Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. október 22-28. – Lezárás és új kezdet

Az angyalok szerint az új kezdethez előbb le kell zárnod valamit a múltban. Szó szerint és átvitt értelemben is ki kell pakolnod mindent, amire nincs szükséged. Ez a hét tökéletes a lezárásra, a teljes elengedésre, és persze arra is, hogy boldogabb jövő elé nézhess. A horoszkópból kiderül, melyik angyal támogat a héten.

Melyik arkangyal támogat ezen a héten? Az angyalok bármiben segítenek, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén –, ha nem fordulsz hozzájuk a kéréseiddel. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kérésedet, és gyógyírt nyújtsanak neked a bajban. Persze, bármikor és bármiben kérheted őket. Október negyedik hetében is lélekmelengető és nagy segítséget jelentő üzeneteket tolmácsolnak. Ugye megfogadod a horoszkópon keresztül küldött javaslataikat?

Kos

Raziel arkangyal támogat téged a héten. Segítségével olyan életet teremthetsz, amilyen mindig vágytál, amilyet igazán szeretnél. Bármire is legyen most szükséged, csodával határos módon jelenik meg az életedben. Gondold végig, mi mindent szeretnél elérni, mert ezen a héten valójában bármi megtörténhet. Nagyon sikeres lehetőségek várnak rád.

Bika

Jophiel arkangyal segít neked a héten, hogy megszabadulhass mindentől, ami hátráltat téged. Segít felismerni, hogy te milyen akadályokat állítasz a sikered útjába, de megszabadít a fölösleges aggódástól, félelemtől, önbizalomhiánytól is. Kérd Jophiel arkangyal segítségét, és már ezen a héten könnyebbséget érezhetsz, tapasztalhatsz.

Ikrek

Uriel arkangyal segít neked ezen a héten. Támogatása mellett rájöhetsz, az élet mennyire szép és boldog. Legyél optimista és bizakodó, gondolkodj most pozitívan, és az életed óriásit lendül előre. Inspiráló sikerekben lesz részed. Csak hidd el, hogy a jót te is megérdemled. Uriel arkangyal mindenben támogat most téged.

Rák

Chamuel arkangyal támogatásával nagyon fontos felismeréseket tehetsz a héten. Amolyan „aha” élményben lesz részed, mert hirtelen rájössz valamire, aminek az okát már hosszú ideje keresed. Felszabadul a lelked, egyre könnyebbnek, boldogabbnak is érzed magad. Ne halogass tovább, ez a változások ideje. Figyeld tudatosan a megérzéseidet. Jókat súgnak.

Oroszlán

Metatron arkangyal támogat téged a héten. Még pedig abban, hogy elhidd, képes vagy elérni a célodat. Figyelj a szíved hangjára, halld meg a belső hangokat, hiszen ezen keresztül érkeznek hozzád az angyali üzenetek. Megérdemled a valódi örömet, tedd bátran, amit a szíved súg. Akkor vagy a leghatékonyabb, amikor valóban boldognak érzed magadat…

Szűz

Raguel arkangyal segít neked ezen a héten is. Még pedig fontos üzenettel támogat. Ezen a héten olyan igazságra derül fény, amire hosszabb ideje keresed a választ. Tarts ki mindenképpen az álláspontod mellett, mert te kerülsz jobb helyzetbe, a te igazad érvényesül. Raquel arkangyal támogatásával küzdened sem igazán kell. Megkapod, amire vágysz.

Az angyalok támogatnak a lezárásban és az új kezdetben is… (iStock)

Mérleg

Mihály arkangyal szerint lezárul egy időszak, de csupán azért, hogy még jobb kezdődhessen az életedben. Szerdán este véget ér a Mérleg hava, de ez ne szomorítson el. Nagyszerű munkát végeztél az elmúlt időszakban, megérdemled a valódi sikert és elégedettséget. Mihály arkangyal segítségével a spiritualitás újabb és magasabb szintjére léphetsz.

Skorpió

Ariel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy megtapasztalhasd a benned rejlő erőt. Szerdán este a jegyedbe lép a Nap, amellyel nagyszerű időszak köszönt rád. Minden és mindenki érted tesz és dolgozik, de nem mindegy, hogyan fogadod a segítséget. Először is bocsáss meg magadnak és mindenkinek. Bámulatos erőt kapsz most a kezedbe. Használd!

Nyilas

Haniel arkangyal támogat téged a héten még pedig abban, hogy tökéletesítsd, és megvalósítsd a terveidet. Minden adott a sikerhez, egyszerűen csak el kell hinned, elérted, amit akartál. Ha döntened kell, figyelj befelé, a megérzéseidre, melyek most sem csapnak be. Pontosan tudod, mit kell tenned, de előbb engedd el a félelmeket. Menni fog, sikerülhet. 

Bak

Gábriel arkangyal üzenete szerint legfőbb ideje a cselekvésnek. Talán te is halogattál valamilyen fontos döntést, lépést az elmúlt időszakban. Most lépj bátran a tettek mezejére, és előbb aratsz sikert, mint sejtenéd. Az ötlet már megérett, el kéne csak indítanod. Most megteheted a legfontosabb lépéseket. Tetteidért pedig a jutalmat is megkapod. Hamarosan.

Vízöntő

Jeremiel arkangyal támogat téged ezen a héten is. Most pedig abban, hogy ha kell, megújulhass, vagy el kezdhess valami újat az életedben. Engedd el, ami elmúlt, nincs értelme tovább ragaszkodni hozzá. Ha kell, vond le a múltbeli tapasztalatokat. Az elengedéssel bámulatos ajtók nyílnak meg előtted. Új lehetőségekben próbálhatod ki magadat. Érdemes élned vele.

Halak

Azrael arkangyal a lezárásban, az új kezdetben, az elengedésben segít téged ezen a héten. Ahhoz, hogy valami új elinduljon, el kell engedned múltat, helyet kell teremteni az új lehetőségnek. Pakolj ki mindent, amire nincs szükséged, és nemcsak fellélegzel, de Istent is beengeded az életedbe. Az isteni energia bámulatos változásokat hoz most neked.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top