Horoszkóp

Ez a négy csillagjegy a legflörtölősebb

Van, aki él-hal a flörtölésért, mások csapnivalóak benne. De vajon kitől lobbanunk legkönnyebben lángra és mely jegyek hódítanak legjobban?

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei rendkívül titkolózóak, ugyanakkor nagyon szellemesek és barátkozóak is. Mivel szeretnek társaságban lenni, nem esik nehezükre a flörtölés. Bár barátságosak, nem lógnak akárkivel szívesen, inkább a háttérből szemlélik az eseményeket, és amikor valami megragadja a tekintetüket, lecsapnak! Személyük könnyen magával ragad bárkit, bár nehéz megmondani, pontosan mivel érik ezt el. Teljesen meg tudnak hülyíteni. Jól bánnak a szavakkal, mozdulataik egészen egyediek és jó a humorérzékük is. Mindent egybevéve, ha egy Ikrek kedvel téged, egészen biztosan észre fogod venni.

Oroszlán

Minden jegy közül az Oroszlán a legöntudatosabb, egyszerűen muszáj reflektorfényben tündökölnie és a legjobbnak lennie mindenben – beleértve a flörtölést is, ettől kevesebbel be sem éri. Az Oroszlánok hihetetlenül kreatívok, utálják a színlelést, ezért mindig eredetiek. Csajozós szövegüktől sírni fogsz a röhögéstől, sehol máshol nem hallhattad még ezt a dumát. Egyébként nem nevetnél egy olyan megjegyzésen tőlük, hogy „Nem érdekelsz”, de az Oroszlánok képesek erre, mert imádni valók és viccesek. Leginkább kedvességükkel és kreativitásukkal tudják elnyerni a rajongásodat irántuk. Az Oroszlánok a flörtölés mesterei, könnyen magukkal ragadnak majd flörtjátékukkal.

Fotó: pexels.com

Mérleg

A Mérlegek mosolyáért meg lehet halni. Semmi másra nincs szükséged, csak arra, hogy egy Mérleg rád mosolyogjon. Ha romantikáról van szó, abból a Mérlegeknek doktorijuk van, ezen a területen szó szerint mindent tudnak. Romantikus gesztusokkal könnyen levesznek a lábadról. Flörtölős trükkjeikkel, csábító mosolyukkal és érintéseikkel azt érezheted, hogy számukra a világon te vagy a legfontosabb. Ha ez még nem volna elég, további vonzerejük a remek humoruk. Ha egy Mérleggel kezdesz, biztosra veheted, hogy lefegyverez és kétségtelenül megszerez téged.

Halak

A Halak talán félénknek és zárkózottnak tűnnek, de ha akarnak, flörtölősre tudják venni a figurát. Általában sokat fantáziálnak, ezeket képesek életre is kelteni, ha flörtölésre kerül a sor. Jól bánnak a szavakkal, és ha egy Halakkal hoz össze a sors, magad is látni fogod, milyen gyakorlottak. A legtöbben azért vonzódnak hozzájuk, mert a Halak jegy szülöttei nagyon rejtélyesek, így tulajdonképpen az emberek kíváncsisága teszi olyan izgalmassá őket. Foglyul ejtenek, hogy még többet akarj belőlük. Ha egy Halak már nem akar többé flörtölni veled, nem fogod tudni kiverni a fejedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top