Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. október 29-november 4. – Meghallgatták a kérésedet az angyalok

Az angyalok meghallgatták a kérésedet, imáid eljutottak hozzájuk. Ezen a héten is különleges üzenetet tolmácsolnak a horoszkóp által. Választ kapsz végre egy igazán fontos kérdésedre...

Melyik arkangyal támogat ezen a héten? Az angyalok mindenben segítenek neked, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén –, ezért is érdemes a kéréseidet magadban elmondani. Persze, le is írhatod, ha úgy könnyebb. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket. Október negyedik hetében lélekmelengető üzeneteket tolmácsolnak a horoszkóp segítségével. Érdemes megfogadni az angyali javaslatokat.

Kos

Ideje lenne végre élvezni a sikert. Lendületben vagy, ezért a legszívesebben továbbszáguldoznál, de Mihály arkangyal arra kér, hogy lassíts kicsit. Vedd észre, mennyi mindent elértél,és élvezd végre mindazt, amit máris megszereztél. Ha úgy érzed, védelemre, bátorításra lenne szükséged, Mihály arkangyal ebben is támogat téged…

Bika

Ezen a héten többször is érezheted, hogy cserben hagy a memóriád. Ha valami nem jut eszedbe elsőre, kérheted Zadkiel arkangyal segítségét, őt ugyanis a memória angyalának is neveznek. A legmélyebben rejlő emlékeidet is segít felkutatni, hogy pontosan emlékezhess mindenre. Zadkiel arkangyal támogatására vizsgákban is számíthatsz.

Ikrek

Chamuel arkangyal segít a keresésben. Ha a lélektársadat hiányolod az életedből, vagy inspiráló ötletre lenne szükséged, Chamuel arkangyal támogat most téged. Egyszerűen csak add át neki a hiány érzését, és engedd meg, hogy békére, örömre, bizakodásra cserélje azt. Chamuel arkangyal segítségének hála, gyorsan megoldódik most minden az életedben.

Rák

Rafael arkangyal nemcsak a fizikai test gyógyításához ért, hanem az emberi kapcsolataidat is meggyógyítja, ha kéred. Ha úgy érzed, akad most néhány gyógyításra szoruló kapcsolatod, add át ezeket Rafael arkangyalnak. Ő ugyanis egész héten gyógyító szeretetével és nagyszerű útmutatásával támogat téged. Figyeld most a megérzéseidet.

Oroszlán

Gyerekekkel, vagy a gyerekvállalással kapcsolatos kérdésekben bátran fordulj Gábriel arkangyalhoz. Ő az az arkangyal, aki örömmel támogat, hogy a lehető legjobban bánj a gyerekekkel, vagy megmutassa, te hogyan viszonyulsz a gyermekvállaláshoz. Gábriel arkangyal támogatásával könnyedén megérted a gyerekeket és a felnőtteket is ezen a héten. És persze saját magadat is…

Szűz

Raguel arkangyal segít, hogy tisztán láthasd az érzelmeidet. A héten tekints úgy a testedre, mint irányjelzőre, amely pontosan mutatja Raguel arkangyal üzeneteit. Ha jó irányba haladsz, ha jó döntést készülsz meghozni, kellemes érzetek öntik el a testedet. Ha nem így lenne, elönthet például a bizonytalanság. Most nagyon sokat tehetsz magadért.

Meghallgatták az imákat az angyalok (iStock)

Mérleg

Mostanában úgy érzed, az élet igazságtalanul nehéz helyzetek elé állít téged. Hogy felismerhesd, a problémákat egy kicsit te is felnagyítod, Sandalphon arkangyal segítségét érdemes kérned. Ő ugyanis nemcsak rávilágít, de támogat, hogy a tapasztalataid, szelídebbek, lágyabbak, könnyebbek lehessenek. Érdemes Sandalphon arkangyal támogatását kérned.

Skorpió

Haniel arkangyal segít neked, hogy megfelelhess a szerepeidnek. Nem könnyű ugyanis a munkádban, a magánéletedben és minden másban is a lehető legjobban teljesíteni. Haniel arkangyal támogatásával megérheted, hogy nem is kell mindenben maximumot adnod, fontosabb, hogy jól érezd magadat a bőrödben, és jusson idő a saját kedvteléseidre is.

Nyilas

Csendre vágysz, és ez nem véletlen. Ez az időszak ugyanis már a befelé forduló időszak számodra. Nagyszerű lehetőség, hogy új oldaladról ismerd meg magadat, hogy olyasmit is felfedezz, amiről eddig tudomásod sem volt. Engedd meg magadnak az önismeret luxusát. Raziel arkangyal, a karma angyala segít megérteni minden helyzetet az életedbe.

Bak

Ariel arkangyal megmutatja neked a héten az univerzum végtelen bőségét. De segítségével most rájöhetsz, hogy mivel gátolod a valódi bőséget az életedben. Ariel arkangyal támogatásával egyre több pénz jöhet az életedbe, de ehhez előbb át kellene alakítanod a pénzzel kapcsolatos gondolataidat. Tényleg szereted a pénzt?

Vízöntő

Ez a hét tökéletesen alkalmas a számvetésre. Mi mindent valósítottál meg ebben az évben a kitűzött célokból? Még mindig van két hónapod, hogy sikerre vihesd az elképzeléseidet. Jeremiel arkangyal szívesen segít, hogy pontos listát írhass mindenről, ami eddig történt, és amiben még előre kellene lépned. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Halak

A végtelen lehetőségek világába juthatsz el Metatron arkangyal segítségével ezen a héten. Metatron arkangyal segít most, hogy visszanyerhesd a hitedet. Ha emlékszel még, mély hiteddel szinte hegyeket mozgat meg a múltban, ám mostanában már nem igazán hiszel magadban. Az angyali üzenet szerint a legfontosabb, hogy ne veszítsd el a reményedet…

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top