Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. december 10-16. – Megvalósulnak az álmok

Az angyalok segítenek megvalósítani a céljaidat, hogy az év vége felé közeledve egyre inkább úgy érezhesd, valóban nagyszerű évet tudhatsz magad mögött. A horoszkóp szerint még nem késő kérni az angyali segítséget és jeleket. Higgy magadban, és higgy ezekben a csodás lényekben. Érdemes...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged november utolsó hetében is, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket, sőt érdemes is élni a lehetőséggel. A horoszkópon keresztül pozitív és nagyon hasznos üzeneteket tolmácsolnak most az angyalok a csillagjegyeknek. Érdemes ezúttal is megfogadnod és követni a javaslatokat.

Kos

Raguel arkangyal támogat téged ezen a héten, hogy minden helyzetben kiállhass a saját véleményed mellett. Te alapvetően meg tudod magadat védeni, de most abban segít Raguel arkangyal, hogy szeretettel, higgadtan érvelj. Ha így teszel, a te igazad érvényesül, és megtudhatod a valódi igazságot is.

Bika

Jophiel arkangyal szerint már ezen a héten megvalósulhat egy féltve őrzött álmod. Fontos hozzá, hogy higgy magadban, és higgy a célodban is. Az angyalok támogatnak téged, és biztosítanak, hogy a legnagyobb nehézségeken már túl vagy. Mostantól egyre boldogabb lesz az életed.

Ikrek

Gábriel arkangyal szerint most már nem halogathatsz tovább semmit. Cselekedned kell, hogy megvalósulhasson mindaz, amit elterveztél. A céljaid nagyon jók és sikeres is lehetsz benned, de kevés, ha vársz a csodára. A csodák akkor jönnek, ha teszel érte. Gábriel arkangyal támogat téged.

Rák

Ariel arkangyal segít téged a héten. Nagyon sok benned a jóindulat, az alázat, az empátia, melyeknek köszönhetően nagyon sokat teszel másokért. Ezt a különleges teremtő erőt ugyanakkor a saját javadra is fordíthatnád. Figyelj a szíved hangjára, és tegyél önmagadért. Sokkal erősebb és határozottabb vagy, mint hiszed. Erre gondolj most. 

Oroszlán

Raziel arkangyal támogat téged a spirituális fejlődésed útján. Magasba emeli különleges lámpáját, hogy megvilágíthassa mindazt a tudást, amire most a leginkább szükséged van. Járj nyitott szemmel a héten, mert nagyon különleges emberekkel találkozhatsz. Valamelyikük a mestered lesz…

Szűz

Uriel arkangyal szerint egyre stabilabb az életed. A biztonság, a támogatás, a siker, amire vágysz karnyújtásnyira van tőled. Rajtad múlik, élsz-e vele, megengeded-e magadnak. Uriel arkangyal segítségével zseniális ötleteket, inspirációt kapsz mindehhez a héten. Ugye, kéred a támogatását?

Az angyalok segítenek megvalósítani az álmokat (iStock)

Mérleg

Zadkiel arkangyal támogat, hogy megtalálhasd azt az egyensúlyt, harmóniát, amennyi oly annyira vágysz. Ezen héten különleges tapasztalatokat gyűjthetsz, de ehhez fontos a mértékletesség, a türelem és a megbocsátás. Bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is. Óriási energiákat szabadítasz fel magadban…

Skorpió

Metatron arkangyal segít neked ezen a héten. S ő most arra biztat, higgy magadban. Tudd, hogy igenis értékes ember vagy, fontos a munkád, fontos a jelenléted. Rajtad nem lehet csakúgy átnézni és átlépni. Meditálj most minél többször, figyelj a lelked hangjára, és engedd meg magadnak a valódi örömet. Bármi is legyen, jár neked… 

Nyilas

Haniel arkangyal arra kér téged, vonulj vissza kicsit és figyelj a belső hangokra. Rendkívül jók a megérzéseid, de ehhez csendben kell maradnod. Agyalással sosem tudod meg, mit üzen a szíved, vagyis mit üzennek neked az angyalok. A kérdéseidre minden válasz ott van benned, csak a felszínre kell hoznod.

Bak

Jeremiel arkangyal támogat, hogy felismerhesd az új lehetőségeket. Ehhez előbb végleg le kell zárnod a múltat, el kell engedned mindazt, ami igazából már csak visszahúz téged. Az elengedést követően nyílnak meg előtted az újdonságok. Most megtalálhatod a valódi célodat. Érdemes élned az angyali segítséggel.

Vízöntő

Azrael arkangyal üzenete szerint, ha el tudnád a múltat engedni, sokkal gazdagabb jövő várna rád. Nyisd meg most a szívedet az angyali segítségnek. Azrael arkangyal megtisztítja az aurádat a múlt negatív energiáitól, hogy újult erővel vethesd magad az újdonságokba. Ugye, van hited? 

Halak

Chamuel arkangyal támogat a változtatásban. Elsőre talán ijesztőnek tűnhet elengedni a megszokottat, a biztonságosat, de érdemes most kockáztatnod, mert sokkal jobb lehetőségek várnak rád, mint amiben eddig éltél. Valódi szabadságban élhetsz, azt teheted, amit a szíved súg, de ehhez be kell fejezned a halogatást. Chamuel arkangyal segít benne.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top