Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. szeptember 10-16. – Üdítő változásokat jeleznek az angyalok

Az angyalok mindenkinek fontos változásokat jeleznek. A mostani történések fordulópontot jelentenek a csillagjegyek életében. Milyen újdonságra, örömteli lehetőségekre és sikerre számíthatsz? És vajon melyik arkangyal támogat most téged? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Kos

Jeremiel arkangyal szerint jelentős változás kezdődik az életedben. Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását, nem halogathatod tovább a legfontosabb döntéseket. Te nagyon is szereted a változásokat, az újdonságokat. Most itt a lehetőség, hogy új útra lépj. A boldogság útjára. Jeremiel arkangyal támogat benne.

Bika

Gábriel arkangyal szerint a terveidet most tudod megvalósítani. Az is bizonyos, hogy nem lesz nagyon könnyű dolgod. De te úgy is azt érzed igazán értékesnek, amiért keményen meg kell küzdened. Kreativitásodért, a munkádért a jutalom nem marad el. Elérheted azt a luxust, amire már régóta vágysz. Hallgasd meg Gábriel arkangyal útmutatását.

Ikrek

Chamuel arkangyal segít és támogat téged a héten. Chamuel arkangyal szerint most nagyon fontos felismeréseket tehetsz az életedben. Ezek hirtelenül, szinte a semmiből érkeznek, éppen ezért is oly fontosak. Megélheted most a valódi szabadságot, amire nagy szüksége van a lelkednek. Ne halogass tovább, élj a különleges változás adta lehetőségekkel.

Rák

Sandalfon arkangyal szerint nagyon sok érdekes tapasztalatot gyűjthetsz ezen a héten. Most különösen nyitott vagy a tudásra, ezért is érdemes meghallgatni a bölcs tanítókat, a tapasztalt barátokat, akik körbevesznek téged. Nagyszerű információkat közvetítenek, amelyek segítenek megérteni az életed értelmét.

Oroszlán

Hániel arkangyal szerint most nagyon erősek a megérzéseid. Előre megláthatsz, megálmodhatsz fontos dolgokat. A megérzésed mindig nagyon pontos, de nem mindig veszed figyelembe. Ezen a héten Hániel arkangyal nagyon fontos üzeneteket közvetít a megérzéseken keresztül. Figyelj most befelé, figyelj magadra.

Szűz

Metatron arkangyal támogatására ezen a héten mindenben számíthatsz. Most csak annyit üzen neked, hogy hallgass a szívedre, és higgy végre magadban. Mindent elérhetsz, sikeres időszak áll előtted, de ehhez fontos, hogy gyűjtsd az örömforrásokat is. Könnyen kimerülhetsz, kiéghetsz. Ezt biztosan nem akarod.

Jelentős fordulatot hoznak az angyalok a héten (iStock)

Mérleg

Rafael arkangyal segít, hogy meghozhasd a legfontosabb döntéseket. Nem szívesen döntesz, és nem is könnyen, ez ugyanakkor nem jelenti, hogy döntésképtelen lennél. Figyelj most a szívedre, és a belső megérzésekre hallgatva dönts a szerelmet illetően. Pontosan tudni fogod a választ, hiszen Rafael arkangyal ott lesz egész héten melletted.

Skorpió

Jophiel arkangyal segít a héten, hogy elengedhess minden fájdalmat, fölösleges aggódást. Segít megszabadulni a visszahúzó, hátráltató erőktől. Valósággal megkönnyebbülsz a hétvégére. Ehhez már most érdemes a testedet méregteleníteni is. A sok folyadék, a gyógyteák nagyon sokat segítenek neked. Szó szerint is tiszta lappal indulhatsz…

Nyilas

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. Sokat küzdöttél az elmúlt hetekben, talán nem is mindig érezted magadat igazán jól. Megterhelőek voltak a feladatok, de végigjártad az utat, nem adtad fel. A kör most bezárul, új szintre léphetsz. Mihály arkangyal szerint nagyon boldog befejezés vár rád, aztán pedig különleges és izgalmas új kezdet…

Bak

Ariel arkangyal szerint te is megbocsáthatsz a héten, és neked is megbocsátanak a többiek. Csupa jóindulat vesz most körül téged, ne is kételkedj a többiekben, hanem fogadd el ezt a különleges erőt és kegyelmet. A megbocsátás egyre magabiztosabbá tesz, fontos, hogy elengedj minden sérelmet. Sokkal eredményesebb és sikeresebb leszel. 

Vízöntő

Raziel arkangyal nagyon különleges lehetőséget mutat meg előtted. A spirituális fejlődés útjára léphetsz, sőt megtapasztalhatod az ezzel járó valódi örömet és boldogságot. Te lehetsz a fény többiek számára, te közvetítheted az égiek üzeneteit. Meditálj minél többet, hiszen ezen a csatornán keresztül érkeznek a kérdéseidre a válaszok.

Halak

Azrael arkangyal segít a héten, hogy elengedhesd a múltat. Az elengedéssel helyet teremtesz az újnak, a jobbnak, a boldogabb jövőnek. Sokkal gazdagabb és üdítőbb lehetőségek várnak rád. Te hiszel Isten létezésében. Most még fontosabb, hogy magadba engedd ezt az isteni energiát, csodálatos fordulat következik az életedben.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top