Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. november 5-11. – Most minden megváltozhat

November első hetében minden változik, és minden változó. Az angyalok támogatásával most te is megváltoztathatod, amit szeretnél. Mi mindenben segítenek még ezen a héten az arkangyalok? A horoszkóp segítségével megismerheted az üzeneteket.

Melyik arkangyal támogat téged november első hetében? Az angyalok mindenben segítenek, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén –, már önmagában ezért is érdemes a kéréseidet magadban megfogalmazni. Persze, le is írhatod, ha úgy könnyebb. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket. A horoszkóp által ezúttal is lélekmelengető pozitív üzeneteket tolmácsolnak minden csillagjegynek. Érdemes megfogadni az angyali javaslatokat.

Kos

Nagyon fontos változások kezdődnek az életedben. Már nem halogathatsz tovább. Bátran tedd meg, amit kitaláltál, elgondoltál a múltban. Chamuel arkangyal támogat és segít téged. Olyan különleges felismeréseket tehetsz most, amelyekkel tisztán látod előre a megoldást, a célt. Ez a felismerés pedig hihetetlenül boldog érzésekkel tölt el.

Bika

Ezen a héten Rafael arkangyal segít neked. Fontos döntést kell meghoznod, és most a szívedre érdemes elsősorban hallgatnod. Szerelmet sejtetnek az agyalok, szóval, ha ez a kérdés foglalkoztat téged, a legjobbakra számíthatsz most. Rafael arkangyal támogat, hogy a lehető legjobban dönthess a szívügyekben, és minden más kérdésben is.

Ikrek

Sandalphon arkangyal biztos támaszt kínál neked ezen a héten. Fontos kérdésekre szeretnél választ kapni, ezért mindenképpen érdemes Sandalphon angyal támogatását kérned. Javaslata szerint más oldalról kellene megvizsgálnod a problémádat. Próbálj külső szemlélőként tekinteni rá, mert így nézve könnyebben találsz a megoldásra is.

Rák

Gábriel arkangyal cselekvésre ösztönöz téged. Hosszabb ideje fontolgatsz egy tervet, de talán még nem mertél belefogni, mert úgy érezted, nem venne komolyan a környezeted. Az ötlet nagyszerű, és a kreativitásod is megvan, hogy valóra válthasd, amit szeretnél. Gábriel arkangyal inspirációt nyújt neked. Vágj bele, mert a siker sem marad el…

Oroszlán

Metatron arkangyal segítségével ezen a héten minden vágyad teljesülhet. A legjobb úton haladsz a boldogság, a siker felé. Vedd kézbe az életedet, lépj bátran és határozottan. Nagy lépést tehetsz most a karrieredben is. Mire vágysz a szíved mélyén? Adj energiát a kérésednek, lépj szó szerint is a tettek mezejére. Metatron arkangyal támogat mindenben.

Szűz

Jophiel arkangyal segítségével a lehető legjobb döntést hozhatod meg ezen a héten. Bármi is foglalkoztasson, jól jössz ki belőle. Engedd el végre ehhez mindazt, ami hátráltat, akadályoz téged. Legfőképpen az önbizalomhiányodat. Hidd el, valóban értékes ember vagy, aki megérdemlik a sikert. Már megtetted érte a legtöbbet. Ideje végre élvezned.

Minden megváltozik a héten (iStock)

Mérleg

Neked nagyon fontos az igazság. Ezen a héten Raguel arkangyal segítségével nagyon fontos igazságokra bukkanhatsz. Kitisztul előtted a kép, bármi is foglalkoztasson éppen. Ha vitás ügyben vagy érdekelt, harcolj továbbra is az igazságodért. A te javadra születik most ítélet. Ne add fel a céljaidat, elérheted, amit igazán szeretnél.

Skorpió

Raziel arkangyal üzenete különleges lehetőségre világít rá. Megtapasztalhatod a valódi spirituális fejlődést, ami valódi örömmel tölti el a lelkedet. Meditálj most lehetőség szerint minél többet, hiszen a kérdéseidre így kaphatsz pontos válaszokat. Az intuíciód bámulatosan működik most, ne lepődj meg, ha sokan fordulnak hozzád tanácsért, ösztönző javaslatokért.

Nyilas

Nagyon szerencsésnek érezheted magadat a héten, mert Mihály arkangyal támogat téged. Az angyali üzenet szerint nagyon sokat tettél a múltban, erőfeszítésed jutalmát végre megkapod. Egyre tisztábban láthatsz az életedre, a lehetőségeidre. Mihály arkangyal segítségével pontosan tudni fogod a következő lépést is. Tedd meg, érdemes.

Bak

Zadkiel arkangyal türelemre, önuralomra int téged. Nem különösebben esik nehezedre, hiszen te alapból is folyamatosan kontrollálod magadat és az életedet. Zadkiel arkangyal szerint nagyszerű kompromisszumokat, megállapodásokat köthetsz a héten, amelyekből ugyanakkor te nyered a legtöbbet. Hát nem megéri?

Vízöntő

Uriel arkangyal a legfőbb támogatód most. Stabilitást, kiszámíthatóságot hoz az életedbe. Ugyan szereted a változásokat, a különlegességeket, az újdonságot, de neked is szükséged van rá, hogy tudhasd, mire számíthatsz. Uriel arkangyallal együttműködve megvalósíthatod a legmerészebb terveidet is. Mire is várnál még? Vágj bele máris.

Halak

Azrael arkangyal segít megteremteni azt a békét, amire hetek óta vágysz. Végre nyugalmat lelsz magadban és a környezetedben is. Azrael arkangyal javaslata szerint engedd el a múlthoz való ragaszkodást, hiszen így nyithatsz utat az újdonságoknak, az új kezdet lehetőségének. Igazán csodálatos lehetőség előtt állsz. Engedd meg magadnak a jót.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top