Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legrémisztőbb tulajdonsága

Minden csillagjegynek vannak nagyon pozitív és persze kevésbé kedvező tulajdonságai is. A horoszkóp felfedi azt a jellemvonást, amivel a leginkább megrémisztheted a többieket. Nem árt, ha tisztában vagy magaddal...

Minden csillagjegynek megvannak a maga sajátosságai, s ebbe éppúgy beletartozik, ha időnként szinte „frászt hoznak” a többiekre. Vannak, akik nem is veszik észre, hogy viselkedésükkel időnként mennyire megrémisztik a többieket. Ha alkalomadtán azon morfondírozol, vajon a másik ember miért is taszít oly nagyon, csak vess egy pillantást a csillagjegyére, s mindjárt megkapod a választ.

Kos

A Kos nem rejti véka alá a véleményét, nyílt, sőt arcátlannak tűnő stílusa kellemetlennek tűnhet mások számára. Miután a környezete úgy könyveli el, hogy nehezen megközelíthető típus, így igen sok időt tölt egymagában. S bár sok emberrel igyekszik körbevenni magát, a legtöbbjükkel nem képes közös nevezőre jutni.

Bika

A Bika messze a legmakacsabb csillagjegy, mindent elkövet, hogy a saját véleménye érvényesüljön. A vérmérséklete és változékony hangulata azonban nem jön be mindenkinek, inkább otthagyják, mint hogy vitába bocsátkozzanak vele.

Ikrek

Az Ikrek jegyre tökéletesen ráillik: ami a szívén, az a száján. Őszinte szókimondásával pedig többeket is irritálhat. Jól forgatja a szavakat, ám soha nem lehetsz biztos benne, hogy a nyíltsága miként érint majd téged.

Rák

Úgy tűnhet, a Ráktól senkinek sem kell tartania, ám ez korántsem igaz. A legfélelmetesebb csillagjeggyé tud válni, ha ki kell állnia valakiért, aki fontos számára. Ha bármi olyat mondanak vagy tesznek vele szemben, ami neki nem tetszik, biztosan nem áll jót magáért.

Oroszlán

Az Oroszlánról köztudott, hogy „rémisztő” tud lenni, ám időnként ez átlagon felüli méreteket ölt. Nem kevés időt tölt azzal, hogy bebiztosítsa, minden tökéletesen történjen, ám nem mindenki tudja tartani vele az iramot. Hatékonyabban dolgozik mindenkinél, ám ez többeket megrémít.

Szűz

A Szűz a kelleténél többet kritizálja a környezetét. Ezzel pedig a környezetét meglehetősen gyakran bántja meg, hiszen sosem tudják, hogy amit csináltak vagy mondtak, elég jó-e neki, mennyire elégedett vagy sem a teljesítménnyel. Általában neki semmi sem elég jó…

Íme a csillagjegyek legrémisztőbb tulajdonsága (iStock)

Mérleg

A Mérleg soha nem mutatja ki az érzelmeit, ez pedig ijesztő lehet a többieknek, hiszen senki sem tudja, hogy minden, ami vele történik, az mégis miként érinti őt. A pókerarcot nagyon kevesen tolerálják, még kevesebben értik meg.

Skorpió

A csillagjegyek közül a Skorpió tűnhet a legijesztőbbnek a többiek számára. Túlságosan is megközelíthetetlennek tűnik ugyanis, sokan úgy érzik magukat a közelében, mintha valamilyen tiltott területen lennének. Valljuk be, ez a tulajdonság tényleg rémisztő lehet.

Nyilas

A Nyilas mintha mindig menekülne valami elől, s olyan cselekedetekre szánja el magát, amivel elijeszti az embereket. Nem meglepő, ha többen félnek túl közel kerülni hozzá, hiszen nem tudni, hogy meddig marad egy helyben, s mikor dönt úgy, hogy továbbáll.

Bak

A Bak nem rest dolgozni éjjel-nappal, így mindig bizonytalanságban hagyja a környezetét, hogy amikor keresik, éppen nem zavarják-e. Nem meglepő, ha a baráti kör viszonylag gyorsan kikopik mellőle. Ő az, aki sosem ér rá a többiekre.

Vízöntő

A Vízöntő tudatában van annak, hogy időnként taszítja a környezetét, hiszen nem törődik mások véleményével, s mindent úgy csinál, ahogyan éppen a kedve tartja. Így bizonytalanságban hagyja a többieket, mert sosem tudják, hogyan is közelítsenek hozzá.

Halak

A Halak első pillantásra tűnhet rémisztőnek, aztán amint jobban megismerik őt a többiek, az érzés csak tovább erősödik bennük. Ingadozik a hangulata, így előfordul, hogy néha olyat mond, csinál, amit nagyon nem kellett volna.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top