Horoszkóp

Ma van az év utolsó 10 milliószoros napja!

2019. november 18. nagyon különleges nap, mert ez az év utolsó 10 milliószoros napja. Ma érdemes bölcsen teremteni. Ugye, te is megteszed?

A tízmilliószoros napok a buddhista filozófiához, valláshoz kapcsolódó ünnepnapok. A buddhizmus hívei Buddha életének legfőbb eseményeire gyűlnek össze ezeken a különleges energiájú napokon. Minden évben négy tízmilliószoros napot tartanak számon. November 18. az utolsó 2019-ben, ezért is nagyon jeles dátum. 

2019 utolsó tízmilliószoros napja a mai

A tibeti Nagy Buddha-ünnepeket nevezik tízmilliószoros napoknak, amelyek a nagy tanító, Buddha életéhez kötődnek. Ezeken a különleges energiájú napokon a jó cselekedetekre, a segítségnyújtásra, az együttérzésre, a könyörületre, a pozitív gondolkodásra érdemes a hangsúlyt helyezned. Azért tízmilliószoros nap, mert a buddhisták hite szerint ilyenkor tízmilliószorosan működik a teremtő erő. Jót és rosszat is teremthetsz magadnak, ezért a bosszúságok helyett inkább a pozitív gondolatokra tereld a figyelmedet. Valójában egyetlen őszinte mosoly, ölelés hatása is megsokszorozódik ma.

Ma van 2019 utolsó 10 milliószoros napja! (Fotó: iStock)

Erre érdemes figyelned 2019 utolsó tízmilliószoros napján

Próbálj meg elengedni ma minden feszültséget. Legyél minél vidámabb, optimistább és kedvesebb. Kedvességedért kedvességet kapsz ma, ne lepődj meg. Ha kedved tartja, mantrázhatod is: „Ma nyugodt és békés a lelkem. Ma jót teremtek. Örömet okozok magamnak, és örömet okozok mindenki másnak is.”

Tudnod kell, minden, amit ma kívánsz másoknak, sokszorosan száll vissza rád is. Önzetlenségedért, a segítségnyújtásért, a szeretetért pontosan ugyanezt kapod vissza. Legyél nagyon hálás és elégedett mindenért, amid máris megvan. A valódi hála érzése ugyanis fokozza a bőséget, a boldogságot és teljességet hoz az életedbe.

A november 18-i tízmilliószoros nap a pozitív cselekedetek napja

Valójában bármilyen apró jótettet hajtasz ma végre, a lelked örömmel telik meg, és az univerzumtól visszakapod a jót, amit adtál. Ma mindenképpen érdemes olyasmit gondolni, tenni, amit magadnak is kívánsz. Valójában már azzal is nagyon jót teszel másokkal, ha udvariasan, kedvesen átadod a helyedet a buszon, a metrón, a villamoson. A világbékéért, a világ boldogulásáért, megtisztulásáért elmondott kérésekkel, rövid imádságokkal bámulatos energiákat mozgatsz meg a Föld jóléte érdekében – és persze a saját érdekedben is.

Különleges, egyedi, vissza nem térő a mai nap. Ugye, élsz a tízmilliószoros teremtés lehetőségével? Mit szeretnél megvalósítani? A mai nap ideális alkalom hozzá…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top