azt kérjük tőled, hogy találd ki, döntsd el, vajon melyik hölgy a legvonzóbb, a legcsinosabb, ha megfordulna, és láthatnád az arcát, a teljes alakját is. Ne csupán a szépségre gondolj, hanem a teljes megjelenésre, a kisugárzásra. Nos, te kit választanál? Ha biztos vagy a döntésedben, görgess a képek alá, és olvasd el a rád vonatkozó elemzést. Érdekes lesz…

Melyik hölgy a legvonzóbb? (iStock)

Az első kép szerint a személyiséged…

kiegyensúlyozottságról, magabiztosságról árulkodik. Ha szerinted az első képen látható hölgy a legvonzóbb, te biztosan nem ijedsz meg az életedben felmerülő akadályoktól, új kihívásoktól. Kézben tartod a sorsodat, a problémákat pedig sosem görgeted magad előtt, hanem megoldod, amilyen gyorsan csak lehetséges. Lelkesen teszel a céljaidért, és többnyire el is éred, amire igazán vágysz. Téged nem lehet csak úgy félreállítani, merész és határozott vagy, pontosan tudod, mit akarsz megvalósítani.

A mások kép szerint a személyiséged…

kifejezetten társaságkedvelő. Ha úgy gondolod, a második képen látható hölgy a legvonzóbb, szinte biztosan nagyon kommunikatív ember lehetsz, aki gyorsan és könnyen köt kapcsolatokat. Néha picit naiv és könnyelmű vagy, ugyanakkor te is pontosan tudod, mit szeretnél elérni az életedben. Könnyen alkalmazkodsz, és beilleszkedsz bármilyen társaságba, vidám és szórakoztató személyiségtípus lehetsz. Nem véletlenül keresed a mosolygós arcokat a szomorúak helyett. Próbálsz pozitívan gondolkodni, bár néha téged is érnek csalódások.

A harmadik kép szerint a személyiséged…

visszafogottságról, alázatról árulkodik. Néha talán picit szégyenlős is lehetsz. Nem ismerkedsz könnyen, neked idő kell, hogy igazán megmutasd a valódi személyiségedet. Megfontoltan döntesz, és nem szereted, ha valami felborítja a terveidet. Kedves ember vagy, aki kerüli a konfliktusokat. Mélyen érzel, és folyamatosan törekszel rá, hogy megértsd a saját, és persze mások érzelmeit, motivációit. A harmónia, a béke nagyon fontos számodra, örülsz, ha boldoggá tehetsz másokat, de egyedül is szívesen töltöd az idődet.

A negyedik kép szerint a személyiséged…

stabil és határozott. Téged nem könnyű kibillenteni a komfortzónádból, és igazából zavarba sem lehet hozni. Inkább az eszedre hallgatsz a szíved helyett. Logikusan gondolkozol, árad belőled az intelligencia. Te is sokat teszel a céljaidért, az akadályok nem veszik el a kedvedet, hogy elérd, amit szeretnél. Büszke vagy magadra, amire persze minden okod meg is van. Királynői alkat lehetsz, gyakran visszafogottnak, hűvösnek, kimértnek tűnsz, Viszont nagyon segítőkész vagy mindenkivel, aki igazán közel áll a szívedhez.

Az ötödik kép szerint a személyiséged…

független és következetes. Ha az ötödik képen látható hölgyet gondolod a legvonzóbbnak, szívesen dolgozol önállóan, magabiztos ember lehetsz, akinek nagyon fontos a szabadsága. Csak ritkán kéred a többiek segítségét, te ugyanakkor szívesen támogatsz másokat. Makacsan ragaszkodsz a saját elveidhez, nem könnyű téged meggyőzni. Annak ellenére, hogy szereted a társaságot, nem ismerkedsz könnyen. Viszont, akinek sikerül a szívedet elnyernie, örök barátként, társként számíthat rád mindben.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top