Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legsötétebb oldala

Minden csillagjegyben ott rejtőzik a sötét oldal. Vajon mi lehet ez, és miből veheted észre? A horoszkópból ezúttal is fény derül a legfontosabb részletekre.

Mindenkinek vannak nagyon jó, és pozitívnak csöppet sem nevezhető tulajdonságai. Annak ellenére, hogy jellemvonások valójában mindenkiben ott rejtőznek, egyáltalán nem biztos, hogy azok a felszínre bukkannak. A neveltetés, az élettapasztalatok nagyon sokat formálnak a személyiségen, ezért adódhatnak két azonos csillagjegy között is óriási eltérések. Könnyen előfordulhat, hogy az egyik emberből árad a szeretet, a pozitív energia, míg csillagjegytársáról épp az ellenkező jellemvonásokat lehet elmondani.

Mindenkinek vannak tehát nagyon pozitív tulajdonságai, de ugyanúgy ott rejtőzik a sötét oldala is, személyiségének legnegatívabb jellemzőivel. Nem kell, hogy napvilágra kerüljön, de előfordulhat, hogy megtapasztalod magadban, a párodban, a munkatársaidban ezeket a tulajdonságokat is. Mindenképpen érdemes végigvárni a különleges horoszkópvideó előtti rövid hirdetést, mert nagyon fontos információk birtokába juthatsz.

Mi lehet a csillagjegyed legsötétebb oldala, avagy a legbosszantóbb tulajdonságod? A horoszkóp most is elárul minden részletet.

Vajon mi lehet a csillagjegyed sötét oldala? (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top